Vörös a haja biztos nem lesz mert ütközne az SSJ God-al. De ilyen Vörös KI-je lehet mint Jiren-nek, de fekete SSJ hajjal.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nekem van egy elméletem erről a hőről. Kicsit hosszú lesz, de fizika óra is ON:
Amikor Goku és Jiren nyomták a Genkit oda-vissza, akkor valamiért egy fekete lyuk szerűséggé változott. (ez már nagyon csillagászat, ne menjünk bele a miértbe)
Ez a fekete lyuk nyilván mindenkit megölne aki beleesik, ha tiszta energiából áll, mert annyi harcos adott bele energiát a megteremtéséhez. De Goku nem halt meg vagyis nem 100%-ig energia volt.
És itt jön a lényeg. Amikor Goku beleesett akkor ez a fekete lyuk belül üres volt, olyan volt mint egy kagylóhéj. Amíg esett bele a lyukba majdnem meghalt, de az akaraterejének és az elhatározásának köszönhetően ellenállt a genki dama erejének. Ez pedig lehetővé tette, hogy feltöltse a testét.
Míg ez történt, Goku fizikai teste elpusztult, mellyel egyidejűleg átszakadt benne az a korlát és eltörölte a határait.Goku pedig elkezdett egyfajta katalizátorként szolgálni és átalakította a sok energiát. Így ennek az esemény következtében Goku teste újjászületett.
Az én elméletem pedig ez. A genki dama valamilyen nagyon nagyon tiszta energiából állhat. Ezért sem tudja Goku összegyűjteni SSJ-ben, mert ugye azt az állapotot a düh uralja. Ezt a tiszta energiát pedig fel lehet használni gyógyításra és ezért a teste újjáépült. Akkor épült ujjá, amikor a fehér fényben megjelent hirtelen Goku teste.
.
Amikor pedig a harc elkezdődött Goku és Jiren is maximális koncentrációban voltak.
Maga a genki hatalmas volt és nagyon sok energiát adott Gokunak, ami nagyon igénybe vette, okozva sok törést Goku testén, ezért beszélnek hőről a szereplők. Nagyon sok energia "égett el" rövid idő alatt, ami nyilván nem jó a használónak. Ezért is vesztette el hamar az erejét Goku. Magyarul a teste égette el a Genki erejét.
Tehát az én elméletem szerint Goku vissza fog térni, de egy ehhez hasonló formához. Az lehet nem lesz olyan erős és instabil mint ez, mert nem lesz spirit bomb. A kérdés, hogy Vegitával mi lesz. Nagyon nagy lesz a lemaradása. Eleve a kaioken is lazán legyőzi, de ez végképpen.
Elvileg Whist azt mondta hogy ssjb formában volt a teste és az az erő állt ellen neki. Szóval csak nem az ssj ami a haragból és dühből nyer erőt. Blue meg elvileg a tökéletes kí kontroll formája. Ennek is lehet köze ehhez.
Amúgy kíváncsi vagyok mit érezhetett a többi harcos amikor ezt a harcot látta!? Mert hogy szerintem ők is tisztában vannak vele hogy messze messze az ő szintjük felett harcoltak. Így hát sejthetik mennyi esélyük lehet Jiren ellen. Mégis kiállna ellene hogy legyőzzék és nem adják fel! Ez az igazi bátorság.
Amúgy új forma meg az aura szerintem inkább ezüst lesz. Ha lesz. Ez is arra felé hajlott. Ez tényleg jövőbeni Trunks féle szintre hasonlított. Mármint itt alap fekete ezüsttel. Neki meg sárga volt kékkel.
Egyébként én arra is kíváncsi lennék, hogy miért van az, h az összes pusztítás istenének ugyanaz a lilla aurája van? Kapnak vmi plusz löketet az angyaloktól, h kb legyőzhetetlenek legyenek?
Kíváncsian várom a Jiren vs Hit harcot még ha egyértelmű is lesz a végkimenetel, de itt már Hit-nek nem kell visszafognia magát, mert Jirent kb az ő technikájával lehetetlen megölni.
