Jaeger írta:
Amugy egy apró információ. Ne keverjük a szezont a fazonnal![]()
Animék esetében is különböző műfajok vannak. Tokyo Ghoul vagy az Attack on Titan erősen seinen míg mostanában a Dragon Ball az inkább shounen. Tehát az előbbi kettőnél a célcsoport inkább a felnőttek utóbbinál pedig a gyerekek. Egy gyerekeknek szóló műsorban délelőtt 10-kor nem lesz vér meg brutalitás.
Most lehetne vitázni, hogy miért van ez így, de egyszerű a válasz. A pénz miatt. Igy érhetik el a legnagyobb közönséget.
Nem épp ez a vicc, hogy egy kultusz anime amit millióan néztünk és újra zöld utat kapott nem nekünk szól akik régen átélték az egészet, hanem az új 14 éves közösségnek akik nem úgy fogják fel az egészet, mint mi. Az egész a pénz miatt. Ez a legnagyobb vicc amit csak hozzánk tudnak régi fanokhoz vágni. Olyan alapon, hogy örüljünk, hogy legalább van megint XD Nem hinném, hogyha komolyabbra vették volna az animet ne lett volna sikeres. (ráadásul akkor is elmaradt volna a durvább animektől, mint amiket fentebb soroltam, szóval befogadta volna a fiatalabb korosztálynak is a gyomra, nem mellesleg TG-t és AOT-t is nézik a fiatalok dögivel. ) Meg attól mert gyerekeknek készül nem kell olyan sík egyszerű sztori legyen, hogy egy kérdést ne kéne feltegyél magadnak, hogy mit miért csináltak, meg hogyan történhetett.
A Z sem volt egy túlgondolt dolog, de ott nem volt ilyen súlytalan az egész. Itt egyszer nem éreztem, hogy tényleg veszíthetnek valamit. Ha kitörlődött is egy univerzum se sajnálni se átérezni nem tudtam, mert az ellenfelek olyan kidolgozatlanok és érdektelenek voltak, míg a Z-ben azért fektettek hangsúlyt ezekre. Ott éreztem, hogy mikor valaki meghalt akkor az reakciókat váltott ki másokból, de annyira, hogy én is megsajnáljam vagy akár meg is könnyezzem. Aztán miután mindenkit vissza lehet hozni mostmár, a halálnak se lett jelentősége szóval... amikor próbáltak az új részekbe érzelmeket kiváltó jeleneteket berakni csak pisologtam, hogy a Super erre is képes (Gohan ránéz a képre, vagy Zseniális Teknősért aggódnak) és akkor jöttem rá, hogy wtf ez kéne legyen a minimum.
Mindegy. Ezen változtatni se én se senki nem fog. Ha így jó a népnek így marad gyerekcipőben.
Szerkesztette: DarkSider - 2017.10.09. 18:34