Sabaku, oszt milyen az érettségi?
Duma topic 14
Kösz, megyeget. Mondjuk a magyar pont nem túl bajos, az emelt töri a vicces atlasz nélkül.
Basszus, jó hogy mondjátok, lecsesztem valamerre mikor hazajöttem, aztán nem kéne úgy kinéznie mint amit a kutyák szájából húzták ki holnap. Holnap majd lehet.
Amúgy nem értem ezt a fétist, 9gagen is most volt valami poszt Japánról, és basszus az egészről süt, hogy már csak a biznisz miatt csinálják, hogy a sok külföldi meg a helyi pedofil erre tudja verni.
http://9gag.com/g...
Sok sikert az érettségizőknek.
Én ma megcsináltam mindent ami a diákmunkákkal kapcsolatos kitöltéseket jelenti btw, de úgy érzem, amiket bejelöltem (vagy amennyi mindent és azt az egy-két helyszínt), az se biztos hogy találnak nekem valamit...
Közérdekű: Unalmamban olyan Harry Potter karaktert csináltam Magamból egy FRPG oldalra, hogy az csak csuda. Aztán nyitottam valami Karakterkereső féleséget Voldinak is. Szerintem az lesz, mint anno Ultronnal. Fél évig várok rá, aztán még egy fél évig, de egyik se jut el, még az ET-ig se. Ha meg mégis beesik egy, addigra megunom a karaktert...
(Muszáj volt kommentelni valamit, majdnem kitöröltem az NKW-t a Kedvencek közül)
Ja, legutóbb is mindketten akartunk beszélni a Bartimaeusról, aztán így a bekeveredett kollektív tudatunk kidobta nekem, hogy már megbeszéltük, pedig nem is
Érettségizőknek hajrá! Egyetemistáknak meg a vizsgákhoz, mi jövő héten kezdjük.
Masashi, én nem tudom nálatok hogyan működik ez, de speciel engem csak úgy random nem szoktak keresni, hogy elvállalnád-e ezt, meg azt a munkát?( néha, de azok olyan melók, amiket más nem vállal, vagy sok ember kell, egy szóval általában rémesek ) Ha valamit akarok, nekem kell kérdezősködnöm, hogy van-e valami melótok?
Azontúl most vettem észre, hogy ellopták a bicóm a koli elől. Ki az az idióta f*szfej, már elnézést, aki koli elől lop? Mondjuk ezeknek mindegy... pláne este, azontúl a koli területén sehol sincs térfigyelő kamera. Valószínű azért, hogy még csak véletlenül se az ő felelősségük legyen bármi is.
Sabaku írta:
Amúgy nem értem ezt a fétist, 9gagen is most volt valami poszt Japánról, és basszus az egészről süt, hogy már csak a biznisz miatt csinálják, hogy a sok külföldi meg a helyi pedofil erre tudja verni.
http://9gag.com/g...
Nekem meg szoknya-fétisem van, és ehhez hűen kb. abban is járok mindig. Mármint mindig-mindig, télen is. Kivéve, amikor totál lusta vagyok három hónapon át normális harisnyát venni, és így nadrágot kell hordanom. Ez elég depressziós időszak az életemben, mert komolyan, nem bírom megérteni a nőket, hogy bírják magukra húzni azt a kibaszott szoros csőnadrágot, amiben két óra alatt meg akarok halni, vagy minimum leamputálni a lábam csípőből.
Mi volt amúgy magyaron, Sabaku? Én csak ezt olvastam: http://eduline.hu...agy_LXFK6X
Nincsc kedvem pénzügyi elemzést csinálni egy fiktív projektre... Annyira gáz ötlet. -.-
Coelho írta:
Aes nevében nem tudok nyilatkozni, de személy szerint nekem már jóval a 9gag előtt is volt (nem japán lányos) matrózblúz-fétisem![]()
Gondoltam lusta leszek és MAGYAR felirattal nézek One Piece-t. Persze, hogy az ajánlott videóhoz nem illik egyik felirat sem az nkwt kínálatából. Persze a hülye felhasználó a balfasz, mert miért nem a felirathoz gúgliz be videót, miért a letöltés menüpontra megy az idióta...
Ugrás a fórumra: |