Mini, Te nem voltál playIT-en? Egyébként a dart vödörös szerintem király volt, rám hozta kicsit a frászt elsőre.
Ellenben a csajok többségét nem bírtam feldolgozni.
Duma topic 14
Rájöttem, hogy saphi meg sabaku olyan mint a ghost in the shellben kusanagi és a puppet master, szóval közös tudatuk van de már megszűntek létezni individuális személyekként vagyis "többek", behold the mighty saphiku! : ((((
(persze ha barna haj dominál és nem a szőke akkor sabara)
bloodbath írta:
Mini, Te nem voltál playIT-en?![]()
Hát ahhoz meg kellett küzdeni. Valaki nyakbaakasztó izét kapott, vagy tollat, vagy valami gumi gránátot. Fú az poén lett volna.
Én sem tervezem, hogy megyek többet. Igazából olyan, hogy 1 max 2 óra alatt végig járja az ember, ha nem akar sorban állni valami miatt ÓRÁKON keresztül akkor haza is mehet. Nem tudok rájönni mi került 12.000 Ft-ba a VIP jegyen.
Najó, meggondoltam magam; póló helyett inkább gumigránátot akartam volna.
Sajnos mi sorban álltunk két játék miatt is kétszer másfél-két órát, mert akikkel mentem, nagyon ki akarták próbálni a vr-t... Beálltak egy harmadik sorba is, de én inkább hazajöttem.
A vip jegyen? A kaja.
Nem akarom magam fényezni vagy bármi, de én amúgy eléggé furcsállottam, hogy Sabaku hirtelen akkora okos lett orvosi dolgokban, de mivel túl durván azért nem ment bele (Saphira tehát) a témába, így betudtam a dolgot annak, hogy ennyire jó hatással volt rá Saphira, mióta fúzionáltak vagy mi. De tényleg vicces hogy senki nem is jött rá a trükkötökre.
9gagon krva jók a cosplayerek, magyarok között meg kevés van, akinek jól is áll ténylegesen egy ilyen rikító jelmez. Már csak abból kifolyólag is, hogy azért a dögösségi skála teteje fele nem árt állni valahol, ha jól akar mutatni benne a cosplayes.
Meg most utólag könnyű okosnak lenni, aztán amikor a tetanuszról volt egy hosszú szöveg írva, meg a "Finnorszgában honos rájákról", az se tűnt fel senkinek.
Ugrás a fórumra: |