Hát én nem hinném hogy Beerus edzene bármikor is, vagy aggódna Gokuék miatt hogy utolérik. Ez eddigi reakcióiból az szűrhető le hogy úgy van vele hogy ő még jóval erősebb ezért nem is foglakozik velük, nem aggódik hogy utolérik. Gondolom jócskán van benne is felsőbbrendűség és beképzeltség hogy ne aggódjon ilyen dolgok miatt.
Whis azt mondta, hogyha Goku és Vegita összefogna akkor letudnák győzni Beerust. Ebből kiindulva, Beerus SSj Blue Gokunál kb kétszer erősebb.
Hogy a számoknak amit anno kiadtak miért nem hiszek függetlenül attól, hogy Toriyama adta ki? Egyrészt mert azt még a Bog előtt adták ki, másrészt mert a harctorna alatt amikor Goku duplázta az erejét Beerus nem azon volt fennakadva, hogy milyen erős, hanem, hogy ezt miért nem használta korábban. Db-ben ha valaki akár csak kis időre is, de erősebb lesz valakinél, azt kijelentik. (lásd Vegita Gokunál amikor Beerus arconcsapta Bulmát)
Ha Goku és Vegita ketten együtt kevésnek bizonyulnak Black ellen, akkor viszont Black Beerusre is veszélyt jelent. Igazából Beerus is nagyon jól tudja, hogy nem kell Vegitától vagy Gokutól tartania, ők max kihívásból küzdenének vele, nem azért hogy átvegyék a helyét.
Gokuék szerintem akkor lesznek erősebbek Beerusnél, ha a kis alacsony Whis srác kezdi tanítani őket.
Én egy vegeku-t szeretnék látni, remélem gogéta nem lesz benne, fúj fúj fúj ! Ha vegeku-t berakják akkor tök jó lenne
+Nekem az a dragon ball heroes goku GI/Ruha eléggé tetszik, jó lenne ha olyat raknának bele !
Whis azt mondta, hogyha Goku és Vegita összefogna akkor letudnák győzni Beerust. Ebből kiindulva, Beerus SSj Blue Gokunál kb kétszer erősebb.
Egyrészt mert azt még a Bog előtt adták ki, másrészt mert a harctorna alatt amikor Goku duplázta az erejét Beerus nem azon volt fennakadva, hogy milyen erős, hanem, hogy ezt miért nem használta korábban.
Gokuék szerintem akkor lesznek erősebbek Beerusnél, ha a kis alacsony Whis srác kezdi tanítani őket.
A kis alacsony Whis-t úgy emlékszek Daishinkan-nak hívják
Sztem ott amikor Whissel beszél,miközben Goku túráztatja a kaiokenjét,Beerus nagyon is meglepett az ereje láttán és csak Whis szokásos formában beszúrt költői kérdésére mondja azt h amit írtál,mintegy leplezve azt,hogy ezzel akár őt is megszorongathatta volna.
Az biztos h az SSBlue Kaoiken x10 már megközelíti Beerust,de nem tudná legyőzni vele,mivel nem tudná konstans tartani azt az állapotot. Ahhoz több kell,talán egy másik forma vagy technika.
De az szerintem is tisztán látszik,amit már többen is írtak és talán el is hangzott a Superben valamikor,hogy nem Beerus a legerősebb Hakaishin és még ezen kívül is lehetnek(azokon kívül akikről már tudunk) istenek akik fölülmúlják.
Kérdés h látjuk-e őket,mert a tervezett 100 részbe-amiről hallottam- nemigen férne bele.
Black Rose formája nagyon érdekes,hogy ez a Bluenak felel-e meg egy kis kaioshin és gonosz aurával festve,vagy "csak" SSJ az kiderül de én úgy gondolom,hogy amennyire félvállról veszik Whissel legalább annyi gondot fog még okozni.
Csak nehéz elképzelni,hogy ekkora erőkülönbséget mint ami a kaioshinek és a hakaishinek közt van,hogy lehet áthidalni. Lehet épp csillagharcos test kell hozzá.
mert a tervezett 100 részbe-amiről hallottam- nemigen férne bele.