Zeno meg nem harcos, ő egy teremtő, aki csettintéssel tud alkotni és törölni is.
Megnéztem újra, ezúttal magyar felirattal. legutóbb Goku vs Hit, majd F.Trunks és Black végső harcánál volt az az érzés, ami most itt történt ennél a résznél.
Jiren és ÚjGoku harcnál beadott zene nagyon fokozta a hatást.
Nagyon komoly volt a berezelt arc az istenek körében, mikor Beerus kimondta a bűvős szót, gyanítom nagyobb jelentősége van mint gondolnánk, és ezt Goku tutira el fogja sajátítani a későbbiekben.
És az sem elhanyagolható, hogy a főpap is rácsodálkozott.
Frieza gondolkodásai kicsit gyanúsak nekem, valamit forgat a fejében, gondolom később ez is kibukik majd, de hogy adott ő is a ki-jéből a Genkihez, hát az nagy volt.. És a végén. Egyértelmű hogy energiát fog adni Gokunak, visszaadva a Namekon kapott erőre a meneküléshez. nem véletlen a mondata is.
Végigizgultam a részt ma már másodjára, és azt hiszem lesz még pár ilyen.
Ribike karaktere idegesítő, tényleg egy Sailor Moon paródiája is lehetne, de legalább a zene ami a harca közt ment az elején, az tetszett
Jah azt gondolná az ember Frieza a jófiú pedig nem Egyszerűen taktikázik.
Egyrészt nem az ujját mutatja hanem a tenyerét Goku felé. Szóval ez a Nameki dolog visszaadása. Plusz tudja, hogy csak Goku nyerhet Jiren ellen. Szóval többet ér az neki ha Goku kiüti Jirent ő meg kimerül és utána könyedén legyőzheti és ő kívánhat a Dragon Ball gömbökkel
Kitartok az anime mellett, mert régóta követem, de szinte sehol nincs a Z szintjétől. Eddig se volt túlcsavarva a történet a szériában, de eddig nem volt még egy ilyen unalmas főgonosz, mint Zamasu, most meg ez a viadal ahol Gokunak a 20-adik átalakulása van és szokás szerint így is jön egy ellenfél aki erősebb, de majd még 1 átalakulással legyőzi/vagy nem, a többi karater meg Gohanon (akinek én drukkolok, hogy vegye át a főszerepet, bár kevés az esély, mert Goku fanservice megy) és Vegitan kívül egyenlő a nagy 0-val ( pedig Piccolo egy elég érdekes és ÉRTELMES karater Gokuval ellentétbe akinek a harci erején és tapasztaltán kívül nagyon kevés ész jutott. Vegita meg a crybaby-t nyomja, hogy mindig gyengébb, meg, hogy ő a sayan herceg és ennyi. Emlékszem, hogy a Cell elleni harcban szinte lefo*tam a bokám, mikor megkaptuk Gohan átalakulását....de így Gokunál 21-edikre már repetitív és unalmas. Előre is bocs a sok szövegért, és félreértés ne essék, mert nem szapulni akarom az animet, de inkább vártam volna még 2-3 évet, hogy rendes sztorival álljanak elő és ne ilyen középszintűvel (egy pillanatig nem éreztem, hogy hatni akarnának az érzelmeimre, hogy milliárd élet sorsa forog kockán, és most aggódnom kéne,hogy mi lesz ezután). Behozták a többi univerzumot amiben hatalmas potenciál volt erre lerendezik egy tournamentel, hogy kik ott a legerősebbek akiket majd legyőznek persze, de ezek után leredukálódik a kör az Istenekre, akiket már megverni eléggé vicc lenne, nézve, hogy honnan indultunk el.
Bocsánat a hosszú irományért, de már egy ideje volt kiadjam magamból Nektek mi a véleményeket?
