Dermi és Goku szerintem nem nagyon fognak összedolgozni. Most ami esetleg lesz, az egy
spoiler
kis energia adás Gokunak, hogy felépüljön
Egyéb extra nem hinném, hogy lenne.
Amúgy Goku szerintem nem fogja tudni előhozni ezt a szintet a tornán mégegyszer. Lehet erősebb lesz a felépülés után, és kékbe meg kaiokennel kicsit felveszi majd a harcot Jirennel, de ide kevés lesz
Dermi és Goku szerintem nem nagyon fognak összedolgozni. Most ami esetleg lesz, az egy
spoiler
kis energia adás Gokunak, hogy felépüljön
Egyéb extra nem hinném, hogy lenne.
Amúgy Goku szerintem nem fogja tudni előhozni ezt a szintet a tornán mégegyszer. Lehet erősebb lesz a felépülés után, és kékbe meg kaiokennel kicsit felveszi majd a harcot Jirennel, de ide kevés lesz
Ha kékbe felvenné Jiren -el a versenyt, akkor az Ultra Instinct -el aláznia kellett volna. Nagyon nagy difi van a két szint között, ennyit nem dobhatnak a Blue -ra
Ne feledjük, Frieza nak mindennél fontosabb, h visszatérjen az élők közé (ennél fontosabb max. a torna egyedüli megnyerése a szuper gömbök birtoklása miatt)
Mint említette is, ill. a reakcióiból is szűrhető, nagyobb tervek bontakoznak szép lassan a fejében, akár az egész világmindenséget nézve, mint, h önzése okán eltöröljék.
Ezt szerintem sose engednémeg.
Egyébként mindenki arról beszél Vegitával kapcsolatban, hogy erősebb lett és azért nem lepődött meg és mérgelődött az ultra formán.
De azt ne felejtsük el, hogy Vegita szemlélete megváltozhatott Bra születésével. A tornára sem akart eleinte jönni. Lehet simán ennyiből áll és semmilyen új szintje nem lesz.
Na mert most tényleg azt várná el bárki is hogy Goku és Frieza összedolgozna??? Az lenne számomra a csoda. El visz veszítené a bizalmamat a sorozat.
Gohannal még hagyján de vele biztos nem.
Vegita szemlélete már eleve Buu elleni harc során változott meg. Bra miatt csak visszafogta magát. de ha megbántotta volna őt bárki is isten irgalmazzon neki. De ő alapjában olyan mint volt. Igazi csillagharcos, csak sokkal komolyabb és nyugodtabb mint volt.
Vegita meg biztos erősebb lett, már csak az a kérdés mennyivel, és hogy kinél. Gokunál ssjb-ben még lehet igen.
Nagy meglepetésemre,amíg nyugaton annyira sokan meg akarták nézni a DBS Speciált,hogy a Crunchyroll szerverek konkrétan leálltak,annyira sokan voltak egyszerre azon az oldalon,addig a Japán nézettségi adatok szerint ennek a két résznek volt a legkisebb a nézettsége a sorozatban.Ellenben a DVD+Blu Ray eladások továbbra is dübörögnek,ami azt jelenti,hogy a nézettség visszaesés nem azért van,mert az embereket már hirtelen nem érdekli a Dragon Ball.A helyzet az,hogy ugyan abba a műsoridőbe került a DBS és a Kamen Rider,ami elég rendesen elszívta a nézettséget.Na most ez miért is lehet jó nekünk?Mert ha továbbra is ez lesz,a Fuji TV kénytelen lesz átteni a DBS-t egy másik időpontba,és ha szerencsénk van,ez egy esti időpont lesz=Visszahozhatják a vért és az erőszakot az animébe.
Először hozzáfűznék a random felbukkanó spoilerekről annyit, hogy az mind fake.
