Emlékszem mikor megkapta Shanks Luffy körözési plakátját Mihowktól egyböl elkezdtek partyzni nem tudom milyen buli lesz akkor ha személyesen is összefutnak miért nem kalandoznának? Luffy minden eddig szövetségese egy harc/kaland során alakult meg Shanks lenne pont kivétel? Gondoljatok bele.
Huhh 3 vagy akár 7 napig is tartani fog
Szerintem is pont Shanks az akinek "nincs választása, szövetségesnek kell lennie" jó haverok, mindkettő becsüli a másikat, és mindketten remek kalózok, emberek. Ez több mint elég, de remélem Shankssal semmi nem fog történni - mint pl Fehérbajusszal ><.
Ez a bizonyos Shanks és Luffy találkozás már megtörtént a Marineford arcnál. Így még 1 találkozás esélytelen,mert a Marinefordnál megtörtént. Shanks már nem fogja visszakérnia kalapot,mert ez lesz Shanks búcsú ajándéka Luffynak.
Ha legközelebb találkoznak,akkor megint egyoldalú találkozás lesz. Mert addigra Shanks megfog halni és ezzel indul Blackbeard harc.
Ti sem tudjátok komolyan elképzelni, hogy Shanks "rendes" szövetséges legyen.
Szerintem is egyértelmű, hogy sajnos meg fog halni Feketeszakáll keze által... csak abban reménykedem, hogy előtte találkozik még Luffyval. De ebben sem vagyok biztos.
Aztán persze meglátjuk, Oda számtalanszor meglepett már minket.
Lola is egyértelmű volt aztán még se lett olyan egyértelmű. Túl kézen fekvő lenne, ha Kurohige ölné meg. Nem értem miért ne harcolhatna vele Luffy?
Ő maga mondta, hogy mind a négyet elintézi.
A másik pedig, hogy, ha Luffy neki megy a világ kormánynak kelleni fog egy pár Yonkou ereje azért elég morbid lenne, ha egymaga legyőzné őket így lesz Yonkou, aki az oldalán fog harcolni. Sőt szerintem ez nyomatékosítja majd igazán mit jelent kalózkirálynak lenni az egész új világ a hátad mögött lesz szó szerint.
Az lehet, hogy nem a mostani Yonkouk lesznek azok, de új vagy régi lesz vele.
Tuti , hogy találkozni fognak mégegyszer! De utánna és ebben is majdnem biztos vagyok Shanks meghal. Szomorű de kell majd az a bizonyos düh,harag Feketeszakáll ellen.
Szinte biztos h Shanks meg Luffy nem fognak összecsapni és abban is biztos vagyok h nemcsak Luffy fogja leverni a Yonkou-kat. Nem egy karaktert ismerünk, akik erősebbek Luffy-nál is.
Luffy nem fél semmitől sem, még egy yonkou-tól sem, de köztudott róla h a barátságot előtérbe helyezi és Shanks konkrétan Luffy "apja", soha nem tudna neki ártani, mint ahogyan Shanks sem.
Szal én inkább azok álláspontját erősítem, hogy Shanks-szal fog történni valami.
Kétféle elképzelésem van a Shanksal való találkozásról.
1: A körülményektől és a helyszíntől függetlenül találkoznak Shanksék csapatával és szerintem nem egyedül Luffy És Akagami találkozása lesz a középpontban hanem meg lesz osztva Yasopp és Usopp találkozásával. Úgy tudom elképzelni hogy Usopp lever egy hatalmasat a faternak és számon kéri hogy tudta hátrahagyni a beteg anyját és őt (aztán persze ez el lesz magyarázva neki hogy mit miért). Ezután ugye a tipikus Banquet Szalmakalaposok és Vöröshajúék között + mindennek a tetejébe eltudok képzelni a végén egy laza bunyót a két kapitány között.
2. Ez szerintem a valószínűtlebb. Miközben tart a Wano arc és Luffyék harcolnak Kaidoék ellen azalatt Shanks meghal. Luffy már csak a sírjánál "találkozik" vele és ott mondja el hogy nagy kalóz lett belőle . Ezt az egészet azért is tartom lehetetlenebbnek mivel Shanks akivel szembe kerülhet: Kid,Apo,Basil trió viszont Kid el lett verve mint a huzat emiatt kétszer is meggondolja hogy mit ért az alatt hogy Yonkou. A másik pedig szerintem Feketeszakáll azért nem fogja tudni megölni mert Dragonnékal van elfoglalva.
