És már jönnek is a dis likok.
Bizonyítsd hogy van olyan szinten! Hivatalosan! Mert én nem hiszem. Kinek hogy tetszik. Én csak leírom mit hiszek.
Merthogy én lenézném C17-et? Nem csak nem viszem túlzásba. Realistábban nézem. Mert hogy szép és jó hogy edzett el is hiszem, hogy sokkal erősebb, de azért ne vigyük túlzásba pláne amilyen körülmények között edzett!
Dermesztőt meg ne kavarjuk. Ő se az idő alatt lett erősebb! Sőt mennyivel is lett jobb mint a szuper elején volt? Csak jobb a kontrollja. Jobban képes tartani felhasználni az erejét amivel a szuper elején baj volt. Nem igen lett erősebb, csak a túlvilágon tudott némileg összpontosítani és szellemileg edzhette magát. A Gold jobb használata miatt.
Nem szükséges bizonyítani!
Láthatod magad is.. persze HA nézd a sorozatot!
"Reálisan nézed" ne viccelj már kérlek!
Azt se tudod mit beszélsz/írsz!
Érvelsz azzal, h Frieza nak volt ideje a Super (ha nem is eleje) de a 2 ARC után erősödni.
17 nek meg a Cell saga óta.
+ Dende immár mind az animében, mind a mangában felhívta Goku figyelmét arra, h az android nagyon is sokat fejlődött és (ha nézed/olvasod emlékszel) kellemetlen lenne ha éppen a Z harcosok ellenfele lenne.
HA nem szeretnél dislike ot, ne írj baromságot!
Jó ölet a az oldal szerkesztőinek: nem lehetne esetleg egy időnkénti kvíz a tagok részére az adott témában, h szűrjék azon hozzászólásokat melyek (helyet pazarolnak) bonyodalmat szülnek?
nem arrol van szó hogy c17 erősebb csak az hogy ssj3 szinten van és tudja használni avégtelen energiát amit baromi jól használ és tudja öszpontosítani mint tudjuk tömörített energia baromi erős lásd genki dáma, és jiren ellen folyamatosan használta többször és jirent meglepte hisz nincs kije simán be tudot vinni egy sebző támadást
meg ezért jiren se hülye nem fog teljes erejéből támadni mindenkire hisz abba bele halna c17 is így mindenkit lever addig mig mozdolni se tud morálisan akar tönkre tenni mindenkit csak csillagharcosok nem igazán azok a fajták kb ennyi mondadóm van gyorsan mert elegem van emberek sokat nyafognak egy dolgon és sok a ismétlés topicba valami mindig vissza tér
Az animében C17 lehet egy ssjb szinten, hiszen láthattuk mikor Goku meglátogatta a szigeten, egyenlő félként küzdöttek, Goku is elismerte, hogy nagyon erős ellenfél lenne, és örül is, hogy nem az ellenség oldalát erősíti.
A mangában ez már nem egyértelmű, mivel a szigeten Goku csak ssj3-ig ment, bár kitudja, mitörtént volna, ha folytatják.
C17 jelenleg az animében simán van ssjb szinten, állta a sarat Jiren ellen is. KingBradley-nek adok ebben igazat.
És lám tényleg kezdődött!
KingBradley Fordítom: Szóval akinek nem az a véleménye mint neked és a legtöbb valakinek az nem ide való és nem igaz. Te se tudod bizonyítani amit mondasz. Mindenkinek megvan a maga véleménye.
Én is azon vagyok amit vincentlll írt!
Erőben nagyszerű de akkor is csak olyan ssj3- ssjg között lehet. Azért a Cell sagában messze volt a ssj2-től is. Ami azóta növekedett. Viszont remekül használja ki a végtelen energiáját. ÉS Dermesztő is a túlvilágon csak a jobb használatot tanulta meg.
És tényleg bocsi az Off miatt de tényleg nem én kezdtem az egészet.
nem arrol van szó hogy c17 erősebb csak az hogy ssj3 szinten van és tudja használni avégtelen energiát amit baromi jól használ és tudja öszpontosítani mint tudjuk tömörített energia baromi erős lásd genki dáma, és jiren ellen folyamatosan használta többször és jirent meglepte hisz nincs kije simán be tudot vinni egy sebző támadást
meg ezért jiren se hülye nem fog teljes erejéből támadni mindenkire hisz abba bele halna c17 is így mindenkit lever addig mig mozdolni se tud morálisan akar tönkre tenni mindenkit csak csillagharcosok nem igazán azok a fajták kb ennyi mondadóm van gyorsan mert elegem van emberek sokat nyafognak egy dolgon és sok a ismétlés topicba valami mindig vissza tér
Kár volt ez a sok szóköz,úgy még nagyobb kihívás lett volna elolvasni.
