Szép dolog ez a 13 tag, de kizártnak tartom, hogy lenne még idő 4 embert beépíteni a csapatba, és őszintén, nem is lenne semmi értelme.
Még 1 (Jinbei-en kívül). Talán.
One Piece Teóriák
Négy ember csatlakozott az East Bluen. Zoro, Usopp, Sanji és Nami.
Grand Line első fele. Chopper, Robin, Franky és Brook.
Új világ Jinbei, egy csaj és két srác. Ha eddig tartotta Oda nem hiszem ,hogy ez változna. Tizenkét tag plusz Luffy. Ez a várható formáció szerintem.
Szerintem is 12 tag lesz, a már leírtak szerint, bár valóban kissé nehézkes elképzelni, hogy miként építi fel őket Oda, főleg úgy, hogy láthatólag Jinbe is egyfajta homályban van tartva, mintha nagyon nem akarná elsietni ezt Oda.
Bár ha 12 tag lesz, szerintem szinte biztos, hogy olyanok, akiket már ismerünk kicsit behatóbban. Viszont Kaido után már nem hiszem, hogy bárkit eltudnék fogadni, ellenben Kaido arc gondolom igen érzelemgazdag lesz, tele bajtársi kapcsolatokkal, így lesz akkora érzelmi töltete, hogy az arc végén még bárkit eltudjunk fogadni, akár egyszerre többeket is. Legalábbis szerintem. Mindenesetre ehhez nagyon össze kell szednie magát Odának.
Egyébként még régebben olvastam valahol, hogy azért is valószínű a 12 tag, mert BB-nek is ennyi van, így a harc során mindenkinek lesz egy ellenfele. Akkor elég meggyőzőnek tűnt, de már elfelejtettem az érvelés menetét, így nem tudom, hogy mire utalhatott, aki írta, ugyanis 10 embere van BB-nek, nem pedig 12. Erről a teóriáról tud valaki valamit?
Kicsit szkeptikus vagyok, mint Jon, de ez a sablonosság nagyon Odára vall, szóval szerintem Hieinek igaza lesz. Bár én személy szerint nagyon remélem, hogy nem azok közül lesz a következő tag (Jinbe után), akiket most a legtöbben mondanak. Régen ördögtől való gondolatnak tartottam, hogy teljesen új személy legyen tag, mert akkor az rengeteg kalandból maradt volna ki és kicsit nehezen tudtam volna elfogadni. Ezt Jinbe esetében jól meg is oldotta, ő már csinált azelőtt 1-2 balhét Luffyval. Azonban a jelenlegi jelöltek közül én senkit nem tudnék elfogadni. Szóval én már fontosabbnak tartom az új tag kedvelhetőségét, minthogy mennyi mindenből maradt ki. Azonban erre nem látok sok esélyt már.
Igazából én el is várom, hogy Feketeszakállhoz csatlakozott 1-2 ember az Újvilágból. Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy Urouge neki dolgozik-e.
Paidon által leírtak miatt is nem hiszek ebben a név soros cuccban és abban sem, hogy minden Szalmakalapos démongyümölcsének neve egy számnak felel meg. Még ha eddig ez így is volt már nincs idő megismerni ilyen embereket és tudomásom szerint egyedül Boa Hancock felel meg ennek a két kritériumnak.
Ez a teória szerint Carrot és CC is kiesik az esélyesek közül. Új karakter pedig nem hiszem, hogy be lesz már hozva tagnak. Senki nem tudná elfogadni. A maradék három embert már egész biztos ismerjük.
A szörny triót nem hiszem, hogy bolygatni akarja Oda. Így Hancock viszont erősen kérdéses. Már Jinbe is súrolta a határt.
Mindenesetre kíváncsi leszek. Caesar és Carrot kívül nem is igen tudnék mondani esélyes jelöltet.
