xindrix írta:
DarkSider
Nem, nem ugyanaz az érzés. Ez már más, mint a régi Dragon Ball volt és soha nem is lesz olyan, ezt el kell fogadni.
Viszont sokan örülünk, hogy van Dragon Ball valamilyen formában és élvezhető, nem úgy mint amikor legutóbb megpróbálták folytatni.
A Superben kb most először lehetett azt érezni Jirennél, mint a Z-ben az ellenfeleknél ,hogy sokkal erősebb, mint a többiek és reménytelennek tűnik a helyzet és ez hiányzott is, viszont ez az utóbbi 2 rész nekem nagyon hozta a régi hangulatot. 100%-ban sosem lesz olyan, de mindig lehet örülni, amikor visszahoz 1-1 pillanatot a Dragon Ballból vagy a Dragon Ball Z-ből.
Egyszer már leírtam, hogy szerintem mi a Super legnagyobb ereje a régi szériákkal szemben. Az, hogy újdonság és az újdonság ereje már nem lesz meg soha a Dragon Ballban vagy a Dragon Ball Z-ben, amit esetleg már többünk nem is egyszer látott, itt meg minden héten jön egy teljesen új rész, amiért lehet izgulni.
Még annyit hozzátennék, hogy a simát és a z-t anno tizenévesen gyerekként néztük. Siettünk haza a suliból, bevágódtunk a tv elé és néztük a DB-t. Ezért soha nem lesz olyan a super mint a régi szériák mert egyszerűen másképp tekint rájuk az ember. Most már itt az internet, akarva akaratlanul belefut az ember a spoilerekbe, van hogy a készítők csepegtetnek el egy-két dolgot pl ennek az új formának a kinézetét. Régen nekünk nem volt ilyen, max a kártyák natricák, de nem tudtuk konkrét részhez kötni. Vagy mindhatnám a namek bolygó felrobbanását, én kb kétségbe voltam esve, hogy mi lesz most Gokuval. Persze most már felnőttünk, nem fogjuk lerágni a körmeinket egy anime karakter miatt (bár nekem néha így is sikerül). Persze azt is ide vehetjük, hogy soha nem lesz olyan perverz vagy brutális a super mint az előzők de ennek más okvan.