Eileen fiatalsága nem gond. Egy női karakternél az, hogy fiatalnak néz ki nem jelenti azt, hogy az is (Tsunade ) A rettegett hatos szerintem egy újabb spriggal alcsoport lesz, mint Neinhart osztaga, csak gondolom ezúttal Eileen-é vagy Bradman-é. Amúgy nem tudom feltűnt-e, de még egy utolsó Spriggan tag hibádzik. Eddig 11-et láttunk.
Ja és egyes fordításokban Eileent Irene-nek fordítják, ami logikusabb lenne, de a Fairy Tail-ben nem a szokványos nevek a jellemzőek. (Jellal sem tudom, miért nem maradhatott Gerard)
szerk.: Viszont Natsu hozta a formáját Brandish kis híján eltörölte a céhet, plusz korábban egy komplett szigetet, de natsu kiengedte, mert nem egy rossz ember...
az új részről: asszem mindenki a határán van. és még mindig van egy talonban lévő egyed.
és mi lett a Grimoire Heart-ból maradt emberekkel? Ők ha jól emlékszem letérdeltek Zeref előtt.
Huh volt mit olvasnom mire elértem eddig, hogy a saját vélrményemet is kifejtsem! A kommentek számából leszűrtem, hogy több embernek sem nyerte el a tetszését a fejezet mivel inkább az emberek panaszkodni szeretnek mintsem a dolgok jó oldalát látni. Bocs a negatívoskodásért, senkit sem akarok megsérteni, akinek nem inge ne vegye magára.
és mi lett a Grimoire Heart-ból maradt emberekkel? Ők ha jól emlékszem letérdeltek Zeref előtt.
Szerintem nekik harangoztak, ahogy Precht-nek. Ha jól emlékszem az Avatar-os kis mókusmedve ( ) az Átok Áronját random találta és szerintem attól az erős csontozatú tejfölbőrű fiatalúrtól
A fejezetről én nem vagyok rossz véleménnyel. Egyedül tényleg az nem tetszett, hogy a külön kis harcokból mindhez egy ütést ábrázoltak mintha azzal győzték volna le az ellent. Szerintem azért összetettebb volt a dolog. Nem láttuk a harcokat végig, Laxus és Meldy, Juvia oszthatták az embereket amíg nem voltak szem előtt Szent meggyőződésem, hogy egy ilyen szintű találattal nem győzték le őket csak Hiro azt az érzést akarta keltetni. Valójában ahogy Nineheart elment a halakkal úszni biztos megtört a varázslata.
Grey-hez annyit tennék hozzá, nem tudom ki írta de használta a démonölő mágiáját végül.
A fejezet címét viselő harcról csak annyit, hogy én sem lettem volna mérges ha tovább húzódik. Ezzel az (ahogy sokan írjátok) One Shot-tal pedig szépen ki lehetett fejezni Gerard érzelmeit, elszántságát.
Volt egy Kagura-Simon jelenet ami kellett bele.
Én örülnék a legjobban ha Nineheart még visszaúszni repetázni de sajnos erre nem sok esélyt látok a tapasztalatok alapján
Mi is volt most a probléma Erzával? Annyi, hogy félholtan is a barátaiért aggódik és még erről is álmodik? Mert kb ez volt a helyzet
Natsu és a formája Nem lepődöm meg, hogy szabadon engedte Brandisht tudni lehetett, hogy ő át fog állni.
Hmmm...Eileen. A kép alapján nem tudom eldönteni, hogy testvér vagy anya. Viszont a tapasztalat azt mondja, hogy az ilyen helyzetekben akinek ki van rúzsozva a szája az általában milf szokott lenni
August és Eileen. Ha jól vettem le Brandish szövegéből ők ketten akik a Spriggan 12 legerősebbjének tartanak. Nem tudni melyikük erősebb, ami biztos, hogy a legerősebb férfi és nő rangot tudhatják magukénak.
Amerre a nem túl sok ruhával rendelkező "nőcske" sétálgat nem lehet messze az "Északi sírkő" helyszínétől. Ahogy korábban írták lehet, hogy Eileen intézte el őket, Bloodman meg csak etetés volt
Egy Spriggan tag még ismeretlen a közönség számára de mivel a nagyágyúk már felsorakoztak lehet ő csak egy névleges tag, nem hiszem, hogy még egy erős ember bejönne.
A kövi fejezet címéről nem tudok mit mondani de izgalmas dolgot sejtet
Nagyjából ennyit szerettem volna, de tuti kihagytam valamit, majd akkor bepótolom
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Az ismeretlen Spriggan valahol Gajeel-ek közelébe lehet, mert általában hárman szoktak lenni. Akkor viszont ott tényleg jó nagy kakiban vannak. Talán azért van akkora túlerő ott, mert lehet, hogy Acnologia is benéz feléjük.
Az ismeretlen Spriggan valahol Gajeel-ek közelébe lehet, mert általában hárman szoktak lenni. Akkor viszont ott tényleg jó nagy kakiban vannak.
G3ri írta:
Egy Spriggan tag még ismeretlen a közönség számára de mivel a nagyágyúk már felsorakoztak lehet ő csak egy névleges tag, nem hiszem, hogy még egy erős ember bejönne.
