Valószínűleg azért nem esett le, mert gondolom csak a canon részeket néztétek az NS-ben. Elméletileg viszont azok is canon részek. 490. rész körül volt.
Boruto anime
36. rész
Nekem tetszett! Ez már nagyon hiányzott , hogy Borutoékat megleckéztessék. Kakashi most iszonyat jó feelinget hozott. Azok az arcok mikor megtudják a gyerekek, hogy Kakashi lesz a vizsgáztató Ideje lesz , hogy komolyabb legyen az anime. Kíváncsi leszek ki fog átmenni és ki bukik persze majd minden kiderül idővel
Jó kis rész volt a heti!
Az egészet Kakashi vitte!
Borutóból tényleg hiányzik valami ami ahhoz kell hogy igazi ninja legyen.
Kakashi is mondta hogy Borutó Zseni felér egy Chuninnal de hiányzik belőle.
Eleve a magatartása nem jó. Majd csak lesz, meg ő biztos átmegy ha nem akkor meg a pótvizsgán. Nagyon rossz hozzáállás.
De az a csengő meg mennyi emléket idéz, pláne Borutó hozzáállása. Tiszta apja. Ezt még Kakashi is megjegyzi.
DE a kezdésnél már lehetett látni hogy az Ino-Shika-Cho formáció biztos át fog menni. Együtt maradtak és közösen küzdenek. Na és nem mennek egyből Kakashi ellen. És a többiekre is igencsak van esély, meg összefogás. Ez ami igazán hiányzik Borutóból.
Ez kellet annó Naruóéknak is a vizsga teljesítéséhez.
Egy jó csapatmunka összefogás és mindenki átmegy. Még ha nem is szerzik meg a csengőt. Nagyon jó kis klasszikus teszt.
Amúgy ez az "Ő" fia vagy csak nem maradhatott ki a résből mi? (Ő is az akit nem nevezünk a nevén, vagy mi van?)
Orochimarura gondolt Shino.
Nagyképűség, büszkeség. De! Boruto brutálisan nyomja. Olyan dolgokat csinál, amiket a Narutoban 300 rész után láttunk először.
Jó lett volna látni Mitsuki valódi erejét harcközben. Kár érte.
Az egész osztály ügyesen szerepel. Van összefogás.
Denki az elején, valami fenomenálisan fasz volt. Egy fuuin jutsut tesztelt a csapattársán... xDDDD De milyen lazán csinálta mindezt... Oltári volt.
Micsoda rész!itt a vizsga kezdete, nem is várhattunk volna kevesebbet a híres Uzumaki Naruto fiától önfejű ,öntelt, de iszonyatosan erős, és hát kitérve a vizsga céljára minden shinobinak van mit tanulnia értve ezt a csapatmunkára Borutónál!Várom a következő részeket
Nekem mindent összevetve tetszett az epizód, és véleményem szerint ez az eddigi egyik legjobb.
Boruto személyisége pár epizód alatt megváltozott. Úgy gondolom, hogy már-már túlontúl nagyképű. Ilyen szempontból a teljes ellentéte az apjának.
Naruto ilyen idősen - Sasuke szavaival élve - semmirekellő volt. Ugyanolyan felvágós volt, mint a fia, azonban ő elsősorban mások figyelmére és elismerésére vágyott.
Ezzel szemben Boruto rendelkezik mindazzal, amiben Naruto fiatalon hiányt szenvedett. Ő egy született zseni. Van családja, barátai. Megvan mindene és tudja magáról, hogy egy géniusz. Ennek ellenére mégis beképzelten viselkedik. Számomra ez nagyon ellenszenvessé teszi a sorozat főszereplőjét.
Megint előjött, hogy Kakashi már 12 évesen jounin volt. Ilyenkor elgondolkozok azon, mi lett volna, hogyha több energiát fektet az edzésbe.
Másik dolog, amire felfigyeltem, hogy Konohamaru képes villám elemet használni. Én szívesen látnék egy villám elemmel felerősített Rasengan-t, ha már Kakashi-nak annak idején nem jött össze.
Tudom hogy Orochimarura gondolt. De tudjuk ki alatt másra gondol az ember. De más filmet nem akarok megint ide keverni.
Amúgy láttam egy külföldi oldalon egy képet összehasonlítás képen Narutó és Borutó támadásai a genin vizsgán. Hát lényegében egy az egyben megegyeznek. Az alkotóknak sikerült megint lekoppintaniuk az ősök módszerét. Ugyan azokat használja Borutó is apró eltérésekkel. Aki nem hiszi nézze újra.
Amúgy Borutónak tényleg az lett a baja hogy túlságosan beképzelt lett. Na meg java rész túl magabiztos és nemtörődöm.
Az eddigi társak az elsők meg hasonló elvek amik eddig voltak hova lettek hirtelen? Amikor is Kakashinak pont ezek az elvek kellenek hogy átengedjen nem a tudás és képzettség.
goku5 írta:
Tudom hogy Orochimarura gondolt. De tudjuk ki alatt másra gondol az ember. De más filmet nem akarok megint ide keverni.
Nem tudom ki találkozott már vele, de kijött egy poszter a Boruto animéhoz, ami kicsit spoileres lehet, mert megjelenik rajta egy bizonyos alak, aki eddig csak árnyékként szerepelt:
Ugrás a fórumra: |