XDYE. Az 55. részre nem kellett egy hetet várni, mivel múlt héten kimaradt az olimpia miatt. Tehát most vasárnap az 55. rész volt, és egy hét múlva lesz csak az 56. rész.
Amúgy tényleg tele van logikátlan lépésekkel a Super. Itt filóztatok, hogy fúzió lesz-e vagy megnyomja a gombot? Igazatok lenne abban, hogy nem tennék meg egyiket sem, mivel vannak elvek, meg büszkeségek meg ilyenek. Viszont elfelejtitek, hogy ez már más, mint a Z. Nincs az véres komolyság benne, mikor a világ sorsáról van szó, mindenből viccet csinálnak.
Valami biztosan lesz... Kicsit furcsának tartottam én az előzetesben azt, hogy Vegita kékkel ment neki az alap Blacknek, az meg még mosolygott is, holott goku SSJ1/2-ben majdnek szét aprította. Mondjuk persze biztosan edzett meg minden. De ez is érdekes pont, mivel ő úgy tudta, hogy nem tudnak utána menni, mert nincs már gép, így minek edzett volna tovább, ha így is ő volt a leghatalmasabb.
Szóval valamivel biztosan erősebb volt a Blue Vegita, mert hát minek ment volna át Rózsiba... úgy viszont már tuti, hogy seggeli az isteni szintet
ÉS egyébként még mindig nem tudjuk, ki ez a BLACK és miért hasonlít GOKU-ra. Remélem, hogy nem fogják csak így elmélázni a dolgokat, hogy Zamasu az Black, azt csá....
Még azt is simán el tudom hinni, hogy Black miatt lett kijelentve ez a KaioShines meghalós dolog. Mi van, ha nem ölhetik meg Blacket, különben Beerus is meghal? Elvégre ott a zöld potara a fülében szóval KaioShinnek számít a lelkem!
Én még azért várok valami brutál fordulatot Trunkstól is, mivel eléggé kijelentette, hogy felül fogja múlna Vegitát is és Blacket is!
Szerkesztette: Jas0nx - 2016.08.22. 15:00