Kivétel erősíti a szabályt. Tudom, hogy mutatták az ssj1-et, de csak azt. Az ssj2-t már tudta Buu előtt is csak nem volt olyan erős mint Goku. Bizonyíték rá hogy tudja hogy erősebb mint Gohan aki már akkor is ssj2 volt.
De a többit tényleg nem mutatták. Csak hogy képes rájuk. Gondolom így lesz ez az új szinttel is.
Kivétel erősíti a szabályt. Tudom, hogy mutatták az ssj1-et, de csak azt. Az ssj2-t már tudta Buu előtt is csak nem volt olyan erős mint Goku. Bizonyíték rá hogy tudja hogy erősebb mint Gohan aki már akkor is ssj2 volt.
De a többit tényleg nem mutatták. Csak hogy képes rájuk. Gondolom így lesz ez az új szinttel is.
Én úgy emlékszem, hogy azért hagyta Babidinek, hogy elvarázsolja mert látta, hogy Goku erősebb nála. Tudta, hogy Babidi varázslatától erősebb lesz és úgy érte el az ssj2-t. Elvileg előtte nem tudta legalábbis én így emlékszem. Gokut is Vegita ellen láttuk először ssj2-be de ő tényleg tudta már előtte is. Azt nem mondta, hogy erősebb mint Gohan úgy emlékszem csak dühös lett rá amikor Daburával szerencsétlenkedett és mondta neki ha nem zárja le hamar a harcot akkor majd ő megmutatja hogy kell. Amikor Vegita a dagadt Buu ellen harcolt akkor lett kimondva Piccolo által, hogy erősebb mint Gohan de ugye ott már ssj2ben harcolt Majin Vegitaként. Vegita is mondta Gokunak amikor az átment ssj2-be, hogy most erősebb vagy mint a fiad Cell ellen aztán rápattintotta magára is az ssj2-t
Szerkesztette: ztr - 2017.10.12. 18:51
Szerintem a szavaikból gesztusaiból kivehető volt hogy erősebb mint Gohan azaz ssj2 szintjénél. Nekem ez egyértelmű volt. Az meg hogy nem lépett előtte se Goku se ő ssj2 szintre az nem azt jelenti hogy nem lett volna rá képes csak hogy nem kellet. És azért engedett Vegita mert tudta hogy Goku erősebb és ő is erősebb akart lenni. De hogy nem lett volna ő is ssj2 azt nem tudhatjuk. Csak hogy Goku erősebb volt nála.
Szerintem a szavaikból gesztusaiból kivehető volt hogy erősebb mint Gohan azaz ssj2 szintjénél. Nekem ez egyértelmű volt. Az meg hogy nem lépett előtte se Goku se ő ssj2 szintre az nem azt jelenti hogy nem lett volna rá képes csak hogy nem kellet. És azért engedett Vegita mert tudta hogy Goku erősebb és ő is erősebb akart lenni. De hogy nem lett volna ő is ssj2 azt nem tudhatjuk. Csak hogy Goku erősebb volt nála.
Gokunál egyértelmű, hogy már előtte tudta csak mi nézők akkor láttuk először tőle. De Vegitánál nekem az jött le, hogy Babidi varázslata miatt érte el az tény, hogy ez nincs konkrétan tisztázva. Talán jön egy 3. ember aki segít eldönteni. A másiknál meg nekem úgy csapódott le, hogy Vegita ideges mert tudta, hogy Gohan erősebb mint Dabura de mégsem győzi le azért mondta neki, hogy majd ő gyorsan lezárja ezt a csatát. De számomra ez nem azt jelentette, hogy erősebb Gohannál csak Daburánál.
Szerkesztette: ztr - 2017.10.12. 19:29
Már leírtam korábban is, de komolyan nyugodjon meg mindenki
Nem napokra kell eltűnni emberek... Jiren körül mondjuk Hit után nincs senki, addig meg mutatnak más harcokat mint eddig tették... És közben nem tellik el max 5 perc. Vagy néhány párhuzamosan megy közben. Szóval nem kell itt nagy indok, hogy mit csinál Jiren.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Már leírtam korábban is, de komolyan nyugodjon meg mindenki
Nem napokra kell eltűnni emberek... Jiren körül mondjuk Hit után nincs senki, addig meg mutatnak más harcokat mint eddig tették... És közben nem tellik el max 5 perc. Vagy néhány párhuzamosan megy közben. Szóval nem kell itt nagy indok, hogy mit csinál Jiren.