Jó pár komment volt ehhez a fejezethez, némelyikkel egyetértek némelyikkel nem ,számomra ez egy OK fejezet volt. Erza rokona baromi dögös,Úgy illene szerintem hogy Gerard mérkőzzön meg vele,nem. Micsoda bemutatkozás lenne a leendő anyósának.( Már ha Ő Erza anyja) Natsu meg hamar megkedvelte Brandish-t, aminek később még lehet jelentősége. Invel szerintem is eléggé tápos lehet, nem véletlenül vigyázz Zerefre. Azért kíváncsi lennék egy August &Belselion vs Achnológia meccsre, mondjuk a végeredmény szerintem boritékolható lenne, de azért megnézném. Lehet csak én vagyok ezzel így, de ha lehetőség lenne ezeket a harcokat átugranám és a fő fogással kezdeném. ( Zeref,Achnológia,Natsu,Mavis) Persze tudom fel is kell vezetni, meg kell mindenkinek egy kis rivaldafény. Azért akkor nagyot néznék ha kiderülne hogy Natsu a 12. Spriggan tag Hiszen elméletileg herceg a démon sárkányölőnk
Mindenesetre várom a folytatást.
dungeonlord 11 tagot ismerünk eddig. Neinheart,God Serena,Brandish, Dimaria, Bradman, August,Invel, Wahl Icht, Ajeel, Jacob és most ismertük meg Belselion-t.
Megosztó vélemények... Jellal epic kezdet csalódott befejezés.Hiába tűnik msot erősebbnek a mágia szívesen néztem volna valami újat.Charle már nagyon unalmas hogy egyfolytába sír meg örökké együttleszünk meg wtf volt a támadásuk nem értettem. Úgy tudom elképzelni h Nineheart amikor elkezdett rettegni Erzától meg Jellaltól úgy a históriái is gyengültek.Másképp a Hades Laxus érthetetlen Juvia Meredy ok. Gray nagyon sokat fejlődött lelkileg érzelmileg régen nem szerettem annyira de mostanában egyre jobban bírom. Van azaz árnyékos kép a sprigganokról én ott Nineheartot nem találom sehogy kivéve bal felül van egy nagy macskafej két fülnek tűnő valamivel. Még nem ásom el a karakterét xD Ha Erza harcol Irene-vel akkor végérvényesen megutálom az egész karaktert Találkozzanak valahogy oké váltsanak pár szót de ennyi. Erza ne harcoljon többet. Szerintem amúgy a testvére lesz Erzának ugye a 7 éves ugrást ne felejtsük el. Natsu már csak Natsu de hogy Lucy is egyetért azzal hogy mennek megállítani Augustot... Bár lehet ő is 2-3 fejezet lesz sajnos. Azt csinálom nem várok sokat Irene-től hátha meglep 6 monster amúgy elég bíztató. ugyanis lehet egy oylat meglépni hogy az eddigi sprigganok csak valami lowok voltak ugye maradt August, Irene, Bloodman,Invel,azthiszem még1 rejtett spriggan és Zeref. Ők bedarálnák az FT-t és elvinnék Mavist na ennek örülnék.2 hét szünet srácok lehet elméleteket gyártani..
Ha ez nincs, tuti nem ismerem fel őket a körvonalakról, analfabéta vagyok többek között ilyen téren is Meg ahogy nézem néhány vonal nem fedi a valóságot. Masima lehet útközben még egy kicsit változtatott rajtuk?
Akkor lehet hátul az erős csontozatú lesz az utolsó tag? Akinek olyan kis mókus ül a vállán mint a mágiajátékok alatt Obra-nak?
Illetve még egy kérdés. Amikor az első hullámban támadták Magnoliát akkor mondták ,hogy 3 Spriggan tag is a közelben van. Ez volt Ajeel, Brandish és Wahl "mellékteste". Tehát őt is Sriggan-nak számolták, és Hargeonban a "főtestet" is. Akkor már 13 Spriggan van 12+1 a ráadás.
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
A jobb oldali nagy cumó Wahl Icht robotformája. https://dailyanim...gnolia.png
Én sok ilyen Spriggan 12 képet néztem anno neten, és sosem értettem, hogy Bloodmant miért oda helyettesítik, ahova mondjuk Te is. Úgy értem, ha összehasonlítjuk a körvonalait ezzel: http://vignette1....-prefix=fr , akkor szerintem nem igazán hasonlít. Vagy az van, amit G3ri mondott, hogy a sensei időközben változtatott rajtuk.
A másik, aki nekem furcsa, az Eileen. A mostani fejezetben sokkal több haja van annál, mint annak, aki ezen a sziluetten őt takarná.
Szerk.: Közben meggyőztem magam arról, hogy Neinhart sem hasonlít egyikre sem. Inkább nem nézegetem ezeket a körvonalakat, mert csak belezavarodok.
dungeonlord szerkesztett képénél a(kakukktojás) jobboldai csávónak a vállán ül az az állatka ami még a Mágia játékoknál elszívta Wendy és Lucy erejét (akinek a vállán ült az Obra volt akinek nem ismertük meg az erejét) bár az elég vékony ember volt. De szerintetek lehetséges az h ismerjük azt az embert már régebb óta vagy ennek 0% esélye van?