Amúgy itt esik a hó, nálatok?
Duma topic 14
Tudjátok mi a problémám?
Pont most nézem az Ördögűző 2. évadát (erről majd később) és már sokadjára nem értem, hogy amikor a démon szarrá offol mindenkit az alvilági bullshit tróger szövegével, az összes bent lévő csak néz, és hüledez, hogy "jaj". Ahelyett, hogy legalább csak az egyik visszaszólna neki, hogy "igen? neked meg a kurva anyádat!"
Értem én, hogy pegi 12 besorolás, meg minden és nem szabad káromkodni, de akkor is millió módja van annak, hogy vissza insta rekteljük az entitást úgy, hogy rage quiteljen a migránsa. És ez nem csak ebben a sorozatban van, hanem minden, ebbena témában játszódó moziban. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért engedik mindig a démonnak a verbális megalázást, de tenni sosem tesznek ellene semmit.
Tudom én, hogy mindig jókat írok ide, no de ennyire talán azért mégse.
[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/12/05/93824824683_1814984781876_tn.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Egyesítve 2017.12.08 01:03:19:
Nincs is jobb a 12 órázásnál, főleg éjszakába nyúlóan.
Amúgy az a jelenet, amiről beszél a fórumszabályzattal nem túlzottan tisztában levő új tagunk, a legepicebb jelenetsor ami egy animében lement. Ezért érdemes volt one piece-t nézni. És tényleg érdekes kérdést vetett fel. Csak nem ide kellett volna beírni.
attila92 írta:
Szerintetek a Ace hejet Luffy let volna a Tengerestet fogsagaban hany nagyagyu ment volna megmenteni ?
Szerintem a csapata es Ace es igy Feherbajusz es Shanks meg termeszetesen Dragon na eszt elkepzeni is fantasztikus
Még most sem mennének érte valószínűleg annyian, mint Ace-ért mentek, Fehérbajusznak akkora flottája volt. Bár ha beleszámoljuk az összes országot, amit már megmentettek, akkor nyilván igen. És majd a legvégén nyilván fel is sorakoznak mögötte a Világkormány ellen.
Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy Fehérbajuszék elmentek volna Luffyt megmenteni. Ace persze biztos elment volna, de nem hiszem, hogy a saját ügyébe a társait is belerángatta volna. Persze a csapat nem hagyta volna, hogy öngyilkos legyen, szóval azért mégiscsak valószínű, hogy elmentek volna.
Ugrás a fórumra: |