(pedig nem írnál hülyeséget)
goku5
A legszebb amikor úgy adsz igazat másoknak,hogy azt hiszed ellene érvelsz.
Szerintem ez még nem off, Goku5, ez a DBS anime topik, arról beszélsz amirő csak akarsz, amig nem spoilerezel és nem térsz el az animéltől nagy ívben.
Arról van szó, hogy C17 offscreen edzett amig a többieket láttuk akcióban, Vegeta elment Whissel fél évre(?) edzett és puff ssjb szint, akkor miért is lenne lehetetlen elképzelni azt, hogy C17 ssjb szinten van? Mert azon van. Bizonyíték kell? Nézd meg az animét. C17 felveszi a versenyt Gokuval ssjb-ben, aki el is ismeri C17 erejét.
+ kitértünk már nem 1x arra is, hogy igaz, a saiyan faj figyelemreméltóan tehetséges.
De ugyan ez elmondható Frieza, Buu, Androidok, Toppo, Bergamo.. vagy sok más egyéb faj képviselőjéről is.
Az alap DB alatt megszoktuk, h Goku, gyerkőcként messzemenően kivételes tehetség volt ha csak a Földet(nagyrészt emberi, felnőtt ellenfelek) nézzük.
Ez a Z ben bővült ugyan az univerzum egyéb karakterei, mesterséges emberek és mágikus lények okán (ugye itt derült fény Piccolo eredetére is)
Majd ez a S ben már iszonyatos méreteket öltött, így már messze nem bízhatunk abban, h Goku és Vegeta a legtehetségesebb, erősebb harcos az ismert világban.
Ezt el kell fogadni!
Láttad az utolsó részt?
Az bizonyítja C17 erejét. Hiába szajkózod hogy nem lehet ilyen erős mert ott van egyértelműen hogy de.
Egyébként azt már rég elhagyta a sorozat hogy ha (jelentősen)gyengébb vagy meg sem tudod ütni az ellenfeled szóval én ezen sem akadnék fent.
Szerintem teljesen jó megoldás volt az a váratlan támadás amivel megsebezte Jirent, nem tudott felkészülni ellene így védekezni sem tudott.
Szerintem semmivel nem hihetetlenebb mikor a kezüket keresztbe téve védenek ki egy ki támadást.
C17 már állja a sarat Jiren ellen is ? Őt is úgy kellett volna one hitelnie Jirennek mint azt a kék lényt akit csak a légnyomással kirepített. Erre még az energialövedékei még meghátrálásra kényszerítik.
Illetve megkapja az első sérülését is??? Ettől a szerencsétlentől /C17/ , na ne vicceljünk már. Mikor Vegita majd belepurcant a Final Flashbe akkor tudták Jirent földre küldeni de akkor se szakadt ki a ruhája , most meg igen??D
Egyszóval leírva a rész : SZÁNALOM
Jiren kimaxolta az erejét, de még mindig van két gyenge pontja
1. Nem támadhat teljes erőből.
Talán ebbe az epizódban látszott igazán, hogy Jiren az ütéseknél kénytelen visszafogni az erejét.
2. "Csőlátása van"
Az éppen aktuális ellenfeleit halálos precizitással intézi el, de a meglepetés támadások képesek betalálni.
Erre három példa is volt az epizódban.
+1. Fontosabb számra a felsőbbrendűségének bizonyítása, mint a torna megnyerése.
Vagy csak úgy hajlandó nyerni, ha az előbbit tudja közben bizonyítani. A vereséget persze mindenképpen kudarcként könyveli el.
Jiren kívánságát a lelkem mélyén valahogy értem, de ezt megfogalmazni már nem olyan egyszerű. Talán azért is, mert úgy érzem, hogy Jiren elképzelése hibás, amire C17 is rátapintott.
Bizalomra vágyik, de közben csupán kihasználja a társait.
Saját múltját, múltbéli gyengeségét akarná eltörölni, feledtetni. A szupor sárkénygömbök tálán képesek a múlt megváltoztatására. Érdekes lenne, ha Zarma olyan paradox módon oldaná meg, hogy Jirent visszaküldené a múltba mondván neki váljon ő a gonoszt evővé, hogy a kis Jirenből végül a legerősebb halandó lény válhasson.
Másik elképzelésem, hogy mindenkit olyan erőssé akar tenni, mint ő maga. Vagy legalább is az, aki ez ő elképzelése szerint gondolkodik, vagyis aki tovarišč
De szerintem ez egyelőre tényleg valami olyasmi, amit az ember megérthet magában, de ha megmagyarázni akarjuk, akkor annak túl sok változata és buktatója lenne.
