ztr írta:
Darksider véleményéhez: Nincs gond ezzel amit írtál szerintem csak az a baj, hogy olyan hibákat hozol fel amik már a Z-ben is megvoltak pedig a Z szintje az írásodból ítélve megüti nálad a mércét. Vegita a Z-ben crybaby-zett sokat itt már kevésbé.
Jön egy átalakulás és legyőzi az ellent szintén jelen volt a Z-ben azt aláírom, hogy nem annyira súlyos az egész mint ott de hát így tudnak fejlődni a karakterek ez mindig is jelen lesz. A sztori meg a főgonoszok nézőpont kérdése. Zamasu szerintem nem volt unalmas gonosz. Neki legalább volt valamilyen motivációja amit valamilyen szinten meg is lehetett érteni ami pl egy Buu-nál hiányzott de Cellnél sem volt az igazi. A Z-ben talán az android saga volt kicsit megcsavarva az időutazás miatt de a többi ott sem volt különb mint itt. Sőt ha belegondolsz ilyen battle royale nem volt még dragon ball-ban ami szerintem kreatív mert senki nem gondolta volna, hogy ez így lesz amikor bejelentették. Behozták az univerzumokat de 4et okosan meghagytak amivel még bármit kezdhetnek ezt ne feledd. A maradék 8at így használták fel de szerintem ez nem baj. Gokut felhozzák az Istenek szintjére de az, hogy meg is tudná őket verni még merész kijelentés egyenlőre úgy gondolom. Lehet szídni a Supert mert sok sebből vérzik ami leginkább felróható neki az a brutalitás hiánya.. Mert ha ilyen szinteken harcolnak igenis sérüljenek meg én úgy gondolom. De ilyen karaktereket adott a Super mint: Beerus, Whis, Hit, nekem Jiren magabiztos szótlan karaktere is nagyon adja. Ezeken mind látni, hogy igenis dolgoztak a megalkotásukon mint karakter mint képességen egyaránt. Még1x mondom lehet szídni a Supert de amiket felhoztál egyaránt jelen volt a Z-ben is.
Lehet elsiklottál felette ezért bemásolom itt próbáltam válaszolni azokra amiket írtál. Ettől függetlenül ez is csak egy vélemény
goku5: Szerintem talál rajta majd fogást. De utána kíváncsi leszek mi lesz Jirennel mert ugye elvileg megint nem rá fognak utána koncentrálni. Lehet, hogy Hit miatt ő is komolyabban megsérül és pihenőre kényszerül ő is? Vagy csak megint elkezd meditálni?
ztr írta:
Darksider véleményéhez: Nincs gond ezzel amit írtál szerintem csak az a baj, hogy olyan hibákat hozol fel amik már a Z-ben is megvoltak pedig a Z szintje az írásodból ítélve megüti nálad a mércét. Vegita a Z-ben crybaby-zett sokat itt már kevésbé.
Jön egy átalakulás és legyőzi az ellent szintén jelen volt a Z-ben azt aláírom, hogy nem annyira súlyos az egész mint ott de hát így tudnak fejlődni a karakterek ez mindig is jelen lesz. A sztori meg a főgonoszok nézőpont kérdése. Zamasu szerintem nem volt unalmas gonosz. Neki legalább volt valamilyen motivációja amit valamilyen szinten meg is lehetett érteni ami pl egy Buu-nál hiányzott de Cellnél sem volt az igazi. A Z-ben talán az android saga volt kicsit megcsavarva az időutazás miatt de a többi ott sem volt különb mint itt. Sőt ha belegondolsz ilyen battle royale nem volt még dragon ball-ban ami szerintem kreatív mert senki nem gondolta volna, hogy ez így lesz amikor bejelentették. Behozták az univerzumokat de 4et okosan meghagytak amivel még bármit kezdhetnek ezt ne feledd. A maradék 8at így használták fel de szerintem ez nem baj. Gokut felhozzák az Istenek szintjére de az, hogy meg is tudná őket verni még merész kijelentés egyenlőre úgy gondolom. Lehet szídni a Supert mert sok sebből vérzik ami leginkább felróható neki az a brutalitás hiánya.. Mert ha ilyen szinteken harcolnak igenis sérüljenek meg én úgy gondolom. De ilyen karaktereket adott a Super mint: Beerus, Whis, Hit, nekem Jiren magabiztos szótlan karaktere is nagyon adja. Ezeken mind látni, hogy igenis dolgoztak a megalkotásukon mint karakter mint képességen egyaránt. Még1x mondom lehet szídni a Supert de amiket felhoztál egyaránt jelen volt a Z-ben is.