Őszintén szolva örülök neki, hogy kicsit távol tartottam magam a fórumtol és nem olvastam spoilereket. Nagyon tetszett ez a rész és kinkrétan végigizgultam. Annyit tudtam csak, hogy lesz Gokunak egy új formája, ha ezt se lövik el a készítők akkor még nagyobbat ütött volna.
A rész tényleg szépen meg volt rajzolva, viszont az új formában lévő harc elején kicsit visszaköszönt a Beerus vs Goku harc animációja.
Freezan kicsit meglepődtem, hogy ő is adott energiát, de már egy ideje teljesen máshogy viszonyul Gokuhoz, inkább egyfajta kölcsönös tisztelet van kettejük között mint gyűlölet. A rész végét meg már kitárgyaltátok de szerintem us tuti energiát fog neki adni. Hát hogy aztán mit tervez az egy jó kérdés.
Eddig tartott a böjtöm, visszanéztem a legutóbbi 7 részt ami kimaradt plusz a tegnapi duplát! Elég nehéz heteket, hónapokat várakozni és az emberhez akaratlanul is eljutnak a spolilerek.
Master Roshi hatalmas volt, mindent megtett, hogy hasznos tagja legyen a csapatnak! Piccolo-tól eddig semmit sem láttunk, azon kívül,h 3 kart növesztett vissza. Riberian meg egyre idegesítőbb, igazán kiüthetné már valaki!
Frieza tuti forgat valamit a fejében, de majd csak a végén tudjuk meg, hogy mi is lehet az!
Gohan még mindig nem tért magához, Toppot már igazán kiüthette volna valaki, Dyspo pedig elég nagy meglepetés, anno gyengének volt bemutatva az ellen a szörny ellen a saját univerzumában.
A hármas univerzum elég rejtélyess, mert elvileg Narinama és Nigrishi is kiesett, pedig őket mutatták be az ászoknak! Kíváncsi leszek, mi lesz velük, illetve mit mutatnak még a megmaradt harcosaik.
Jiren vs Goku:
Nekem túlságosan gyors volt ez az egész! Alaporma, SS1,2, SSJG, SSJB, SSJB+20 kaioken és Goku 3 perc múlva már padlón volt, közben meg mindenki telepofázta a harcukat a saját mondandójával!
A genki utáni rész igazán jó lehetett volna, ha többet mutatnak a mozdulatokból, lehalkítják azt a mindent átordító zenét és nem pofázik folyamatosan valaki! Ez így egyszerre túl sok illetve a harcokból pedig pont, hogy elégtelenül kevés volt!
Goku új megjelenése nagyon állat, tényleg inkább Isteni lényegű, mint egy egyszerű új forma.
Úgy látom félre értettetek Nem trollkodni jöttem ide, hanem érveket és véleményt hallani tőletek, hogy ugyanazt az érzést adja-e vissza nektek az új széria, mint a régi?
Nem kötelező egyet érteni velem, de ha szerintetek a mostani harcok ugyanazt a nyomást és izgulásra adó okot adják vissza, mint annakidején (Cell, Buu, amíg most csak a Beerus-os fightok voltak epicek ) akkor nem is csodálom, hogy nem törekednek többre a készítők Bár megjegyzem a mostani harcban tetszett, hogy kitalálták ezt a másfajta mozgást Gokunak, de a két kezemen meg tudnám számolni, hogy hány olyan igazán epic rész volt az új szériában.
Nyugodtan lehet savazni, de én reménykedem, hogy valaki érvekkel meg tud győzni, hogy én látom rosszul, vagy csak istenítem a Z szériát.