Ebbe nem gondoltam bele igazad van. De látszik, hogy a Jiren vs Hit-et nézi Kale meg Caulifla szóval ők utána következnek majd időben amikor harcolnak. Mindenki ráakart menni Jirenre de ugye aztán visszajött Goku. Végül Hit találta be és lehet, hogy mindenki nézni fogja azt is és senki nem harcol szóval én a párhuzamos harcot kizárnám. Csak azért jutott eszembe ez az egész mert szerintem már Jiren nem akar pihenni hanem most már sorba ki akar ütni mindenkit és ugye a következő részekben nem lesz benne de időben tényleg nem sok telik el. De tény, hogy ezzel az írásoddal tökön rúgtad a teóriámat És igen sokszor nem olyan kreatívak a készítők mint ahogy azt én gondolom Szerkesztette: ztr - 2017.10.12. 19:47
Ezt most én is elfelejtettem, hogy ami a Jiren vs Hit rész után történik az csak nekünk olyan sok, nekik pár perc.
Ti mikorra tippelitek a torna végét?
Szerintem minimum 10 részen belül vége lesz, de maximum még 15 részt tudnék elképzelni.
Ezt most én is elfelejtettem, hogy ami a Jiren vs Hit rész után történik az csak nekünk olyan sok, nekik pár perc.
Ti mikorra tippelitek a torna végét?
Szerintem minimum 10 részen belül vége lesz, de maximum még 15 részt tudnék elképzelni.
Mikor ért véget a Black/Zamasu saga tavaly? November vége? Szerintem akkor fog kb ez is.
Szerkesztette: ztr - 2017.10.12. 20:11
Szerintem végigmegy. Ha a főpapos dologból lesz is valami valaha az nem most lesz ahhoz nagyon de nagyon gyengék még. Az, hogy ki lesz a győztes már nem olyan egyértelmű. Persze a legkézenfekvőbb, hogy az U7 lesz és több mint valószínű így is lesz. De nem tartom kizártnak, hogy mondjuk az U11 lesz az és mivel ők az igazság bajnokai ők kívánják majd vissza az univerzumokat. Jiren kívánságára mondjuk kíváncsi lennék szerintetek azt megtudjuk valaha mi lenne az? Ha már egyszer belengették...
Visszatérve az előző statisztikára. Ha Jiren nem is az első nem gonosz fő ellenfél de ő volt az első aki vissza tudta verni a Genki Dama-t ez eddig senkinek nem sikerült.
Biztosan végigmegy a torna. Aztán ha lesz valami csavar az majd a végén. Ez a dimenzió védve van, zeno élvezi a harcot, főpap meg a többi angyal is a harc végét várja szóval közben nem fog senki cselekedni.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Szerintem is végigmegy és valahogy felvezetik a végén a következő arcot.
Én azt is eltudnám képzelni, hogy Jiren nyer. Vagy ha nem is, remélem kiderül mi a kívánsága, amit már elhintettek az előző részekben.
Szerintem is végigmegy és valahogy felvezetik a végén a következő arcot.
Én azt is eltudnám képzelni, hogy Jiren nyer. Vagy ha nem is, remélem kiderül mi a kívánsága, amit már elhintettek az előző részekben.
Jirent egy olyan harcosnak ismertem meg eddig, aki a harcnak él és az éltet. Nagyon epikus és kicsit megható is volna, hogy neki egy méltó ellenfél lett volna a kívánsága, de ez Gokunak köszönhetően teljesült is.
Szerkesztette: laszlo222 - 2017.10.12. 20:28
Hát valószínű hogy végig megy. De a kívánság miatt én Gokut hoznám ki győztesnek hogy visszakívánja a többi univerzumot. Mivel Jiren szerintem nem az a fajta aki ilyet kívánna. Igaz az is jó kérdés hogy vajon ő mit kívánna?
Vagy egy jobb lehetőségnek tényleg nem Goku nyer viszont a végén jön valami amit ő old meg és átadják neki a kívánságot.