Én is úgy gondolom hogy Natsu és E.N.D ugyan egyazon testen osztoznak csak más a személyiségük , mert ha jól emlékszem Igneel megküzdött valamikor E.N.D-el és bizonyára nem azért tette mert Natsu egy egyszerű feltámasztott gyerek . De nagyon érdekel hogy miért is harcoltak ?
Zeref meg elkönyvelte hogy Natsu a legerősebb etherias szóval csak lesz valami kis démoni külső meg stb .
Az hogy lesz még egy arc és hogy abban Ancselam a főboss hát az igazán érdekes lenne
egy Isten ellen aki csak úgy halhatatlanná változtassa az embereket ha akarja akkor gondolom az életét is elveheti könnyedén , elég nehéz elképzelni .
Az Istenölő mágiát meg nem Istenektől tanulták , emlékez Zancrow neki Hades tanította a Sabertooth ban is van valaki csak nem tudom a nevét , meg ott van még Chelia , nem hiszem hogy egy Istentől tanulták a mágiát .
Ha már igy felhozódott ez a mágia .
Mai napig nem értem ezt a Dimari nőt egy Istenen használt take over ... -.- hogy ? 

Zeref azért hozta létre E.N.D hogy legyőzze őt, ezért szinte tökéletesre alkotta hiszen ki tudná legyőzni Zerefet Natsun kívül, Achnológia és esetleg August. Zeref tudjuk hogy szereti az öccsét, hiszen megszegte érte a törvényt és előre küldte a jövőbe is. Ha Natsu átalakul E.N.D szerintem fog külsőleg és főleg belsőleg is változni. Talán Zeref eltervezte az egészet az öccsének, hiszen ha Natsu legyőzi őt lehet megkapja Zeref örökségét és Natsu lesz az Alvarez birodalom császára. Aztán E.N.D-ként befejezheti a báttya munkáját és leigázhatja ishgart![:]](../images/smiley/6evil.gif)