Elég lenne a karakterek első feltűnésekor szerintem is (pl. Edgeshot nemrég). Formázás miatt nekem pl. nem csupán a képbe rondít bele, de még a feliratokat is igazgathatom össze vissza, hogy minden olvasható legyen -.-
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Elég lenne a karakterek első feltűnésekor szerintem is (pl. Edgeshot nemrég). Formázás miatt nekem pl. nem csupán a képbe rondít bele, de még a feliratokat is igazgathatom össze vissza, hogy minden olvasható legyen -.-
Remélem nem gond hogy ezt ide teszem be mert bár manga de olyan fejezet magyar fordítása ami már lement anime-ben.
Tehát régebben beszéltünk a képességtiltásról és annak logikátlanságáról.
Mint kiderült a mangaka ezt részletesebben kifejtette egy extra keretében amit nem részleteztek ki az anime-ben.
http://naruto-kun...ia/080_5/9
Mint olvasható nem olyan vaskalapos a látásmód mint az anime alapján gondoltuk és sokkal inkább hajaz arra amit említettem hogy milyennek kéne lennie a rendszernek hogy igazságosabb legyen.
Kifejezetten örülök hogy manga-ban kitért erre.
Illetve a következő oldalon az 1.000.000%-ot is szépen kifejtette hogy mire gondolt.
Tudom csak jó érzés volt látni hogy a mangaka elmagyarázta a félreértések elkerülése végett.
Egyébként sokat nézegettem Deku új felszerelését. Csak szerintem nem illik a ruhájához a két kesztyű?
Szerintem nagyon megtöri a ruhája színösszeállítását. Illetve miért volt rá szükség? Ugye 5%-on nincs semmi gond a kezével akkor miért kell? Így 5% felé fog tudni vele menni?
Módosítottak mást a ruháján még?
Tetszik ez a dolog hogy átáll rúgásokra de remélem hogy nem a rész végén bemutatott a végső támadása hanem az csak egy szimpla rúgás a saját stílusában.
Egy ehhez hasonló harcstílus amit itt említenek jól állhatna neki nem?
https://www.youtu...jwrq6-u5E0
Néhány kérdésedre AFR választ kapsz a következő részben
Maga tényleg furán nézz ki a kesztyű, de ha hasznos akkor miért ne, viszont az új "cipője" az elég menőn nézz ki.
A rész alapján kombinálni fogja az ütéseket meg a rúgásokat majd egyszer. De persze ahhoz még sokat kell gyakorolni. Ezt a Shoot Style meg ugy kell felfogni, hogy Deku kitalált egyedül egy saját támadást. Mintha egy saját Smash támadást talált volna ki. De Végsőnek még merész lenne nevezni.
A kesztyű meg kitudja? Lehet jó lesz 5% felett is, de ha már kicsit is segít neki akkor megéri használnia.
Stain elleni harca során is egy kicsit megfájdult a karja a végső ütés után.
Akkor megvárom a hétvégét.
Igazából a színével van bajom. Ha ez is zöld fekete lenne és nem full fehét két kis kék csíkkal akkor jól nézne ki.
Végtére is van még 6 napja kitalálni a Végső Támadását hisz már a stílusa alakulóban van alig több mint 2 nap edzés után.
A csukája menő. Fel se tűnt a változtatása míg nem mondtad
Persze megéri használni.
Stein ellen az volt a gond amit Grand Torino mondott hogy kicsit 5% felé csúszott (nem tudom hogy említették-e vagy csak az én tippem a 7-10%).
A mangaka ilyen színűnek találta ki Ha majd kicsit idősebb lesz Deku akkor biztos elég menő jelmeze lesz ez egyfajta tákolt béta verzió. Bár az első jelmezéhez képest ez is 2.0
A végső támadás szerintem nem egy jó fordítás. Itt nem a magyar fordításra gondolok hanem maga a kifejezés is ultimate attack angolban.
De ahogyan a tanárok is elmondták csak azt várják a diákoktól, hogy kitaláljanak egy tényleg eredeti saját támadást vagy formát. A végső támadásból csak egy létezik és az a legerősebb támadásod. Deku esetében ez inkább felelne meg egy 100%-os Smash ütésnek. A mostani részben is Bakugo már elég sok támadást talált ki mindegyik pedig nem lehet végső támadás szóval fura egy elnevezés szerintem.
A Végső Támadás végső szavát én úgy értelmeztem mint záró vagy utolsó. Tehát nem feltétlen legerősebb ami inkább Kivégző Mozdulat lehetne hanem csak olyan technika ami az átlag támadásaidhoz képest magasabb szintű így alkalmas lehet egy harc lezárására tehát a harc utolsó (végső) támadása lehet. Jó példa erre a fa fickó Végső Támadására ami nem erős de mégis mivel elfoghat vele alkalmas egy harc lezárására.
Egyébként érdekelne hogy te hogy neveznéd el? (Nem kötözködésből hanem csak felkeltette az érdeklődésem )
Ami a jelmezt illeti igaz az első verzió nagyon gagy... khm egyszerű volt a 2.0 már menőn nézett ki (kivéve a maszk az maradt pocsék) ebben a 2.1-es verzióban is csak a kesztyű színe üt el mert amúgy menő lehetne más színezéssel de amíg ez a legnagyobb hiba a manga/anime -ban addig örömmel nézem
A kesztyű (legalábbis ez a hosszabb változat) azért van, hogy elfedje a merevítőket a karján. Úgy általában meg lehet hogy párnázott (mint ahogy az a küzdősportokban lenni szokott, pont azért, hogy tudjanak erőset ütni anélkül, hogy megsérülnének), bár nekem nem tűnt annak és nem is tudom, hogy ekkora erőnél mennyit segít.
Harcstílusnak meg bármilyen rúgásokat előtérbe helyező harcművészet jól állna neki (pl taekwondo).
Ugrás a fórumra: |