Lehet elsiklottál felette ezért bemásolom itt próbáltam válaszolni azokra amiket írtál. Ettől függetlenül ez is csak egy vélemény
Ezt olvastam, de ez nem arról szól, hogy a Z hibáit húztam fel a Superre. Zamasuról elmondtama véleményem már.A battle royal meg a minimum volt hiszen egy 1v1 5v5 csata a végtelenségig nyúlott volna, vagy annyira le lett volna rövidítve, hogy a fő karaktereken kívül megint csak mindenki sablonos érdektelen karakter lett volna. Az meg a másik, hogy előtte is tournament volt csak kisebb változatba, viszont ez is már ismétlés volt. Az hogy a régi karaktereknek nem volt teljesen értelmezhető motivációja, vagy hiányos volt azt legalább ellensúlyozta a nyomás és az atmoszféra. Hogyha ok nélkül is akart gyilkolni legalább elhittük, hogy ez tényleg veszélyes és félelmetes, mert az élet a tét. Merthát a valóságba sincs sokszor értelmes okuk a gyilkosoknak. Az, hogy ezt a faktort kivették és lebutították egy 8 éves befogadóképességére az szerintem egy nagy minusz.
Tudnék erre még válaszolni de nem akarom már ebbe az irányba vinni a fórumot. Vannak pro én kontra érvek mindenkinek más tetszik. Most ez a vonal van max annyit tehetsz, hogy kihagyod a részeket és ha valamennyire érdekel akkor megnézed a fontosabb részeket, hogy képbe legyél ha érdekel még maga a dragon ball. Ha ebben a stílusban nem vagy rá egyáltalán kíváncsi akkor szerintem engedd el. A DBZ mindig ott lesz, hogy újranézd
Ribriannel én úgy voltam, hogy oké, nem zavart, kifejezetten Toriyamas dolog. Viszont amikor az átváltozásukkal ment el egy egész rész ,utána meg a hülyéskedéseikkel, akkor már nem jött be. Mondjuk volt 2 vicces jelenete, először amikor gurult Vegita felé, ő meg megundorodott tőle és inkább kitért, a másik meg a tegnapiban, amikor pont Jiren lába elég gurult Goku ütésétől
Én is ott sokalltam be amikor 1 hetet várok a részre és abból a fele elmegy az átváltozásra. Ha azt nem úgy tálalják kedvencem akkor se lenne de nem kapálta volna el magát ennyire nálam. Értem én ezt a paródia görbe tükör dolgot de azért Friezának szokásos módon megcsúszhatna már a keze ellene is, hogy kiessen végre Ha valakit akkor őt igazán irritálhat ez a karakter gyakorlatilag ilyen stílus miatt szenvedett a pokolban is
Tudnék erre még válaszolni de nem akarom már ebbe az irányba vinni a fórumot. Vannak pro én kontra érvek mindenkinek más tetszik. Most ez a vonal van max annyit tehetsz, hogy kihagyod a részeket és ha valamennyire érdekel akkor megnézed a fontosabb részeket, hogy képbe legyél ha érdekel még maga a dragon ball. Ha ebben a stílusban nem vagy rá egyáltalán kíváncsi akkor szerintem engedd el. A DBZ mindig ott lesz, hogy újranézd
Pedig ez lenne a fórum lényege, hogy vitatkozunk bizonyos kereteken belül nem pedig spoilereket vesézünk ki. Nem akarok én senkit meggyőzni, úgy van ahogy te mondod aki szereti ezt is az nézi, aki nem az nem. Engem egyedül az zavart, hogy úgy néz ki az emberek (akiknek vélhetően nagyobb része már felnőtt) nem veszi észre a szemmel látható minőség változást ami sok dolgot elárul, ennyi.
További szép napot mindenkinek és reménykedjünk, hogy jobbnál jobb részeket kapunk ezután
Észreveszem én (pl) a változást.
Csupán elfogadom, és kiélvezem annak előnyeit is.
A lényeg az egyensúly.. ha nagyrészt pocsék lenne a sorozat, nem nézném.
Pl. OFF példa: Gotham.
Imádtam, sokáig reménykedtem mit hoznak ki belőle. De a 3 évad fele után temettem. Pedig iszonyat nagy Batman és eleve DC fan vagyok.
Ott ez nem jött be... több volt pocsék kivitelezés és elképzelés mint jó.
A DBS nél várom hétről 7re az epizódokat, olykor a körmöm rágom. Ez nekem elég...
DarkSider írta:
Pedig ez lenne a fórum lényege, hogy vitatkozunk bizonyos kereteken belül nem pedig spoilereket vesézünk ki. Nem akarok én senkit meggyőzni, úgy van ahogy te mondod aki szereti ezt is az nézi, aki nem az nem. Engem egyedül az zavart, hogy úgy néz ki az emberek (akiknek vélhetően nagyobb része már felnőtt) nem veszi észre a szemmel látható minőség változást ami sok dolgot elárul, ennyi.
