Amúgy poén, hogy a Marvel egyértelműen lopott anyagból rakta össze Ultront és Thanost, de a filmes világban Brainiac és Darkseid fog másolatnak tűnni.
Duma topic 14
Miért van az hogy az emberek képtelenek érvekkel vitázni inkább a politikai hovatartozással támadnak, mintha önmagában az érvénytelenítene minden érvet legyen az bármilyen érv. Unintelligens személyeskedésnek tartom ezt ami nem vezet sehová. Annyira jellemző ez az emberekre hogy az már fáj. Van olyan ismerősöm aki totál a másik oldalon van mint én. Mégis imádok vele beszélgetni mert érdekes, és tiszteljük egymás nézeteit, nem arra megy ki a buli hogy kocsmaszinten vélemény-verekedjünk.
Ja, de már Russoék is nyíltan megmondták, hogy a bankos jelenetet egy az egyben a Star Warsból koppintották.
Coelhoék közben a Deák téren:
http://index.hu/v..._akademia/
De mondjuk aki már éjfélkor se tud ott felszedni senkit...
Nicholastól kellett volna tanulniuk. Aki ismeri a szaglászás-tesztet, azt baj már nem érheti csajozás terén.
https://www.youtu...sMXuWmPPbk
Nekem tegnapig fogalmam sem volt, hogy milyen farmról beszéltél te ezidáig. Tegnap véletlenül láttam 10 percet belőle. Kemény.
Nálunk már évek óta megy ez a valóságshow mindig szánalmas volt, már amikor kifogtam nagynénéméknél ahol megy a konyhában mindig a TV. Így a magyar verzióhoz sem fűztem reményeket.
Így, hogy angolul kell tanulni nem maradnak meg a dolgok csak elolvasás után, pedig most alaposan tanulok, mert kiírtam a diákat is amit mindig mondom, hogy felér 3 olvasással... lehet most 23 évesen megtudom milyen az amikor mások órákat gubbasztanak 1 oldal felett. Na jó ez nem fog megtörténni már túl kevés az idő.
Lehet kéne kártyákat készíteni, mert vérciki, hogy az arbitrary szó mindig kimegy a fejemből.
Noe, az, hogy csinálod a műsort és nézik az emberek, és az hogy jó egy műsor, az két külön dolog. A való világot is vitték az emberek mint a cukrot, pedig annál csak az éjjel nappal Budapest van lejjebb.
A farm még egy fokkal jobb, meg érdekesebb a felépítése miatt.
De ettől függetlenül egy baromság. Sok ostoba ember egy helyen, a fele semmit sem csinál egész nap.
Capac írta:
Noe, az, hogy csinálod a műsort és nézik az emberek, és az hogy jó egy műsor, az két külön dolog.
Gman2 írta:
Amúgy poén, hogy a Marvel egyértelműen lopott anyagból rakta össze Ultront és Thanost, de a filmes világban Brainiac és Darkseid fog másolatnak tűnni.
Ugrás a fórumra: |