Én egy Gohan vs Toppora lennék kiváncsi Remélem bejön az elmélet amit az előző oldalon írtam.
Ha nem esik ki Gohan a 124-ben, akkor még bármi lehetséges, hogy a 125-ik részben Toppo ellen megy.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Én egy Gohan vs Toppora lennék kiváncsi Remélem bejön az elmélet amit az előző oldalon írtam.
Ha nem esik ki Gohan a 124-ben, akkor még bármi lehetséges, hogy a 125-ik részben Toppo ellen megy.
Gohantól még jöhet egy szintlépés esetleg ami miatt le tudná győzni Toppot. Így ezek után meg jöhetne akár egy Vegetto is, igaz előtte még Dyspot is ki kell ütni. Így egyedül maradna akkora Jiren és ő se tudna akkor fuzionálni. Igaz Jiren fülébe nagyon illene egy fülbevaló.
Bár én is valószínűbbnek tartom hogy lesz egy jó kis Goku Vegita összedolgozás. Igaz Vegita nem nagyon az a fajta aki nagyon összedolgozna Gokuval, de ez most egy jó lehetőség lesz számára. Ez már tényleg igazi jellembeni fejlődés lenne tőle.
Így legalább tényleg nem lőnék el túl sűrűn a legerősebb bajnokot Vegettot. És egy nagyobb veszélyesebb helyzetben jöhetne el az ő ideje. Pl a főpap ellen. Persze amikor eljön majd az ideje. És még addig Gokuéknak is sokat kell majd még fejlődniük.
Nekem ez a Belmond lemond, Toppo hakaishin lesz elmélet hibádzik... Szerintem hakaishin nem küzdhet ebben a versenyben. Hisz' akkor Beerus is simán beállt volna már az elején.
superlacko: A főpapot meg azért bántjuk, mert egy kis g*ci! Engem legalábbis irritál és látszik egyszerűen rajta, hogy valami nem oké vele. Szerintem tuti lesz még vele gondja hőseinknek.
laszlo222 írta:
Hamarabb lesz konfliktus a 2 Zeno között, mert van egy óriási különbség a kettő között az egyformaságuk ellenére is. A jövőbeli pár percre megtapasztalta az abszolút ürességet, ami kihatással lehet a jellemére a későbbiekben.
Na ezen a képen már tényleg látszik, hogy ez az a forma, ami az endingben van. Am belegondolva pupilla nem feltétlenül jelenti azt, hogy az UI-hoz van köze, mert az SSJ Godnak is van. Ez szerintem ilyen tökéletesített/tovább fejlesztett blue lesz. Várós a holnapi rész, bár már így a végjátékban most már mindegyik
Már csak pár óra és holnap megtudjuk hogyan is gondolják az írók az új formát. Mit is jelent. De az biztos hogy legalább többet tudunk mint most és nem csak találgatunk.
Amúgy már én is feltettem korábban egy kérdést ami hasonlít cobydick írására.
Mégpedig hogy nem-e szabályellenes hogy egy pusztítás isten harcoljon a küzdő téren? Toppo miatt. Emiatt nem hiszem hogy a torna ideje alatt átszállna rá ez a tisztség. Na meg amúgy szerintem Jiren miatt nincs is rá szükség, mert ő erősebb mint a pusztítás istene. És vele se igen bírnak Gokuék. Miért is szorulna rá arra az erőre. Pláne az előzetesek alapján így se igen bírnak velük Gohanék.
Igaz majd később remélhetőleg mindenre választ kapunk valami izgalmas történet keretében.
Szerintem ez Mestered Blue lesz, így hozzák egy szintre a két harcost az animeben, Gokunak itt kaioken van, Vegetanak meg ez lesz.
Mangába mind ketten tudják ezért egyszinten voltak, de itt a kaioken előny volt, valszeg igy oldják meg, mivel itt nincs mindig rajtuk az aura igy azt nem lehet levenni rólla, úgy mint a mangában, mert megtévesztő lenne, ezért más szint adtak neki, meg szemét is megváltoztatták.
De majd kiderül.
Bárhogy is hívják, holnap egy klasszikus zenkai boost-ra kapunk egy példát. Miszerint egy közel halálos sérülésből teljesen felépülnek és az erejük is megnövekszik. A tornán Csabika is csinálta már, plusz Goku az UI-t is ezzel a képességgel indította el. És Black Goku is szórakozott ezzel rendesen azért a Trunks sagában. Vélhetőleg Vegita ismét megkapja a zenkait.
xindrix írta:
A mastered bluenak nem az a lényege, hogy nem hagyják a testükből kiszökni az aurát? Itt elég szép nagy aurája van Vegitának.
Animében azért jobban kell a látvány.
Konkrétan 7 perc van és azt vehetjük úgy, hogy 7 rész magából a tornából.
A harcok akkor ez alapján a 130.résznél fognak véget érni, de csak a harcok.
Felröppentek olyan pletykák, hogy ugye 131.után szünetre megy a super, de nem tudom elképzelni, hogy ha a harcok 130.nál érnek véget akkor 1 rész alatt lezárják utána az egészet? Képtelenség. Szerintem ezért is alaptalan ez a pletyka.
Reális is Xindrix. Ebből a 7 részből a 124-125-126 inkább Toppo - Vegita esetleges harcára fog koncentrálni. A maradék 4 akkor meg Jiren vs Goku.
Tehát még mindig bízom benne, hogy az a 4 rész nemcsak abból áll, hogy püfölik egymást, hanem bőven belefér egy esetleges Vegetto is, amit nagyon szeretnék.
Na tényleg lassan telik az idő. Kicsit később kelet volna áttérni az 1 perc/rész sebességre.
Az előzetes alapján nem Gohan megy segíteni hanem őt támadja meg Dyspo.
De legalább Dermesztő is komolyabban veszi mert már csak Gokden formában lesz. És így se igen bírnak a sebességével, hát érdekes. És az előzetes is sejtelmes volt.
C17 meg egyedül marad Toppo ellen. Pedig itt elvileg ő az erősebb Dyspoval szemben.
Ugrás a fórumra: |