fornetti2
Zseniális teknős tanítványa
Nekem tetszett az e heti rész, szerintem kifejezetten jó volt a hangulata, jó volt a felépítése, a látványvilágról pedig ne is beszéljünk, mert most nagyon szép lett (nem mintha sokszor lehetne rá panaszkodni ).
Katasuke megjelenése pedig mint "őrült tudós" kifejezetten jó volt, mind a mellett viselkedése szerintem nem teljesen felelt meg a filmbelinek, feltételezem ez sem véletlen. Mind e mellett egyre inkább elbizonytalanodok abban, hogy nem fogják e tényleg elkezdeni valamikor a tavasz folyamán a film feldolgozását.
Ami nem annyira tetszett az a már igencsak elcsépelt "robin hood" jellegű anti-gonosz, de mivel inkább boruto érzelmi világára koncentráltak ez sem volt sértő, végül is ő még mindig csak egy gyerek, kíváncsi vagyok, hogyan fog megküzdeni ezzel a problémával, tudom hogy mindig ezt mondom, de remélem nem úgy mint naruto küzdött meg az ilyesmivel anno, bár nekem eddig inkább az jött le, hogy boruto kicsit magába fordulóbb, ami pedig magyarázhatja a későbbi viselkedését.
És Goku5 a maszkról pedig annyit, hogy attól hogy a néző sejt valamit, amit sejtetnek vele, még a karakterek nem tudják az igazságot, és a naruto sorozatból már megszokhattuk, hogy nem biztos, hogy azt rejti a maszk akire számítunk. (bár zárójelesen megjegyzem nekem is gyanús, hogy most nem mennek ilyen mélységekbe XD)