A hónap elején jön 4. és 10. között 2 tv újság, a havi részek címeivel és leírásaival, valamint minden héten csütörtökön/pénteken a következő rész "előzetese" a V Jumpból. Amelyik spoilerhez nincs forrás, az kb 90% fake, de vannak olyan kedves trollok, akik még csinálnak hozzá fake forrást is, bár ezek elég átlátszóak, eddig csak 2x volt olyan, hogy tényleg el lehetett hinni, hogy az nem fake.
Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy amik a hónap közepén bukkannak fel ilyen kétes oldalakon, azokat nem érdemes elhinni.
A 112.rész spoileréhez:
spoiler
Látom sokan meglepődtek, de szerintem egyértelmű volt. Goku se bírt Jirennel, nem gondoltam volna egy másodpercig sem ,hogy Hit fog. Arra viszont tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Jirennel az elkövetkező pár részben.
Én Hit esetébe nem is annak szurkoltam volna, hogy nyerjen ,hanem hogy epic módon "távozzon".
A Goku és Frieza összedolgozásról annyit, hogy kb ez az, amit a legjobban szeretnék látni. Nekem a Goku Black arc nagyrészt jobban tetszik, mint a mostani, viszont ha lesz legalább egy rész, vagy csak egy fél rész arról, hogy Goku és Frieza együtt harcol Jiren ellen, akkor kijelentem, hogy már csak azért is ez lesz a kedvenc arcom a superből, még ha az azt követé részben Ribrianne a szuper szív támadásával kiüti az összes harcos és így ő nyeri meg az egész tornát.
Mert ha továbbra is ez lesz,a Fuji TV kénytelen lesz átteni a DBS-t egy másik időpontba,és ha szerencsénk van,ez egy esti időpont lesz=Visszahozhatják a vért és az erőszakot az animébe.
Először hozzáfűznék a random felbukkanó spoilerekről annyit, hogy az mind fake.
A hónap elején jön 4. és 10. között 2 tv újság, a havi részek címeivel és leírásaival, valamint minden héten csütörtökön/pénteken a következő rész "előzetese" a V Jumpból. Amelyik spoilerhez nincs forrás, az kb 90% fake, de vannak olyan kedves trollok, akik még csinálnak hozzá fake forrást is, bár ezek elég átlátszóak, eddig csak 2x volt olyan, hogy tényleg el lehetett hinni, hogy az nem fake.
Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy amik a hónap közepén bukkannak fel ilyen kétes oldalakon, azokat nem érdemes elhinni.
A 112.rész spoileréhez:
spoiler
Látom sokan meglepődtek, de szerintem egyértelmű volt. Goku se bírt Jirennel, nem gondoltam volna egy másodpercig sem ,hogy Hit fog. Arra viszont tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Jirennel az elkövetkező pár részben.
Én Hit esetébe nem is annak szurkoltam volna, hogy nyerjen ,hanem hogy epic módon "távozzon".
A Goku és Frieza összedolgozásról annyit, hogy kb ez az, amit a legjobban szeretnék látni. Nekem a Goku Black arc nagyrészt jobban tetszik, mint a mostani, viszont ha lesz legalább egy rész, vagy csak egy fél rész arról, hogy Goku és Frieza együtt harcol Jiren ellen, akkor kijelentem, hogy már csak azért is ez lesz a kedvenc arcom a superből, még ha az azt követé részben Ribrianne a szuper szív támadásával kiüti az összes harcos és így ő nyeri meg az egész tornát.
Mert ha továbbra is ez lesz,a Fuji TV kénytelen lesz átteni a DBS-t egy másik időpontba,és ha szerencsénk van,ez egy esti időpont lesz=Visszahozhatják a vért és az erőszakot az animébe.
Ez egy álom lenne, remélem így lesz.
Eddig is csak azokban a spoilerekben hittem, amit Te közöltél velünk
Azt amugy el kell felejteni, hogy számítanak a dvd/bd eladások. Sokat ezt hozza fel valaki, de sokkal összetetebb a dolog mint gondolnánk. Számít mennyibe kerül nekik ez az egész, mennyi figurát, mangát stb adnak el. Csak a bd/dvd eladásból nem lehet kiszűrni.
