Mini, Te nem voltál playIT-en?
Egyébként a dart vödörös szerintem király volt, rám hozta kicsit a frászt elsőre.
Ellenben a csajok többségét nem bírtam feldolgozni.
Duma topic 14
Rájöttem, hogy saphi meg sabaku olyan mint a ghost in the shellben kusanagi és a puppet master, szóval közös tudatuk van de már megszűntek létezni individuális személyekként vagyis "többek", behold the mighty saphiku! : ((((
(persze ha barna haj dominál és nem a szőke akkor sabara)
bloodbath írta:
Mini, Te nem voltál playIT-en?![]()
" dart vödörös " - Hirtelen nem esett le, hogy ez ki, de elolvastam megint. XD
Hát ahhoz meg kellett küzdeni. Valaki nyakbaakasztó izét kapott, vagy tollat, vagy valami gumi gránátot. Fú az poén lett volna. 
Én sem tervezem, hogy megyek többet. Igazából olyan, hogy 1 max 2 óra alatt végig járja az ember, ha nem akar sorban állni valami miatt ÓRÁKON keresztül akkor haza is mehet. Nem tudok rájönni mi került 12.000 Ft-ba a VIP jegyen.
Najó, meggondoltam magam; póló helyett inkább gumigránátot akartam volna. 
Sajnos mi sorban álltunk két játék miatt is kétszer másfél-két órát, mert akikkel mentem, nagyon ki akarták próbálni a vr-t...
Beálltak egy harmadik sorba is, de én inkább hazajöttem. 
A vip jegyen? A kaja. 
Nem akarom magam fényezni vagy bármi, de én amúgy eléggé furcsállottam, hogy Sabaku hirtelen akkora okos lett orvosi dolgokban, de mivel túl durván azért nem ment bele (Saphira tehát) a témába, így betudtam a dolgot annak, hogy ennyire jó hatással volt rá Saphira, mióta fúzionáltak vagy mi.
De tényleg vicces hogy senki nem is jött rá a trükkötökre. 
9gagon krva jók a cosplayerek, magyarok között meg kevés van, akinek jól is áll ténylegesen egy ilyen rikító jelmez.
Már csak abból kifolyólag is, hogy azért a dögösségi skála teteje fele nem árt állni valahol, ha jól akar mutatni benne a cosplayes.
Meg most utólag könnyű okosnak lenni, aztán amikor a tetanuszról volt egy hosszú szöveg írva, meg a "Finnorszgában honos rájákról", az se tűnt fel senkinek.
| Ugrás a fórumra: |