Akárhányszor olvasom ezeket a komoly teóriákat Luffy-ról, meg hogy mit fog majd tenni... nem túl komoly lehetőségeket hoztok fel egy alapvetően idióta, szabadszellemű karakterről? xD
Én épp nemrég vettem elő az anime 4. részét, és eszembe jutott valami, amire nem kaptunk még választ: hogy került Shankshoz a Gumigyümölcs? Ha képességet szeretett volna magának, mindenképp megette volna. Ha el akarta volna adni, nem tette volna ki az asztalra egy olyan csöves faluban, valamint több esze van annál, hogy ilyen erőt adjon egy jövőbeni lehetséges ellenfélnek. Honnan szerezhették és mi volt vele a céljuk? És honnan tudták, hogy az pont a Gumigyümölcs? Lehet, hogy valakié volt és mementóként volt nála? Ki lehetett az előző tulajdonosa?
Én a történet végét úgy tudnám elképzelni egyébként, mint az előbb említett epizódot. Luffyék visszamennek Fuusha faluba, majd egy esetleges incidens hatására továbbadja a kalapját. Hogy kinek? A jelöltem erre Makino gyereke, akinek (a nyakamat merném rátenni, hogy) Shanks az apja. Ehhez persze az kell, hogy utóbbi meghaljon, és igen, nagy a sansz rá, hogy Feketeszakáll fog végezni vele. Luffynak elévült már egy picit a haragja Ace halála miatt, szerintem inkább Akainu felé koncentrálódik, úgyhogy kell valami, ami Teach péppé veréséhez indítékot ad.
Szerk.: Ja, és egy mellékes infó - egy borítós minisztoriból tudjuk, hogy Lola Water 7-ön van: http://naruto-kun...iece/654/3
Szerkesztette: Tapion-sama - 2017.01.23. 13:00
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Mivel Vegapunk kategorizálta, gyümölcsöket és a kinézetüket egy könyvben. Kurohige is tudta, hogy néz ki a sötétség gyümölcs. Thriller barkon Sanji mondja a templomban.
Roger biztos nem rendelkezett a gumiképességével, mert akkor már tudnánk róla. Biztos megemlítették volna, hogy az ő képességét szerezte meg Luffy.
Garp vagy a háborúban valaki biztos említette volna. Elég hitelét vesztett lenne ennek fényében. Ha nem erre gondoltál, akkor nem szóltam.
Shanks a példaképe Luffynak semmi apai nincs benne. Nem hiszem, hogy bármi gondod okozna neki megütni őt, ha kalózkirály cím megszerzéséről van szó.
Sőt kifejezetten üdítő lenne egy harc, amiben végre nem a szokásos elcsépelt csúnya kakkás gonosz bácsikat kell legyőzni.
Túl kézenfekvő Shanks halála Kurohige által így szerintem ez elmarad.
Lola is egyértelmű volt aztán még se lett olyan egyértelmű.
Mármint mi volt egyértelmű Lolában? Le vagyok maradva.
És továbbra sem hiszem, hogy komoly harc bontakozna ki Luffy és Shanks között. Azt el tudom képzelni, hogy mikor találkoznak, összebunyóznak, de ez a maximum. Persze erre a vagyonomat nem tenném rá, majd meglátjuk.
Pláne, hogy Feketeszakáll csak közvetve felelős Ace haláláért. Harcoltak, mint kalózok, és Ace kikapott. Akainu a felelős mindenért, ami később történt Ace-el.
Miért baj az, hogy kézenfekvő Shanks Feketeszakáll általi halála? Komoly ellentét van köztük, és nyilvánvaló, hogy mind a kettő el akarja intézni a másikat. Kaidou és Big Mom ebből a szempontból teljesen kakukktojás, semmi közük a többi Yonkouhoz (jelenlegi tudásunk szerint). Biztos vagyok benne, hogy ahogy Ace is a halálával tehette a legtöbbet Luffy fejlődéséért (ezt kemény kimondani, de dramaturgiai szempontból így van - hiszen az újvilágban már milyen szerepe lehetett volna Luffy szempontjából?), úgy Shanks is. Ha élne a végjátéknál, túl nagy erőt jelentene, Luffy nem is a saját erejéből győzné le a világot. Mert persze, rengetegen fognak neki segíteni, egy egész flottája lesz, ebben biztos vagyok (már van is...), de ezt mind a saját erejéből szerezte meg. Annak sem látom értelmét, hogy majd komoly harcuk legyen a kalózkirályi címért, mert az nyilvánvalóan Feketeszakáll és Luffy között fog megtörténni, eléggé erre van felépítve a történet (a másik nagy szálon, a Luffy vs világkormányon kívül). Shanks ott sem avatkozhat be, szerintem ez teljesen egyértelmű.