Nekik az a fontos, hogy Japánban sikeres legyen semmit nem számít a világ.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Vegita én szerintem sem kap új szintent most még..... Nálam a legsanszosabbnak valami új technika vagy támadás tűnik. Jiren, hogy meghal ez akkora bullshit, hogy nem is rakom spoilerbe mert ez kizárt dolog. Valahogy ki lesz iktatva részekre és ez a dimenziós dolog nagyon valószínűnek tűnik. Úgy tálalják majd nekünk, hogy eltűnik örökre aztán ezért lehet kizárják Hitet mert a mittomén majd kitalálnak valamit rá. Aztán Jiren pár rész múlva visszatér mindenki nagy megdöbbenésére én így gondolnám.
Nekik az a fontos, hogy Japánban sikeres legyen semmit nem számít a világ.
Marketing szempontjából sikeres tovvábra is,egyedül csak a TV értékelések mentek lejjebb.Ebben a videóban tökéletesen el van magyarázva,hogy mi történt múlt hét Vasárnap és,hogy mire kell számítani https://www.youtu...H-dtQfTt3w
Amúgy meg lehet figyelni, hogy új szint általában mindig Gokunál van. Vegita meg a következő arc során meg már el is éri azt- (pontosabban már ő is képes rá akkor)
De a lényeg hogy valahogy mindig próbálja utolérni Gokut, de hogy azt hogy csinálja na azt nem mutatják soha. Csak hogy már ő is képe rá és kész.
Szóval Vegitának itt biztos nem lesz még új szintje.
superlacko írta:
Ez egy nagyon nagy ötlet! és akkor amikor már csak a legerősebbek vannak bent, visszatér Jiren, plusz Hitet is visszaengedik ugye, mert nem ölte meg. Jól hangzik. és már mehet is a Vegita vs. Hit és Goku vs. Jiren visszavágók.
Ez a visszaengedős dolog tényleg ütne erre nem is gondoltam. Valahogy úgy képzelném el Jiren eltűnését mint Gokuét a specialban csak ez részeken át tartana. Vermut kiborulna idegileg Meg úgy is állítanák be nekünk, hogy ennyi Jiren eltűnt. Aztán pár rész múlva a legváratlanabb helyzetben visszatérne és megmagyaráznák, hogy még az ő erejével is időbe telt míg visszatér egy másik dimenzióból. Ja és persze már nem higgadtan térne vissza hanem berágva aztán mérgében kiszórna pár embert. És jöhetne a finálé. Ezt így megjátszanák nagyon adnám.
Vegitához hozzászolva: Egy szintet előbb ért el mint Goku: Ascended Super Saiyan igaz ez nem is igazi szint csak egy átmenet de akkor is Szerkesztette: ztr - 2017.10.12. 18:00
Vegita én szerintem sem kap új szintent most még..... Nálam a legsanszosabbnak valami új technika vagy támadás tűnik. Jiren, hogy meghal ez akkora bullshit, hogy nem is rakom spoilerbe mert ez kizárt dolog. Valahogy ki lesz iktatva részekre és ez a dimenziós dolog nagyon valószínűnek tűnik. Úgy tálalják majd nekünk, hogy eltűnik örökre aztán ezért lehet kizárják Hitet mert a mittomén majd kitalálnak valamit rá. Aztán Jiren pár rész múlva visszatér mindenki nagy megdöbbenésére én így gondolnám.
Ez egy nagyon nagy ötlet! és akkor amikor már csak a legerősebbek vannak bent, visszatér Jiren, plusz Hitet is visszaengedik ugye, mert nem ölte meg. Jól hangzik. és már mehet is a Vegita vs. Hit és Goku vs. Jiren visszavágók.