Nincs semmi féle "tervezett 100 rész". Nem tudni mennyi rész lesz. Annyit lehet tudni, hogy LEGALÁBB olyan 70 rész körül biztos lesz, mivel az azt összefoglaló dvd/blu-ray kiadásának időpontja már megvan. Lehet ennyi lesz, lehet több, lehet sokkal több. De, hogy pontosan mennyi lesz, mint már mondtam, nem lehet tudni.
Ez is olyan amilyen a többi. Pénz és nézettség. amíg ezek megvannak addig fogják ezt is nyúzni húzni.
Ahogy azt Goku5 is írja. Ha nagyon akarják, és szeretik és sokan nézik, akkor akár Z hosszúságú is lehet majd.
Gondolom a víz választó az a 70. résznél kiadott dvd lesz. Megnézik, hogy Japánon kívül mennyire viszik a rajongók, ha lesz eredménye, akkor tutira folytatják még, hiszen más akadálya nem lesz, mert ahogy többen írtátok, elég sok mindent bele lehet még ebbe szőni
Kb olyan hosszú lehet mint a Z, vagyis kb 300 részre számítok, mert ha belegondolunk még nagyon sok mindent el kell érniük Gokuéknak, ez a széria konkrétan a fejlődésről szól és valszeg addig fogják ezt húzni míg Zeno után Gokuék lesznek a legerősebbek.
Ez az Black arc szerintem még a 60. részig el fog tartani, de lehet mire a Zamasu dolog végére pontot tesznek 65 is lesz, mert attól hogy Blacket legyőzik, az ő idejük béli Zamasuval is kezdeni kell valamit.
Aztán persze mutatniuk kell, hogy Goku és Zeno haverkodnak 1-2 rész filler tuti lesz, aztán pedig a torna, ami megint csak legalább 10 rész lesz mindennel együtt. Szóval 80 részig tényleg tuti elmegy a dolog. Eddig egyelőre erre van kilátás, Black és Zamasu lezárása, Zenchan haverkodás és az univerzumok közti torna.
Igazából ha az Univerzumok közti tornán kiderül, hogy Goku az istenek kívül a legerősebb, nagyjából megáll a tudomány és valami újat kell előhozni a kalapból (bár ezt eddig a sorozat mindig megoldotta), mert akkor csak az Istenek erősebbek Gokunál. Bár ha őszinték akarunk lenni, a sorozat eddig sose maradt úgy félbe, hogy maradna olyan karakter, aki erősebb Gokunál.
Így a 60 felé közeledve én úgy látom, hogy a sorozat nem is igazán halad semerre, nem nagyon szól semmiről, és nincs meg az a fenyegetés az ellenfelektől, hogy izguljak a hősökért. A GT ilyenkor már a végét járta, ott valahogy komolyabbnak éreztem az ellenfeleket, és nem volt annyira eltúlozva az erőszint sem. Én legszívesebben azt látnám a sorozattól, hogy az ellenfél nem erős, hanem okos, mondjuk akár egy Mr Satan szintjén lévő fickó törne világuralomra, viszont van annyi gógyija, hogy térdre kényszerítse az isteneket is. Esetleg Gokuékat valahogy ki kéne iktatni egy időre, hogy lássunk más szereplőket is érvényesülni, mert akármennyire is szeretem Gokut és Vegitát, egyszerűen unom hogy csak ők ketten léteznek az egész sorozatban. Mert az hogy csak erősebb ellenfél jön, és majd lesz SSJBlue3 meg még nagyobb szint, és csak Gokuék harcolnak velük, mert egyedül ők érnek valamit, az nagyon unalmas, elveszik az izgalom.
Az se lenne gond, ha a sárkánygömbökkel is csinálnának valamit, mert az is unalmas, hogy csak szórakozásból meg feltámasztásból használják. Semmi értelme szurkolni bárkinek, mert még ha meg is hal valaki, lazán visszahozzák. Valahogy ki kéne iktatni a sorozatból, vagy esetleg hagyni hogy egy gazfickó szerezze meg, és teljesülhessen a vágya. Mi lenne ha valaki megszerezné és azt kívánná, hogy a csillagharcosok tűnjenek el az összes univerzumból? És akkor megint lehetne, hogy nem egy hűdenagyonerős ellenfél lenne, hanem mondjuk egy Ifjú Sátán szintű, Gokuék se lennének és még a régebbi szereplőket is hasznosíthatnák.