Itt a felfedett Aniraza kártya:

Dragon Ball Super Anime Spoiler!
goku5 írta:
NA ebbe is belekötni? Szerintem ki lehet venni belőle mire gondolok.
Akkor vedd úgy hogy:
Ha az óriás olyan erős akkor miért nincs senki magasabb szinten? Magasabb formára emelkedve, átváltozva? Nem tudom melyik felel meg akkor jobban?
Azért előzetes alapján elég kemény állatnak tűnik.
Oké Gohan nem tud kitérni az ütése elől, de Frieza is izzad vele plusz Gokut is elkapja mert látszik, hogy szinte remegve fekszik Goku a földön.
Jaeger írta:
Azért előzetes alapján elég kemény állatnak tűnik.
Oké Gohan nem tud kitérni az ütése elől, de Frieza is izzad vele plusz Gokut is elkapja mert látszik, hogy szinte remegve fekszik Goku a földön.
xindrix írta:
Itt a felfedett Aniraza kártya:
kép
Jaeger írta:
Aniraza amugy mi köze van a fighter Z-hez? Ott nem igen lesz játszható karakter tudomásom szerint.
A jelenlegi állás, bár nem sokat változott, de azért kirakom: http://image.ibb....Ep_120.png
Ken Xyro szerint ismét dupla számmal jön a jump a héten, ami elvileg a 122.rész és a 123.rész spoilerét fogja tartalmazni. Aki nem nagyon szeretné ellőni magának a 122.rész végkimenetelét, az óvatosan nézelődjön a spoilerek között szerdától-péntekig, mert a 123.rész leírása lehet említést tesz a 122.rész végéről.
superlacko írta:
Köszi a képeket!
A női rajongók kedvéért is marad még szerintem C18. Nekem személy szerint kellemes csalódás a 2 android. Sótlan töltelékeknek gondoltam őket, de egész jó fightokat nyomnak.
Ugrás a fórumra: |