Szerkesztette: shadowdroid - 2018.02.04. 17:53
Dragon Ball Super Anime
Tetszett ahogy Jiren letörte Toppo szarvát.
Nem kellene felejti miért is harcolnak tulajdonképpen.
És itt csatlakozhatna be Jiren és C17 megnyilvánulása a (előbbi a manga, míg utóbbi az anime kapcsán) alapján, + 17
Az eddigiek (tán a manga javít e mérlegen) alapján minimálisan se mondanám szimpatikus karakternek.
Előre is elnézést kérek az Off-ért, ezt most főleg a moderátor(ok)nak írom, jobb megoldást nem találtam, minthogy itt kérdezzem meg: A hozzászólásaimat néha törölni szokták a Spoileres topic-ból, gondolom, mert nem konkrét spoilerekről írok, hanem sajátos véleményemet kifejezem az epizódról, ergó OFF-olok, de itt most lenne egy kérdésem a moderátoroktól: Tehát, ha fejtegetek egy témát, ami ugye mondjuk a Duma topic része lenne, de belefűzök a következő rész előzeteseirből is momentumokat, vagy fejtegetéseket, ami meg ugye már spoiler, akkor azt mégis hova írjam? Egyrészt OFF, mert a saját véleményemet mondom el, másrészt viszont Spoiler is, mert előrefelé tekintek a távolabbi részekre is. Nem tudom, mitévő legyek. Azért írok mindig a Spoileres fórumba, mert nem szeretnék senkinek semmi poént lelőni még véletlenül se, másrészt, úgy veszem észre, az a fórum sokkal jobban pörög a többinél. Nem spoileres topic-ban meg olyan írni, mintha aknamezőn lépkednék. Folyton félnem kell, nem lövök e le semmi poént. Azt se szeretném, ha a hozzászólásaim úgy néznének ki, mint amerikában a vietnámi háború alatti hírek a cenzúrázások után. Fél mondantonként el kéne rejtenem a spoilert, amit bevallok, technikailag nem is tudom hogy kell, nem voltam soha nagy fóromozó. Na mindegy, csak szeretnék érdeklődni, hogy akkor most írjak e bármitlyen saját véleményt is bárhova , vagy inkább tartsam meg magamnak, ha csak nincs valami objektív, kézzel fogható témám
sziasztok
az mitől lehet, hogy belépek az oldalra amár meglévő felh. nevemmel ill. jelszóval, be is enged majd amikor menneék a manga sorozatokra azon belül azaktuális projektre és kidob h nem vagyok bejelentkezve. ha visszalépek akkor meg ki tudok jelentkezni tehát belépve vagyok
Torijama most utálja, Gohant vagy csak szerintem enyire szar, hogy még C17?! is tovább jutott mint Son Goku fia. Egszerűen nem értem, unalmas lett volna, ha 3-om Sayain marad bent és kellett, hogy szinesítsék a palettát Freezaval és C17-el? Sose értettem, miért kell elvinni csak Vegeta és Goku irányába a sorozatot, de hogy gohan egy Krillin szinű karakter legyen. Nekem ez a vicc kategória. Sajálom, hogy csak ennyire futotta.
Nem vártam,hogy meghal C17. E nélkül is a torna legjobban sikerült karaktere lett,de ez az áldozat tényleg szép zárást adott neki. Ha ő nincs annyi az u7nek.
Tetszett,ahogy Jiren múltjának egy darabja be lett mutatva és az is logikus volt,hogy erről nem ő beszél. Hiszen a legerősebb miért is taglalná a valamikori gyengeségét. Az pláne bejött,hogy nem formálták meg azt az ellenséget aki végül is elindította a fejlődés útján.
Akkor szoktak ilyet csinálni a készítők amikor később fedik fel a kilétét,szóval újabb reménysugár a folytatáshoz.