Mondjuk azért egy CC, Hancock, Carrot trió nem kis erősítést jelentene. Úgy már tényleg félelmetes erő sorakozna Luffy mögött, ami reálisan képes lenne legyőzni bárkit a világon.
Sok minden múlik a Shichibukai rendszeren, ha eltörlik Hancocknak menekülnie kell, mert körözött személy veszélybe sodorná a Kuják szigetét. Akad pár opció, de valljuk be eléggé szűkül a lista.
A kérdés Wanon kivel futnak össze Luffyék, mert jöhet még be ismert régi karkater. Akár Booney is, de jelenleg erre kevés esélyt látok.
A háború után felkeltette az érdeklődését Feketeszakáll és meg is jegyezte, hogy ő a kulcs. Ez persze nem feltétlen jelenti azt, hogy csatlakozik, azonban nem lennék meglepődve, ha beállt volna hozzá.
Bonnie is fix, hogy kap valami fontosabb szerepet, aminél jobban megismerhetjük (lásd Bege), de szerintem ez még messzebb lesz. Bár mondjuk Odánál sose tudni, lehet, hogy bedobja Kaidonál, csak ott akkor jó sok szupernova lesz. Mondjuk én inkább Feketeszakáll elleni harc körül tudnám elképzelni.
Jinbei után a kövi tag Carrot lesz:
http://naruto-kun...ece/877/13
Ezt már megbeszéltük. .... okés,de az anime után most mangában látok reális esélyt arra,hogy Carrot lesz az a karakter,akit Vivit fogja helyettesíteni.
Pedro áldozat,kiválasztott csapat és Carrot álma után ő lesz a kövi tag.
Jinbei,Carrot és végül Vivi lesznek az utolsó szalmakalpos tagok.A többiek max szövetség.
Hát Alabasta szerintem szembe fog fordulni a kormánnyal és Luffyék mellett fog harcolni a Világkormány ellen.
Viszont hogy csatlakozni nem fog azt majdnem biztosra veszem.
Anno még belefért volna a csapatba és tudott volna fejlődni viszont most már szerintem túlságosan is lemaradt.
Carrot csatlakozása is erősen kérdéses. Még mindig egy nulla a karaktere. A kérdés elmozdul-e innen végre. Az egész arcban nem csinált semmit. Egy goffy karakter volt és kész.
Ha ebből nem képes kiszakadni felesleges lenne, mert ilyennek ott van Luffy és Chopper.
Szóval nekem fenntartásaim vannak vele kapcsolatban jelenleg.
Viszont ha ő sem, akkor marad a kérdés, hogy kicsoda? Btw Pekoms nem úgy tűnik, hogy elárulná Mamát. A mink kalózoknak meg nem lesz kapitány, ha Pedro meghal.
Viszont ez a mostani szituáció végre talán tesz valamit a karakter fejlődésének érdekében. Az arc egyik legnagyobb csalódása eddig ő és Sanji.
Vivi meg az első Yonkounál meghalna.
Én nem örülnek sem Vivinek sem Carrotnak. Meg női karakternek sem igazán, maximum Hancock-nak. Nem azért, de szerintem Carrott túlságosan gyerekes a csapatba, szerintem abszolút nem illene bele. Én jobban örülnek mostmár egy neves kemény arcnak, mint például jinbei. Ő tengerur volt. Elkéne meg egy két bika..
Pont ez a baj, hogy nem hoz semmi újat a csapatba. Unalmas és üres az egész karaktere. Ha nem szerepel az egész arcban se vesztettünk volna semmit.
Ennél sokkal többet várt volna tőle az ember. Még Pedro is nagyobb impactot jelentett.
Egy butuska nyuszi, aki mindenre rácsodálkozik. Azt ennyi. Erre ott van az általad említett két karakter.
Szóval most Pedro halála remélem elindít valamit és Wano végéig ennek lesz látszatja is.
Hozzáteszem ez semmit nem jelent, mert Brook is pont ilyen jelentőséggel bírt Thriller Barkon.
Ugrás a fórumra: |