Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
boakris mire gondolsz?
Igen nagy az esélye már csak a poén kedvéért is hogy valami véletlen folytán Momonka legyőzi Hittet. Vagy szimplán elhagyja a küzdőteret. Valami csoda folytán Véletlen. Aztán meg Goku tényleg mondhatná hogy tényleg micsoda erejű harcos is Momonka és tényleg ő volt a végső ütőkártya legerősebb harcos.
veszélyes spoilerAmúgy Goku fog nyerni, azon az oldalon ki volt írva. Mivel még ott lenne Monaka, lehetetlen hogy 5 percbe lejátszanák...
SSG-re szerintem úgy gondoltak, hogy ha pl "csak" több tíz-tucat szuper harcos lenne, már elég sok SSG saiyant tudnának létrehozni. De egyrészt ahogy korábban írtam, úgy tűnik jelenleg a 6-os univerzumban csak Cabba képes erre (SS), másrészt annak a 6 saiyannak aki elvégzi a szertartást, tiszta szívűnek kell lennie.
Áhh az előzetes becsapós,a végén Champa feje a dühös,sztem tuti Goku nyer,ha másnem Hit feladja tiszteletből,de Goku Win,márcsak amiatt is mert a múltkor sem győzött igazán Freeza ellen,ráadásul az elején a kiesése is gyenge volt,meg nem létezik,hogy a Kaio-kenes SSJGSSJ forma után elverjék,pláne hogy még csak nem is Isten ellen használja.vanNyommel írta:
nagyon komoly egy rész volt imádtam és tényleg Z filingje volt![]()
de ahogy elnéztem az előzetest lehet, hogy tényleg kikap goku és se nekem se másnak(akik találgattak) nem lesz igaza abban hogy nyer a 7-es univerzum. ez viszont egy kicsit lehúzott az életről, de azért kíváncsian várom hogy mi lesz a folytatás.
Amikor elkezdték közben játszani az openinget, engem hosszú másodpercekig rázott a hideg!!! *.* És könyörögtem, hogy igen! Tegyétek meg ezt is! Úgy fejezzétek be, ahogyan egy Z epizóddal tennétek! Hogy még folytatódjon! És igen, úgy fejezték be! 
Viszont én az új ending zenétől gutaütést tudok kapni. 
szerk.:
A szpojlerezést valahogy egyezményesen úgy kellene csinálnunk, hogy ami csak a legújabb részre vonatkozik, azt szpojlernek nevezzük, vagy ami arra épülő elmélet, de ha valakinek az elkövetkező részekről van infója, mint pl. epizódok része, vagy történetfoszlány, akkor azt más jellegű szpojlernek, mert nem akarok olyanba belefutni.
A technikát, amit ma Goku alkalmazott, sajnos már napokkal ezelőtt olvastam egy angol nyelvű csoportban.
Megnézve a részt, inkább csalódott vagyok. Ez az egész egy vicc.
Elméletben a két erőnek ütnie kéne egymást. De ha már nem oké, akkor szerintem jobb lett volna, ha megváltozik a haj színe lehetett volna most vörös mutatva, hogy ez az igazi isteni erő. (ha már a lila fura lett volna a kék+vörös)
Meg nem tudom, nekem valahogy kicsit furák a harcok
Régen nem volt divat, hogy egy ütés után ami nem a végén történik percekig játssza valaki a halottat, hanem csak letörli a vért a szájáról és tovább harcol. Szerintem pörgősebb lenne az egész, ha nem játszanák mindig be ezt a úristen milyen erős ütést kaptam dolgot és várjunk egy kicsit hadd kapjak levegőt stb.
Hiába lenne akár több ezer, vagy millió potenciálisan kb olyan erős csillagharcos a 6-os univerzumban, mint amilyen Goku volt a szertartás idején, hogy csillagharcos istent sereget csináljanak belőlük.
Mert Goku mostani power upja még mindig nem éri el Birsalma szintjét.
Oké, hogy csak 10x-es, meg leírva csak eggyel növeljük a már rengeteg nullát de valójában iszonyat nagy.
Ha a sárga vonalat vesszük alapul, akkor ez durvább, mint ha kék harmadik szintjére lépett volna.
Tehát hiába az istensereg, az kb olyan lesz, mint Bardock Dermi ellen. Aztán még ha Csámpásnak gondot is okoznak valami véletlen folytán, akkor is ott van Vadas.
Egy ütéstől kifekszenek:
Az erő amit most használnak, nagy részt a KI(kontroll)-nek köszönhető. Amihez képest a fizikai erejük messze elmarad.
pl amikor Ginyu elfoglalta Goku testét, csak az erejének töredékét tudta használni.
Szóval egyszerűen a testük ellenálló képessége már nem veszi fel a versenyt az ütéseik ellen úgy mint régen. Plusz a Hit az érzékeny pontokat támadja. Naruton nevelkedetteknek: Olyan, mintha Juuken-t használna XD
A másik, hogy Vegita elve nem igazán bírta jól a fizikai támadásokat, főleg ami gyomorrontást okoz. Ő a KI alapu támadásokban volt erős, és azokkal szemben volt ellenálló, valamint ő inkább támadásban jeleskedett, mintsem a védekezésben, hiszen nála elsődlegesen az ellenfél megölése volt a cél. Goku viszont akinek az ellenfél legyőzése volt mindig is a célja és nem a megölése, minden alkalommal hosszú csatákat kellett vívnia amihez ellenálló testre van szüksége.
Plusz
Aszem Vegita lebecsülte Hit támadásainak erejét.
Goku beleszaladt abba az ütésbe
ui: Meg kéne tanulniuk a Hierro-t oszt nem lenne ilyen gondjuk. XD
Sztem ez a BSSJ * kaio-ken még sehol sincs a 2 fokozathoz képest sem, mivel Shiro számítása és elmélete alapján a 2 fokozat már verné Bills erejét, de Bills reakciójából ítélve még Kaio-kennel is megverné Gokut. 3 fokozat meg már Whis és Vados-ra is veszélyes lenne.
Elkészítettem ezt, márcsak azért mert legutóbb beszéltétek az erő szinteket.
Mi a véleményetek, mit változtatnátok rajta és kit hova lőnétek be, már aki nem saiyanjin?
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/160418/Saiyan_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Goku77 írta:
Goku5 Ez nagyon nagy poén lenne
nekem tegnap este már nem volt időm beállítani magamnak... majd csinálok magamnak másikat 
DelcoRemy írta:
Elkészítettem ezt, márcsak azért mert legutóbb beszéltétek az erő szinteket.
Mi a véleményetek, mit változtatnátok rajta és kit hova lőnétek be, már aki nem saiyanjin?
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/160418/Saiyan_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
de ez már csak formalitás
| Ugrás a fórumra: |