Ez a játék főkaraktere, akinek még a kinézetét is meg lehet változtatni, ez csak egy "sablon".
A film teaserében lévő karakternek még az armorja is teljesen más.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
xindrix írta:
Ez a játék főkaraktere, akinek még a kinézetét is meg lehet változtatni, ez csak egy "sablon".
xindrix írta:
Igen? Én meg abban a hitben vagyok 2hete, hogy ő vele küzd Goku.
Annyi biztos, hogy lesz összefüggés a játék és a film között, ez fix.
Aztán magával a karakterrel kapcsolatban is mutattam már egy két észrevételt....de egyébként én se hiszem, hogy ez a figura lenne, a nagy ő.
Meglátjuk. Ugyanakkor most olvastam redditen egy nagyon nagyon izgalmas forgatókönyvet a filmről. Elég menő volna és abszolút beleillene sok mindenbe.
Itt a link: https://www.reddi...ould_link/
Megjegyzem, 2 hónappal ezelőtti a sztori, de a végső konklúziója, miszerint a torna végén az univerzumok feltámadnak, ez bejött.
Másrészt tudjuk, hogy
itt egy nyilvános felvétel a 131rész élővetítésén van hangulat egy mozzanatnál és embernél elégé hangos a néző tér
https://www.youtu...3sJQEoY2RI
Most megy éppen az 5.rész a TV-ben, és ahogy figyelem ez a feljavított verzió Így azért nagyon élvezhető a rész Mondjuk akkor kíváncsi vagyok akkor az egész széria a Blu-ray verzióban fut-e, vagy csak ezt a nagyon emlékzeteset cserélték a jobbra.
Amúgy lehet hogy már a megszokás is, de egyre jobbam tettszik a szinkron minősége.
...és újra itt a Szuper, Hyper és Mega forma.
Igaz, egyre jobban elviselhető. De ami szúrja az a folytonos tegeződés amit Goku és Veget nyom Bills/Wish felé. Eredetileg, cseppet udvariasabbak voltak,nem igaz?
Most megy éppen az 5.rész a TV-ben, és ahogy figyelem ez a feljavított verzió
Dova írta:
Most megy éppen az 5.rész a TV-ben, és ahogy figyelem ez a feljavított verzió
Ugrás a fórumra: |