Ugyanakkor a félvérűek korlátozottabbak, gyorsabban fejlődnek, de gyorsabban el is érik a korlátaikat.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 írta:
Kiüt a félvérekben a felsőbbrendű erősebb csillagharcosi vér. Ezért is olyan erősek jobban szabadjára tudják ereszteni azt. Nagyobb bennük a potenciál, csak ki kellene használniuk. Elvileg ezért lesz pan is oly fiatalon olyan erős.
Goku hany eves amugy??? Mert foldi szamitasban kb. 5-6 evvel fiatalabb mint Bulma... De saiyan szamitassal hany eves??? Vegita azt tudom hogy idosebb Gokunal igy itt a harmadik kerdes hogy Vegita hany eves??? Ezt azert kerdezem mert a Hit elleni bunyoban emlitette Hit hogy o mar tobb mint 1000 eves de Goku nem mondta hogy hany eves...
bocsi az ékezet mentes írásért, gagyifonról írtam
ezért akarom megtudni a választ... tudom hogy bekavar meg minden de amikor megismerte Goku Bulmát akkor akkor Goku olyan 8-10 éves volt Bulma meg 14 talán, ha jól emlékszem... Vegita biztos hogy idősebb Gokunál ugyanis Vegita Radizznál egy pár évvel fiatalabb.
A 3 fős csapatukban Vegita(kb.23) volt a legfiatalabb majd jött Radiz(kb.26) és végül Nappa(kb.31)...
ha minden igaz a Z elején goku 18-20 éves volt.
a korokat saccperkábéra mondom, de ezt Földi Időszámítással írom... Saiyan számítással biztos másabb...
csaveszka írta:
A félvér dologgal kapcsoaltban. Nagyon egyszerűen lehetnek erősebbek mint a tiszta vérűek. Keveredtek egy olyan fajjal aminek a DNS tulajdonsága jobbak (nem erősebb csak jobb), ezért egy félvér erősebb mint egy tiszta vérű.
goku5 írta:
Kiüt a félvérekben a felsőbbrendű erősebb csillagharcosi vér. Ezért is olyan erősek jobban szabadjára tudják ereszteni azt. Nagyobb bennük a potenciál, csak ki kellene használniuk. Elvileg ezért lesz pan is oly fiatalon olyan erős.
Igen, persze, persze ez mind szép és jól hangzik meg minden, de ezt alapozod is valamire? Mert tudtommal ilyen sohol nem lett elmondva a sorozatban.
jasek89 írta:
Ugyanakkor a félvérűek korlátozottabbak, gyorsabban fejlődnek, de gyorsabban el is érik a korlátaikat.
goku5 írta:
Őszintén én nem lepődnék meg, ha a 6 univerzumbeli csillagharcosok királya vegita alteregója lenne. Emlékezzetek rá milyen képet vágott az általa ismert, használt támadásokra amikor ellene vetették be. Esetleg maga az apja az előttünk megjelent 6 univerzumbelinek. (neve nem jut az eszembe)
Ugyanúgy erőmérő szemüveggel a szemén? Ez akkor lenne poén haha
DelcoRemy írta:
És így milyen?
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/160418/Saiyan2_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Bár én az SSB-t függetleníteném az SSJ-től, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Valamint, ez alapján ki hova sorolná Piccolót vagy másokat?
vanNyommel írta:
Goku hany eves amugy??? Mert foldi szamitasban kb. 5-6 evvel fiatalabb mint Bulma... De saiyan szamitassal hany eves??? Vegita azt tudom hogy idosebb Gokunal igy itt a harmadik kerdes hogy Vegita hany eves??? Ezt azert kerdezem mert a Hit elleni bunyoban emlitette Hit hogy o mar tobb mint 1000 eves de Goku nem mondta hogy hany eves...
bocsi az ékezet mentes írásért, gagyifonról írtam
Lehet, h lesz egy kis csavar és a végén kiderül, h egyidős Gokuékkal....
https://www.youtu...fcVfUpqFHQ
Ezt nem hagyhattam ki, úgyhogy össze csaptam egyet gyorsan
Szerintem elég jóra sikerült 
Hogy mennyire felsőbbrendűek a csilagharcosok, vagy mennyire üt ki a félvéreken? Alap kell? Hol van a földön egy olyan ember aki csak meg is tudja közelíteni őket erőben?????
Egyszer láttam, sőt elméletileg nekem is lehet valahol a gépemen egy táblázat a becsült életkorokról amit letöltöttem valahonnan. Na de mindegy.
Goku mivel volt halott is de igen sok időt töltött a tér idő szobában kb úgy 40 éves lehet. Vegita meg kb 50-55 körül lehet. Ezek a tér-idő szobában eltelt időt is tartalmazzák.
goku5 írta:
Kiüt a félvérekben a felsőbbrendű erősebb csillagharcosi vér. Ezért is olyan erősek...
Vannak dolgok amire még következtetni sem kell mert nyilvánvalóak! Megint felteszem a kérdést emiatt!: Van más ember a földön aki csak hasonló erős mint a félvérek? Pláne ha azt vesszük milyen fiatalok és még edzeni sem edzettek, harcoltak olyan sokat? Hogy tudtak már olyan fiatalom szuper harcossá változni? Mind azért mert félig csillagharcosok.
Ennek a témának már nem sok köze van a Dragon Ball Super sorozathoz, érdemesebb lenne itt folytatni, hogy ez a topic ne legyen még jobban szanaszét offolva:
http://naruto-kun...ead_id=167
Vagy itt:
http://naruto-kun...ead_id=229
| Ugrás a fórumra: |