Persze ehhez még az u6on kívül az u11et is fel kell támasztani-már ha ők nyernek. Vagy nem szecskázta fel azóta ezt a gonosztevőt Jiren és esetleg nem mutatják be a későbbi részekben.
Ismét markáns epizód volt és a következő is annak ígérkezik.
Jó kis rész volt ez a mai is.
Jiren aztán tényleg igen erős. A múltja meg érdekes, bár nem sokat tudtunk meg róla. igen rövid volt.
És hát fagyos barátunk is csak feltűnt, és a gyógyszere is igencsak elgurult. Bár nem értem miért nem akkor támadott ő is amikor Goku Vegita és C17 közös támadása volt. 4.-ként hátulról még azért valamennyire meglephette volna és a támadás is erősebb lett volna.
C17 kiesése meg várható volt az is hogy feláldozza Gokuékért magát, de nem hittem volna hogy önmegsemmisítéssel áldozza fel magát. Azt hittem hogy csak Gokuékat védve helyettük esik ki. Kíváncsian várom mi lesz így vele. Biztos visszatér még mivel igencsak kedvelt karakter volt.
Ez a rész tényleg nagyszerű volt. Frieza olyan mint egy vendégszereplő mindig beugrik harcol egy kicsit majd elmegy aludni
Azért C17 tényleg nagyon erős volt. Az, hogy megvédte Gokut meg Vegitát és feláldozta magát az tényleg nagyszerűen sikerült.
De talán szerintem negatív is kicsit, hogy képes volt magát tartani a fel powerupolt Jiren ellen is. Ez már nem SSJ Blue szint hanem afelett van ami tényleg kicsit erős C17 esetében. Mert oké, hogy végtelen energiája van, de láttuk amikor C18-al együtt harcolt, hogy az erejének volt egy határa, tehát nem voltak olyan nagyon erősek a támadásai. Itt pedig Jiren ellen mintha annak se volt határa.
De csak gondoljunk bele Jirent először C17 tudta megsebbesíteni, ami csak akkor sikerülhetett volna legalábbis a DB régi szabályai szerint, ha erősebb a KI-je mint a mostani isteni KI-t használó Jiren-nek igaz csak meredek? Szóval számomra olyan is-is ez a epizód.
Én úgy emlékszem, hogy Kami palotájában Cell legyőzése után, Krillinnek volt egy olyan kívánsága, hogy az androidokból tűnjön el az önmegsemmisítő szerkezet, nem? Vagy csak C18-ra vonatkozott az?
Egyéni nézőpont. Jirentől többet vártam. Migatte no Gokui részben Goku 20x Kaio-Kennel felvértezett Blue formában szó szerint semmit nem ért ellene. Mai részben szabadjára engedte az erejét, és Gokuék pár méterre vannak csak lemaradva. Nemáár.
Krillin azt kivánta, hogy mindkét Androidból tűnjön el a szerkezet. Szóval simán csak a saját erejéből robbantotta fel magát.
Szerintem meg az utolsó jelenetet leszámítva, tele volt hibákkal a rész így belegondolva.
Megint a szokásos sablon... De ugyan már, miért kell mindig a "főgonoszt" legyengíteni csak azért, hogy a jófiúk képesek legyenek harcolni vele?
Oké, Gokura meg Vegitára mondhatjuk, hogy a harcok során erősebb lett, de C17-re akkor sincs magyarázat. Ráadásul az első Goku vs Jiren-nél még csak az alap Jiren volt most feldobta az auráját ami kb olyan mint egy SSJ tehát kb 50-szer erősebbnek kéne lennie hiszen lángolt a KI-je. (Most csak egy számot mondtam) Erre mindenki úgy harcol vele mintha semmi nem történt volna.
Jirent ezzel a powerupal nem kéne megsebeznie C17-nek akinek az ereje ha reális lenne max egy ssj blue alját karcolná valahol.
