Hát hol is kezdjem
Egyrészt az a kutatólaboratórium arra szolgál , hogy erős katonai felhasználású ninja eszközöket készítsenek és új módját próbálják megtalálni a hadviselésben alkalmazható technikáknak.
Persze , a tudomány fejlődésével nem csak harcászati eszközöket gyártanak , hanem mint láthattuk művégtagokat és egyéb szórakoztató kisegítő eszközöket is.
Minden ninja falunak legnagyobb titkát képzi az , hogy milyen technikákat képesek alkalmazni. Mégis , hogy a túróba NEM volt egy védett TITKOS búvóhelyen tartva mindezen információ.
A kutatólaboratóriumnak legalább 2 részlegének kellene lennie , egy amely a polgári felhasználású eszközöket kutatja és egy ahol a 7 pecsétes hadászati eszközöket.
De akkor beszéljünk arról miért nem kapták el őket már az első akciójukat követő fél órában.
Ez a történetszál borzasztóan következetlen , egyrészt a Byakuya banda állítólag egy igen régi összeszokott gerilla csapat , akik képesek voltak belopózni Konoha-ba , meglógni Temari elől.
Képesek voltak arra is, hogy genjutsu alá vonjanak annyi embert amennyihez már a legmagasabb rangú jounin-okra volt szükség hogy megállítsák , annyira sokra ráadásul , hogy semennyi ne maradjon védelmezni a kutatólaboratóriumot. Meg, hát bármit lényegében .......
Nade várjunk csak , ezeket a balfa*zokat lépten-nyomon képes volt megtalálni az a kezdő tapasztalatlan genin csapat akiket a jounin-ok és chunin-ok rendeltek ki megfigyelésre.
Arról nem is beszélve , hogy a mostani részben ezek a geninek laposra verték a banda egy részét.
De akkor ezek hogy is voltak képesek belopózni, hogy voltak képesek futkározni nyilvánosan a A tűz országának rejtett falujában Konoha-ban , hogy léptek le egyáltalán Temari elől. Ebben is az a pláne , hogy mind meglógott Temari elől nem csak egy kettő. ????? Akinek magyarázni kell , miért fa*zság az hogy egyet sem tudott elkapni Temati annak szívesen leírom .......
Kérdem én mit csináltak a többiek , hova tűnt az ANBU, alszanak a Konohai ninják vagy mi ?
Az ne legyen kifogás , hogy olyan technikát alkalmaznak amivel még nem találkoztak , hisz az egész Naruto ideje alatt olyan ellenségekkel küzdöttek akik mind mind új és ismeretlen képességekkel támadtak. Ezt még csak kifogásként sem kellene emlegetni.
Mikor még Danzo aktívan működtette az ANBU egy elkülönített speciális osztagát. El tudja képzelni bárki , hogy ezek
1. Be tudnak jönni a faluba , átjutnak a falakat erősen védő és a kapukat ellenőrző ninja-kon
2. Elkezdenek pénzintézeteket kifosztani majd nyilvánosan rohangálva a városban megszökni ÚJRA ÉS ÚJRA
3. Minden chunin jounin szeme elől rejtve maradnak de a genin-ek azok aztán rájuk akadnak.
Sőt a mostani részből kiderült hogy a banda egyes tagjai még egy genin erejével sem érnek fel.
De még Kakashi ideje alatt is reménytelen lett volna ezt véghezvinniük. Mikor már nem élt Danzo.
Csak úgy mint sokan közületek nem egyszer láttam végig a teljes sorozatot, (kicsit függő vagyok evvan) de még én sem tudhatok mindent.
For the Love of God valaki írja már le nekem pontosan , hol nem látom a lényeget , hol van ennek a töketlen bandának létjogosultsága. És pontosan miért nemkapták még el őket. ?
Meg Naruto .....Naruto te meg mi a búbánatos rézfa*zú bagoly köpetet csináltál végig ??
Fontos a bürokrácia... én megértem de ennyire ne legyen már elfoglalt.
Meg a legnagyobb kérdés , hova a fenébe TŰNT EL a genjutsu Naruto beszédétől ilyen magasztos lett volna ????
És még ha el is fogadok mindent ami eddig az epizódig történt akkor is nem az lett volna a normális , hogy Naruto létrehoz vagy 250-300 Kage Bunshint és a chakra karokkal szépen feloldja mindenkin 10-20 MÁSODPERC alatt a genjutsut.
De neeeem őő a hatalmas Naruto úgy dönt , hogy gyógybeszédet tart és mint Tihanyi Tamás élő adásban a képernyőkön keresztül kigyógyít mindenkit .......
Na ezt most kiadtam magamból