A Gokus kép nagyon menő.
Black nekem alapformába mindig is szimpatikusabb volt, mint Roseban, de azt a kaszáját nagyon bírtam. Kár, hogy csak 1x volt és rövid ideig.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Jiren amúgy rendelkezik az ultra ösztönnel vagy sem? Az rendben, hogy Gokunál kimondták de Jirennél csak azt, hogy erősebb mint a pusztítás istene. Azt is egyértelművé tették, hogy a pusztítás isteneinek se sétagalopp az ultra ösztön használata vagy nem tökéletesen sajátították el (még). Az a piros aura talán az konkrétan?
Még nem mondták ki konkrétan mire is képes Jiren, szóval csak találgatni lehet.
Van olyan elmélet ugye, hogy Jiren Ultra ösztönt használ és az a támadás is amivel Goku elökte magát az oszlophoz nem kamehameha volt hanem a Jiren féle impact támadás.
KingBradley írta:
Szerintem az egy Ultra Instinct Kamehameha volt. Az, hogy a megszokottól idegen mozdulattal hozta elő és máshogy nézett ki, attól még az volt.
goku5 írta:
A azért szép teljesítmény a lányoktól, hogy a fúzió után Gokunak már Bluba kell váltania.
A berserk és egy ssj2 nagyon maximum egy nagyon magas szinten lévő SSJ3-mat tudhat. De ugyebár tudjuk az ssj3 és a kék forma előnyeit, hátrányait. Így ettől, hogy kékben lesz még nem is jelenti azt, hogy meg fogja erőltetni magát, elvégre Krilin ellen is kéket nyomott.
Ugyanakkor tudván azt, hogy a God forma gyógyít, én mindenképpen várom ezt a formát, hogy ennek köszönhetően menjen át végül kékbe. Plusz ha valóban el is ér egy kék szintet, akkor Vegettobol kiindulva hamar vége is lesz. De ugye mivel 1 perc 1 rész, így ez nem is fog számítani.
peterk írta:
Ha Kale Berserk formájára kellett egy Blue, akkor mi van, ha az eléri az SSj3 -at is majd? Vagy ha fuzionálnak, akkor egy Blue Kaioken elég lesz egyáltalán?
Hát én nem hinném, hogy Goku játszadozna SSJ Blue formában, különben nem írná a cím, hogy lehet hogy kikap SSJ Blueban, meg hogy szorult helyzetben van. Azért szerintem ezzel a lépéssel már kicsit messzire mennek a készítők. Nem kellene gondot okoznia SSJ Blue Gokunak egy ilyen szintű fuzió.(Még ha sérült is)
laszlo222 írta:
A berserk és egy ssj2 nagyon maximum egy nagyon magas szinten lévő SSJ3-mat tudhat.
Ugrás a fórumra: |