Akkor milyen szerepe lehet? Hát az, hogy a halála, Feketeszakáll keze által, ahogy anno Ace veresége, elindítson egy nagy lavinát, ami ezúttal nem fog ott megállni, hogy a Tengerészet leveri az ellenfelét, hanem elvezet a Luffy vs Feketeszakállhoz, ezáltal Raftelhez, ezáltal a One Piece-hez, és ezáltal a végső megoldáshoz, bármi is lesz az.
Szerk.:
Ezt a Feketeszakáll vs Dragon témát én nem hiszem, hogy túlságosan komolyan kéne vegyük. Dragonnak semmi dolga Feketeszakállal, ahogy fordítva sem, szerintem ez a kis konfliktus csak ahhoz kellett, hogy végleg kimozdítsa a forradalmárokat a komforthelyzetükből, és elindítsák azt, amit akarnak. De az biztos, hogy nem a kalózok, hanem a Világkormány ellen lesz majd.
Hogy Big Mom lánya. Így is lett csak épp arra nem számított senki, hogy gyűlöli és a halálát kívánja.
Teljesen megértem mire gondoltok. Nem kell magyarázni igazatok is van. Ace halála borítékolható volt Arabastán mondtam Chakrának, hogy megfog halni. Üvöltött róla. Meg se lepődtem, mikor meghalt. Az lett volna a meglepő, ha nem hal meg.
Ennek ellenére továbbra se hiszem, hogy Kurohige által halna meg. "Lola esete" a halála valóban borítékolható, de szerintem nem Kurohige által az túl egyértelmű.
Remélem így érthetőbb akkor.
Még egy valamit tisztázzunk. A négy Yonkou együtt olyan erős, mint a világ kormány a tengerészet és a Shichibukai. Elég kövér lenne, ha Luffy legyőzné őket a szövetségeseivel.
Ott kelleni fog a Yonkouk és más országok ereje hiszen a világkormány iszonyatos hadsereget képes felsorakoztatni. Koby megmondta az újvilág az a tenger, amit a kalózkirály irányít.
Sok lúd disznót győz. Oda azt mondta Marinford csak gyerekes csatározásnak fog tűnni ahhoz képest, amit tervez.
Csak azt nem értem, hogy ha a Mamáék mindent tudtak Sanjiról (Baratie, Zeff, Kamabakka Királyság) holott csak alig 3 éve van úton és ha valóban annyira haragszik Lolára, akkor őt miért nem találta meg eddig? Főleg úgy, hogy valószínű nem is bujkál előle, mert szerinte nem haragszik rá az anyja.
Illetve ha tényleg annyira érdekli, hogy hol van, akkor amikor Pudding bent volt Luffyék cellájában, csak bele kellett volna nyúlnia Nami emlékeibe.
Bocsánat, ha erről már volt szó, az utóbbi időben kissé inaktívabb voltam, és töredelmesen bevallom, hogy még nem olvastam el minden hozzászólást a legutóbbi látogatásom óta.
Csak azt nem értem, hogy ha a Mamáék mindent tudtak Sanjiról (Baratie, Zeff, Kamabakka Királyság) holott csak alig 3 éve van úton és ha valóban annyira haragszik Lolára, akkor őt miért nem találta meg eddig? Főleg úgy, hogy valószínű nem is bujkál előle, mert szerinte nem haragszik rá az anyja.
Illetve ha tényleg annyira érdekli, hogy hol van, akkor amikor Pudding bent volt Luffyék cellájában, csak bele kellett volna nyúlnia Nami emlékeibe.
Bocsánat, ha erről már volt szó, az utóbbi időben kissé inaktívabb voltam, és töredelmesen bevallom, hogy még nem olvastam el minden hozzászólást a legutóbbi látogatásom óta.
Igen ebben van logika amit mondasz szerintem egyszerü a válasz: Ennyire még Oda sem tervezett előre
Hát nem tom ennyire szerintem még Mammát sem érdekli Lola.Az esküvő meg a Germa ügy ,most jobban érdekli szerintem, meg mindig oda kellett figyelnie Yonkoként,hogy a süti éhségét csillapítsa