Szerintem a Jiren számára egy olyan ellenfél/társ lenne ideális, mint amilyen a
Hunter x Hunter-ben
Kumogi volt Meruem számára
Ha a történet Jirenre akar koncentrálni, akkor egy Vegeto, vagy UI Goku behozása rossz döntés lenne.
Az U7-nek jelenlegi erejével kéne megnyernie a tornát, hogy Jiren belássa, hogy az erő nem minden.
Lapis önfeláldozása. Egyáltalán nem mondanám drámainak. Egyszerűen ami lenyűgöz, az az, hogy tökéletesen beleillik C17 karakterrajzába. Az ember, aki géppé vált, a gép aki emberré vált.
Friezánál majdnem néztem, hogy most mi van, leveri Jirent? Aztán persze csak a gyógyszere gurult el. Kutyából nem lesz szalonna?
Úgy érzem, hogy sokkal inkább szólt epizód a karakterekről és a harc csupán másodlagos szereplő volt.
Megint csak olyat alkottak Dragon Ball kategóriában, ami felér a jelenkor elvárásaihoz.
goku5 írta:
C17 meg nincs ssjb szinten. Max ssj3 és ssjg között.
Erre igazat adok neked, meg nem is.
A torna előtt, vagy a torna elején lefogadom, hogy talán még erősebb is volt, mint Blue Goku.
Jelenleg viszont tényleg csak egy SSJ3/God Goku környékén, vagy a felett van valamivel.
Mikor Gokut eltalálta a Genki Dama, akkor szerintem gyanús, hogy a halál közeli állapot miatt Zenkai-ban is részesült a Skill Unlock mellett.
Bár ha azt feltételezzük, hogy Torna előtt C17 karcolt a Bx10 Goku szointet, akkor a torna végén még mindig karcolhatta a Blue Goku szitjét
goku5 írta:
Merthogy én lenézném C17-et? Nem csak nem viszem túlzásba. Realistábban nézem. Mert hogy szép és jó hogy edzett el is hiszem, hogy sokkal erősebb, de azért ne vigyük túlzásba pláne amilyen körülmények között edzett!
Dermesztőt meg ne kavarjuk. Ő se az idő alatt lett erősebb! Sőt mennyivel is lett jobb mint a szuper elején volt? Csak jobb a kontrollja. Jobban képes tartani felhasználni az erejét amivel a szuper elején baj volt. Nem igen lett erősebb, csak a túlvilágon tudott némileg összpontosítani és szellemileg edzhette magát. A Gold jobb használata miatt.
C17 a durva, akit 13 évig nem láttunk?
Nézzük csak Krillint.
FnF sagában Frieza azt mondta, hogy a serege jelenleg csak másodosztályú harcosokból áll.
Ha ezzel arra akart utalni, hogy azok gyengébbek lennének, mint akiket anno a Namekra vitt, akkor azt mondanám, hogy Raditz szintje alatt lehettek. Láttuk mennyire hatékonyan harcolt ellenük Krillin?
Azóta eltelt egy év. Goku és Gohan úgy matekozta, hogy Krillin egálban lenne Bazsalikommal. Akit Buu-hoz mérve kb Majin Vegeta szintjén helyeznék el.
S Krillin mindezt pár súlyzóval padláson.
A meditációs edzést meg Piccolo is előszeretettel használta még a Z-ben. Sőt Goku is, mikor még Kaminál edzett.
Azt tény, hogy a Superben extrémebb a fejlődés a Z-hez képest, (bár az edzés hiány extrémebb gyengülést is okoz)
Mégis szerintem C17 teljesen rendben van, mert mint mondtam ő 13 év alatt érte el ezt a szintet, míg pl Gohan, Frieza, Krillin vagy Roshi, csak egy év alatt érte el a jelenlegi erejét.
C17 vs Jirenre vissza térve. C17 azon kevések közé tartozik aki az eszét is használja harc közben.
pl összehasonlítva Gohannal (mert kb hasonló az erejük) egy sakkos példában.
Gohan mindig a lehető legjobbat lépi.
C17 mindig egy lépéssel előre gondolkodik.
Frieza meg rád robbantja a bolygót, ha nem jön ki a lépés.
Szerkesztette: Shiro - 2018.02.11. 21:22
Shiro
Teljesen Érthető amit leirtál, de a biztos vagyok benne, hogy a készitők nem nagyon gondolkoznak ilyeneken.
Igazából a Super a mindig is a logika, és a következetesség határán mozgott, és sokszor túl is lépte már azt.
