engem az idegesít hogy minden élőlényt embernek hívnak.. babarik, mindenki..
meg kb úgy csinálnak mintha a föld lenne a világ közepe amit el kell pusztítani holott rakat bolygó van..
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Amit Zen-Chan adott Gokunak, annak most majd nagy jelentősége lesz a Black elleni küzdelemnél. Biztos vagyok benne, hogy az időgép elromlik vagy Black szétzúzza vagy csak nem lesz üzemanyag... És mi van gokunál? egy szerkentyű amivel azonnal vissza tudnak menni Zen-Chan-hoz, azaz vissza tudnak menni a saját idejükbe...
Aldhissla565 írta:
Jó lenne, ha lassan a többi szereplő is (ismét) kapna egy kis harcot. A Revival of F-ben meg az azt feldolgozó Super részekben jól csinálták.
A Piccolo vs Frost is jó volt.
Szívesen látnám ismét a többieket is harcolni.
Gokuéknak meg lassan be kell előzni erőnlétileg Beerust, mivel egyre több a Beerusnál is jóval erősebb karakter.
batai15 írta:
engem az idegesít hogy minden élőlényt embernek hívnak.. babarik, mindenki..
meg kb úgy csinálnak mintha a föld lenne a világ közepe amit el kell pusztítani holott rakat bolygó van..
Az a baj, hogy Black per pillanat sehol sincs Beerusékhoz képest. SSJ Rose-ban sem hiszem, hogy (sokkal) erősebb lehet Beerusnál.
A Z-ben végig érezni lehetett, hogy most egy húde erős ellenféllel néznek szembe. A Supernél egyedül Beerus volt ilyen.
Freeza is fosott tőle, Frost meg egyértelműen gyengébb volt nemhogy Beerusnál, de Champánál is..
Ellenben a mostani sagának a zenéjét nagyon jól eltalálták (hogy legyen valami pozitívum is
B
Egyesítve 2016.08.25 11:04:03:
Na de az is lehet, hogy végül Black/Zamasu jófiú lesz, 20 rész múlva meg már együtt kapál Piccoloval
Gondolom Beerus se tétlenkedik, mióta összeakadt a Z csapattal.
Lehet Wish edzi ez idő alatt is.. lehetnek még meglepetések.
Mármint: ha jómagam lennék a Pusztítás nagy hatalmú istene és hirtelen ennyi riválisom akadna az univerzumon belül, teljesen logikusnak gondolnám, hogy tovább képezzem magam, a helyzetem megtartása érdekében.
Az mondjuk tényleg jó lenne ha Black/Zamasu jófiú lenne, de az nem hogy 20 rész múlva piccoloval kapáljon XD, ahhoz túl erős . De mondjuk 100% hogy adnak Goku-nak is egy Super Saiyan Rose formát, ha már az tényleg ssjb felett van (és nem csak black sima SSJ-je xd) Vegita meg megint felül akarja majd múlni xd Én megnézném ki nyerne Whis meg Vados fúzió vagy Vegeku SSJ Rose
Ugrás a fórumra: |