Azért, mert kibaszott menő lett. Gondolj bele, 4 milliárd ember él kupola városokban és olyan hajóik vannak mint a Donnager, ami képes szarrá atomozni a Földet. De csak az űrben fejlettebbek, a teljes 1g mellett nem tudnának harcolni ellenünk.
Duma topic 14
Capac írta:
Azért, mert kibaszott menő lett. Gondolj bele, 4 milliárd ember él kupola városokban és olyan hajóik vannak mint a Donnager, ami képes szarrá atomozni a Földet. De csak az űrben fejlettebbek, a teljes 1g mellett nem tudnának harcolni ellenünk.
Egy Marsi Tengerészgyalogosnak az 1G semmi, pláne páncélban. Ne nevetess
Az első sokk után amit a szabad tér okozna nekik már aprítanák is be a földet
Ha elegen lennének hozzá 30 milliárd a föld népessége ugye? Többsége alapon ha minden igaz. Na ez a bibi
Nekem Földi csaj kéne egyébként. Az alacsony lányokra bukom. Jajj de jó az a könyv (és a sori se rossz) már várom a Nemesis Games-t
Angolul nem vállalom be, élvezni akarom 100%ban nem szótárazni....
Na, azért Bobbie is megmondta, hogy esélyük sem lenne a marsiaknak, ha invázióra kerülne sor. Az 1g akkor is 1g, hiába a rohampáncél, a szervezetük nem bírná. Minden az űrben dőlne el. Vagy szarrá verik az EN flottát, vagy az von blokádot köréjük és elkezd köveket hajigálni a gravitációs kútba, hogy kipukkassza a kupolákat.
A létszám miatt nem lenne esélyük, meg mert míg a földön nem üvegfalaktól függ az élet a marson igen. 4m<30m túlerő plussza a sebezhetőség. Technológiában a mars jobb, a katonáik kemények, csak kevesen vannak. Egy terraformált mars ha csak 10M lennének elpicsázná a földet hogy a Lunára nem tennék többé a lábukat. szerintem. A gravitációnak ehhez semmi köze. Az oké hogy egy övbeli nem aklimatizálódik (túl magas, madárcsontok, gyenge szív, stb minden ami az extrém alacsony g vel jár), de egy marsi képes rá szerintem.
Az ilyen elméleti vitáknál mindig eszembe jut az agymenők XD ők tudnak ilyenekről beszélni a sorozatban. Szerintem a következő évadban talán Expanse utalás is lesz
Úristen, basszus! Véletlenül a Férfi topikba írtam. B*** fáradtság! Valaki... hogy szokták ez esetben lefuttatni a lincselést!? Soha többé nem nyitok meg egyszerre több témát!
Gdat88 írta:
Van egy ilyen mögöttes gondolat, de tudja, hogy én hűséges típus vagyok.
Na ne... én egész alakos képeket se szoktam küldözgetni, nem hogy...
Nem direkt volt, de... ebből is látszik hogy egy hét alatt hogy el lehet szokni a 3 óra alvástól. És még a jövőhetet túl kéne élni valahogy. Utána jön a rózsaszín felhő. Nagyobb mennyország mint Aeséknek a Mars, azt biztosíthatom. 
Különben régebben valaki nem gyűjteni akart nekem pénzt arra, hogy elküldjön egy rakétával a Marsra?
Senki nem ér annyit, hogy felhúzd magad, hidd el. Hallgass Capacra, a Mars drága lesz még. A termesztett gyomból meg majd eladtok, hogy teljen az útra.
| Ugrás a fórumra: |