DarkSider írta:
Kitartok az anime mellett, mert régóta követem, de szinte sehol nincs a Z szintjétől. Eddig se volt túlcsavarva a történet a szériában, de eddig nem volt még egy ilyen unalmas főgonosz, mint Zamasu, most meg ez a viadal ahol Gokunak a 20-adik átalakulása van és szokás szerint így is jön egy ellenfél aki erősebb, de majd még 1 átalakulással legyőzi/vagy nem, a többi karater meg Gohanon (akinek én drukkolok, hogy vegye át a főszerepet, bár kevés az esély, mert Goku fanservice megy) és Vegitan kívül egyenlő a nagy 0-val ( pedig Piccolo egy elég érdekes és ÉRTELMES karater Gokuval ellentétbe akinek a harci erején és tapasztaltán kívül nagyon kevés ész jutott. Vegita meg a crybaby-t nyomja, hogy mindig gyengébb, meg, hogy ő a sayan herceg és ennyi. Emlékszem, hogy a Cell elleni harcban szinte lefo*tam a bokám, mikor megkaptuk Gohan átalakulását....de így Gokunál 21-edikre már repetitív és unalmas. Előre is bocs a sok szövegért, és félreértés ne essék, mert nem szapulni akarom az animet, de inkább vártam volna még 2-3 évet, hogy rendes sztorival álljanak elő és ne ilyen középszintűvel (egy pillanatig nem éreztem, hogy hatni akarnának az érzelmeimre, hogy milliárd élet sorsa forog kockán, és most aggódnom kéne,hogy mi lesz ezután). Behozták a többi univerzumot amiben hatalmas potenciál volt erre lerendezik egy tournamentel, hogy kik ott a legerősebbek akiket majd legyőznek persze, de ezek után leredukálódik a kör az Istenekre, akiket már megverni eléggé vicc lenne, nézve, hogy honnan indultunk el.
Bocsánat a hosszú irományért, de már egy ideje volt kiadjam magambólNektek mi a véleményeket?
Kurosawa írta:
Az,hogy kár volt.
DarkSider
Nem, nem ugyanaz az érzés. Ez már más, mint a régi Dragon Ball volt és soha nem is lesz olyan, ezt el kell fogadni.
Viszont sokan örülünk, hogy van Dragon Ball valamilyen formában és élvezhető, nem úgy mint amikor legutóbb megpróbálták folytatni.
A Superben kb most először lehetett azt érezni Jirennél, mint a Z-ben az ellenfeleknél ,hogy sokkal erősebb, mint a többiek és reménytelennek tűnik a helyzet és ez hiányzott is, viszont ez az utóbbi 2 rész nekem nagyon hozta a régi hangulatot. 100%-ban sosem lesz olyan, de mindig lehet örülni, amikor visszahoz 1-1 pillanatot a Dragon Ballból vagy a Dragon Ball Z-ből.
Egyszer már leírtam, hogy szerintem mi a Super legnagyobb ereje a régi szériákkal szemben. Az, hogy újdonság és az újdonság ereje már nem lesz meg soha a Dragon Ballban vagy a Dragon Ball Z-ben, amit esetleg már többünk nem is egyszer látott, itt meg minden héten jön egy teljesen új rész, amiért lehet izgulni.
OFF
Elnézést kérek, ha valamit spoliereztem. Láttam a topic címét, viszont elég volt elolvasni 1-2 hozzászólást és látni lehet, hogy ide azok járnak akik megnézték már az aktuális részt. Mivel eddig nem jártam itt és nem olvastam vissza oldalakat így nem tudhatom mik voltak kivesézve, viszont nem gondoltam volna, hogy ilyen elutasítóak és gyerekesek az emberek azok iránt akiknek más a véleménye. (ráadásul nem tökéletes ellentéte az enyém, hiszen mondtam, hogy kitartok a sorozat mellett, csak szerintem elmarad a Z széria mögött) Úgyhogy valószínüleg nem fogom sokat ezt a helyet látogatni, hiszen értelmetlen ha nem lehet megivtatni a dolgokat érvekkel, csak kizárni a másikat egy lekezelő hozzászólással. Tökéletesen megértettem volna ha azt mondtam volna, hogy a sorozat sz*r, de így csak arra jöttem rá, hogy milyen szűklátókörű emberek járnak ide. Ha akad más aki nem ilyen attól elnézést kérek már most.
ON
Igazat kell adjak, mivel a mostani részre több odafigyelést fektettek, hiszen hype volt körülötte, de így is
Ugrás a fórumra: |