És a készítők mintha elfelejtették volna az előző részt Mi van azzal, hogy Vegita minden erejét felhasználta? Erre most lazán feldobálja magára az "SSJ Blue 2-őt" párszor mert miért ne.
Miért lenne legyengítve?
Szerintem csak épp annyit használ az erejéből, amennyit szükségesnek tart. Semmi extra. Ha megfigyelted Jiren nem igazán hajliki arra, h bárkit is kihajítson a ringből.
Minden erejét felhasználta... igaz. De mint tudod, hőseink szeretik határaikat feszegetni, akár bármi áron is. Ennyi erővel kérdezhetnénk: félholt Goku ból mi alapon tör elő a felülmúlhatatlan UI?
Jól szólott Jaeger! Bezzeg ha én feleennyit írok már egy tucat dis like-om van.
C17 meg nincs ssjb szinten. Max ssj3 és ssjg között.
Az hogy kifogyhatatlanan az egy dolog, na de mennyit képes az egyszerre vagy folyamatosan tölteni? Pláne hogy ne töltse túl magát. És akkor még arról nincs is szó hogy egy többgyerekes családapa ki vödörként dolgozik hogy edz hogy ne zavarja az állatok nyugalmát.
De amúgy tényleg C17 volt a verseny sötét lova aki lenyűgözően harcolt és túlszárnyalta a várakozásunkat.
Amúgy milyen csodálatos is volt látni ahogy Goku és Vegita egymás mellet egymást megértve segítve harcol. Fantasztikus. Már Vegita se az aki volt. Jól összedolgozik Gokuval.
Félholt UI Gokut még jobban eltudom fogadni. Mondjuk ha az ssj blue csak a KI-d 80%-át képes lehívni akkor az UI mondjuk a 100%-ot, akkor még azt mondom, hogy oké Goku nem használta fel minden erejét. De Vegitánál meglett állapítva, hogy minden erejét felhasználta, de ez nem nagyon látszik.
Hogy mondjam másképpen Toppo ellen Vegita elhasználta az összes "Limit Breaker" erejét legalábbis előző részben ezt mondták. Ha elhasználta akkor nem tudom milyen alapon használta most is. Még ha csak egy SSJ-t vagy egy sima SSJ Bluet használ azt mondom oké, de így elég fura.
Engem tényleg csak az zavar, hogy a logika meghalt az utolsó pár részekben.
A legyengítésre az a példa, hogy C17 megtudta sebezni Jirent. Az milyen indok már, hogy védtelen lett Jiren?
Vegita final flash támadásánál ami jóval erősebb volt mint ez, se dobta fel az aurát vagy használta a szemes technikát erre annak annyi haszna volt, hogy pár másodpercre a földre került majd újra támadt. Most C17 sima KI támadása képes volt Jirent megsebezni.
Úgy, hogy előtte semmit nem ért a X20-as kaioken ssj blue, a spirit bomb, UI Kamehameha, és Vegita mindent felülmúló Final Flash-e. Most a következő részben az alap formás Vegita fog néhány ütést biztosan bevinni annak a Jiren-nek aki ellen a x20-as Kaioken Goku se tudott támadást bevinni. Én csak azt láttom, hogy Jiren lett gyengébb. Pár héttel ezelőtt még mindenki azt mondta, hogy Frieza milyen erős most pedig komolyan az a reális, hogy Goku meg Vegita után C17 a legerősebb?
goku5 írta:
Jól szólott Jaeger! Bezzeg ha én feleennyit írok már egy tucat dis like-om van.
C17 meg nincs ssjb szinten. Max ssj3 és ssjg között.
Az hogy kifogyhatatlanan az egy dolog, na de mennyit képes az egyszerre vagy folyamatosan tölteni? Pláne hogy ne töltse túl magát.
És akkor még arról nincs is szó hogy egy többgyerekes családapa ki vödörként dolgozik hogy edz hogy ne zavarja az állatok nyugalmát.
Ugrás a fórumra: |