További szép napot mindenkinek és reménykedjünk, hogy jobbnál jobb részeket kapunk ezután
Igen csak már mindketten leírtuk sőt már többen is innentől kezdve csak patthelyzet van nincs értelme tovább boncolgatni. Én az elemzések meg a teóriák miatt járok ide engem ezek érdekelnek és szerintem sok embert még rajtam kívül. Ha visszaolvasol sok teória bejött amik le voltak írva.A minőség szerintem annyira nem változott inkább a stílus és az nem ugyanaz. A GT-nél stílus és minőség változott negatív irányba egy két kevés pozitív dologtól eltekintve A változások meg megint nézőpont kérdése nekem itt a nagy része bejön nem akarok egy full Z kopit... A változás jó dolog ezzel újdonságot mutatnak a régieknek és bevonzanak új nézőket. Egyedi dolgokat hoztak be én úgy vélem és kíváncsi vagyok hova tovább innen.
Azért hatalmas fejlődés van a DBZ és a DBS között! ÉS ez így van jól.
Amúgy más szerint mit várhatunk még itt Gohantól? Mivel az előző ending alapján még adtam volna neki valamit, de most nem tudom. Túl sok dolgot nem mutatott sajnos. Még inkább Vegitában bízom, hogy ő majd mutat még valamit!
Na meg kíváncsian várom mennyi erőt adtak ki magukból. A Genki dama miatt.Egy ekkora gömbhöz sok energia kelhetett. Így viszont sokat gyengülhettek nem? Vegita viszont megtartotta az erejét. Mekkora lett volna ha még ő is felnyújtotta volna a kezét.
Hát én reménykedtem régebb is, meg most is, hogy más karakter is kapjon többet egy kis megvillanásnál, de nagyobb fordulatokra ne számítsunk. Bár drukkolok, hogy ne legyen igazam és Gohan múlja felül az alltime nr.1 Gokut meg a néha épp egy fél rész erejéig nr.1 de aztán úgy is örökös nr.2 Vegitát De nem látom, hogy a készítők meg mernének lépni egy ilyen kaliberű lépést. Vagy a pénzüket féltik az esetleges néző csökkenés miatt vagy nemtudom. Még Toriyama mondta volt, hogy Picollo a kedvence de még ő se kap többet néha 1 megvillanásnál ami általába sokat nem számít amúgy se.
Gohan fog még villantani de szerintem nem itt jön még el számára a belengetett új forma. Gohantól egy dühöngést várok és valami erős ellenfelet fingasson meg mondjuk Toppot akkor elégedett leszek. Ha lesz új formája majd legyen a későbbiekben most Gokunak is lenne meg neki is az már sok lenne. Vegitát szerintem nem véletlenül írták meg úgy hogy maradjon energiája bőven én Hit ellen várnám őt egy visszavágóra.
Hát én reménykedtem régebb is, meg most is, hogy más karakter is kapjon többet egy kis megvillanásnál, de nagyobb fordulatokra ne számítsunk. Bár drukkolok, hogy ne legyen igazam és Gohan múlja felül az alltime nr.1 Gokut meg a néha épp egy fél rész erejéig nr.1 de aztán úgy is örökös nr.2 Vegitát De nem látom, hogy a készítők meg mernének lépni egy ilyen kaliberű lépést. Vagy a pénzüket féltik az esetleges néző csökkenés miatt vagy nemtudom. Még Toriyama mondta volt, hogy Picollo a kedvence de még ő se kap többet néha 1 megvillanásnál ami általába sokat nem számít amúgy se.
Az a baj, hogy nem úgy alakították ki az egészet, hogy ez így legyen. Már az is sokaknál berezgette a lécet, hogy Gohan ilyen rövid idő alatt megerősödött megint. Gondolj bele még ha ráverne az apjára is aki folyamatosan harcolt eddig is. Ha kap új formát erős lesz de az apját nem fogja lekörözni az tuti ő a főszereplő és kész el kell fogadni. Piccolo még szarabb helyzetben van. Gohan saiyajin nála még rálehet fogni, hogy minden harc meg felgyógyulás után erősödik Piccolo nem tud ilyen ütemben fejlődni. A Z-ben is már csak úgy tudott lépést tartani Gokuékkal hogy egyesült Nail-el meg Kamival. A Buu sagára meg már csak mester szerepet töltött be ahogy itt is. Erősödött hiszen megfingatta Gohant az edzésen. De ha Gohan be rage-el eltiporja Piccolot mint egy bogarat. Meglehetne oldani, hogy kap valami átváltozást de ezt már a Z-ben sem lépték meg szerintem itt sem fogják.
Egyesítve 2017.10.09 21:01:21:
superlacko írta:
Egy ötlet. Ott ragad a Hit által előhozott dimenzióban, és idő kell neki, míg vissza tud jönni.
Valamit ki kell találniuk, hogy miért nem harcol. Én úgy vettem észre hogy mostmár be akar lendülni. Nem tetszene ha csak bekamillázna magának megint. Valami szerintem lesz vele most és amit írsz az nem tűnik egyáltalán hülyeségnek sőt... Hit látta mire képes Jiren de mégis neki ment szerintem van valami terve ellene....
Szerkesztette: ztr - 2017.10.09. 21:04