De sajnos nem csak ez a probléma:
Én, és rajtam kívűl még rengeteg ember nagyon sokszor azt érzi miközben lát egy harcot a superben(főleg most a tornán) hogy valami itt nem stimmel. Vagy valaki túl erős, vagy a másik túl gyenge. És mostmár ez a végefelé eléggé fárasztó tud lenni.
Amúgy meg meglehet sokféleképpen magyarázni,hogy jiren miért lett gyengébb mint a torna elején, de szerintem belűl érezzük azt,hogy csak szimplán nerfelték.
A hxh ötlet tetszik DE... most komolyan eltudnál képzelni egy ilyen mély és összetett kapcsolatot a superben?
És persze a dráma, az érzelmek....
Nemtudom mennyien követitek a one piece-t, de ami az utóbbi részekben történik benne, na az a dráma.
A superben mi is dráma?hogy vegita a családjára gondol,(amit gohan meg se tett,ami hihetetlenül nagy baklövés, ebből is látszik hogy teljesen lesz@rják gohant) egy olyan tornán, amin értük küzd, az életükért, szerintem alap dolog, de roshi harca, future trunks tragikus élete rendben van.
De kb ennyi is volt az egész benne.
Annak ellenére amit most leirtam, én is ugyanugy szeretem a dragon ball supert, de egy részem nem bánja hogy vége van, mert reméli hogy később majd egy sokkal jobb és mélyebb történetet mesélnek el.
Mert potenciál az van, nézők is bőven.
Csak jó lenne már, ha egy kicsit jobban megerőltetnék az agyukat a készitők...
Jó volt nagyon a forgatókönyv a 127. részben, dícséretesen megírták és rendezték az eseményeket....Az animációtól annyira már nem estem hanyat, se a rajzolástól. Második fele jobban bejött az epizódnak, ezen a téren.
-Jiren kezdeti erődemonstrációja és a mindent elsöprő aurája.
-Vegita magára találása-önmaga feltüzelése , majd ahogy nekifeszültek hárman Jirennek. De persze eredményt nem értek el, leszámítva Android orvtámadását.
Taktikailag megint próbáltak felülkerekedni, ismét nem jött be...de becsületükre válik, hogy nem eszetlenül rohannak a falnak és kicsit érdekesé is teszi az egészet, ez a jellegű harcba bocsátkozás.
- Ahogy porba tiporja hőseink megmaradt erejét, U11 top lénye....Vegitat egy ütéssel alap formába taszítja, Goku Kame-t keresztülveri, Android minden típusú védekező technikáján úgy ment át mint kés a vajon, és a tetőpont az volt ebben a felsőbbrendűségben, ahogyan a komplex hármas támadást visszaverte az eszméletlen KI vel ami benne lakozik. Mi az hogy visszaverte......fenéket!
Totál KO, minden támadó ellenében.
-Majd zseniálisan , ismét befutott Frieza sama .
Akinél aztán bekövetkezett az agyi kékhalál, nyomtak neki egy resetet fejben....de én ennek örültem, mivel már vártam ezt a fajta megnyilvánulást tőle. Dermesztő már csak ilyen. - szegényt aztán megint padlóra küldték-
-De jött a fordulat és C17 felszívta magát, persze ez nem váratlan az energiájának tudatában.
-Kaptunk egy kis moralizálást is ebben a szakaszban, Jiren visszatekintő is befutott. Jó is az, ha odafigyelnek kicsit a karakterek lelkületére is, nem csak a fennkölt csihipuhi megy végeláthatatlanul. Aztán persze mindenki döntse el, hogy neki mennyire ízlett ez a fajta esemény csordogálás.
Mindenesetre szerencsétlen Jirennek nem ártana egy dilidoki, elég kellemetlen lehet ilyen mértékű teherrel tengődni és olyan szemléletben látni a dolgokat, ahogyan azt kinyilatkoztatta Androiddal folytatott párbeszéd során. Sajnálatos, igazán.
-Egyébként C17 is csúnyán kikapott, harcnak nem is nevezném azt a pár jelenetet, míg Jiren földhöz vágta cimboránkat.
Viszont az önfeláldozása higgadt, szép és nemes gesztus volt, így Saiyan barátainkat is regenerálta kicsit.
- Vegita pedig elindíthatja a végső rohamot U11 ellen! Hogy aztán.......mindenesetre kemény dió lesz ez, kösd fel a gatyát Migatte no Gokui!
Majd elfelejtettem....Frieza bent maradt, még mindig ott van és lesz!
Jiren pedig gyengébb lett....valóban, jah nem. Szerkesztette: shadowdroid - 2018.02.12. 15:41