Hát elég hamar lement a harc első köre. Nem vagyok Vegita párti de már sajnálom, mennyire legyengítik őt is (mondom ezt annak ellenére, hogy Vegita a dragon ball Z Nameki kaladjai óta nem nagyon volt pariban Son gokuval.)
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Azzal, hogy valaki (Hit vagy Black) könnyen legyőzi a mostani Vegetát azt érik el, hogy az a valaki erősnek mutatkozzon. Pont azért mivel Vegeta maga is erős. Szóval ezzel semmivel nem gyengítik Vegetát, inkább pont, hogy az erősségét mutatják azzal, hogy mindig rajta keresztül éreztetik azt, hogy az a valaki igenis erős. Legalábbis így is fel lehet fogni a dolgot...
Valakinek van rá valamilyen magyarázta, hogy black miként lett ilyen erős?Ugye nem attól,hogy Gokuval harcolt 3 percet és ettől erősebb lett mint Blue Vegita. Mielőtt még nem alakult át Black addig se voltak hatással Vegita támadásai.Nem értem miért kell ennyire töltelék szereplőnek beállítani. Hit ellen még 3 percig bírta Black ellen már csak 2.Előtte Majin Buu, Cell az androidok mindenki lazán verte.Kaphatna már egy komoly szerepet ahol azon kívül, hogy oda rajzolják más szerepet is kap.Ezt leszámítva tetszik ez a saga is csak a harcok kicsit összecsapottak.
sacsu A Goku vs Black harcból nem igazán lehetett pontosan kivenni, hogy most Black mégis mennyire erős. Mivel ugyebár Black-et egy "kicsit" hátráltatta az, hogy az időtorzulás folyamatosan húzta vissza. Így nem igazán mutatthatta meg, hogy mégis mennyire képes. Ezért simán elképzelhető az is, hogy Black akár ssj3-ban is elverte volna Goku-t. Emellett még ott van az is, hogy nem igazán lehet tudni, hogy pontosan mennyi idő telt el az ottani idősíkban (Trunks-nak amúgy is szokása "késni" az időgéppel), szóval lehet bőven volt ideje edzeni. Ezt így összegezve elképzelhető, hogy Black egy ssjb-hoz kezeli szintet ért el az alap formájában. Az új formájában meg nyílván jóval afölött van.
Igen lehetséges, hogy volt ideje edzeni és így erősebbé vált ssjb-nél is.Kíváncsi vagyok Zamasu milyen erős lett.Ha valóban ő Black mestere attól még nem biztos, hogy erősebb is pink Blacknél, de ha mégis akkor ide még Beerus is kevés lenne(Wisht szándékosan nem írom mert az ő erejéről semmit nem tudunk, de szerintem ő még mindig egy teljesen más szinten van).
Szó sincs arról h Vegita gyengébb lenne, egyszerűen fejben baromi gyenge, ha valakit nem csap le egy ütéssel, akkor szétesik és fejjel megy neki a falnak. Ezért marad alul mindig egy vele egy szinten lévő ellenféllel szemben.
Goku amilyen komolytalan természetű, de amikor egy komoly ellenféllel állnak szemben akkor baromira ott van fejben és nem veszíti el a fejét, hanem okosan, taktikusan harcol. Ez az amit hiányolok Vegitában.
Illetve ugye még mindig nem tudjuk mi köze van Blacknek Gokuhoz. Volt egy mondat miután harcoltak egymással és visszarántotta őt a téridő alagút. "This movment suits this body" Sztem ez bizonyítja,hogy tuti vmilyen alternatív Goku vagy a teste ez a Black fickó. És mivel Black képes beágyazni a harci stílusokat,tényleg egy harcművészeti őstehetség akár zamasu és akár Goku.
Egy az egyben átvehette Goku tökély technikáját,ami ugye passzol ahhoz a testhez és nyilván vmi isteni befolyással még tovább erősödött.
Egyesítve 2016.08.28 20:57:52:
jasek89 írta:
Szó sincs arról h Vegita gyengébb lenne, egyszerűen fejben baromi gyenge, ha valakit nem csap le egy ütéssel, akkor szétesik és fejjel megy neki a falnak. Ezért marad alul mindig egy vele egy szinten lévő ellenféllel szemben.
Goku amilyen komolytalan természetű, de amikor egy komoly ellenféllel állnak szemben akkor baromira ott van fejben és nem veszíti el a fejét, hanem okosan, taktikusan harcol. Ez az amit hiányolok Vegitában.
Én nem értek egyet azzal, hogy Vegita ilyen lenne. Miért nem bírná a hosszabb harcokat? Max nem olyan átgondolt és higgadt mint Goku. Gondoljunk csak bele a 2 univerzum csatájában mit művelt Vegita! Ő is jól harcolt. Ha hamar végezni akart volna akkor Kékbe változik és az úgymond "egy ütéssel" kiütött volna mindenki mégse úgy tett. Rendesen harcolt mégis mindenkivel.
De felhívnám a figyelmét mindenkinek arra hogy érdekes módon mindig akkor harcol Vegita előbb amikor az ellenfél ismeretlen új erővel bír. Így Goku már fel tud jobban készülni a küzdelembe.Nem őt éri a váratlan erős támadás.
Én már előre tudom mi lesz Ha már Cell saga reboot. Akkor majd jön Gohan elnyomja az SSJ Blue 2-őt és megmenti őket.
De komolyan itt az esély, hogy valaki megmentse Vegitát meg Gokut. De az is lehet, hogy most Trunks rejteget valamit.
Vagy szerintem az lesz a vége, hogy Goku meg Vegita is egyesülnek az ellenfél is aztán egy epikus harcban győznek.
Az biztos más a két fiú gondolkodása csatában Vegita tényleg túl indulatos, de akkor sem olyan rossz. Én még mindig azt mondom jó lenne ő si, de az a baj, hogy őt tényleg mindig arra használják, hogy felvezető legyen Goku előtt és így Goku már fel tudjon jobban készülni az ellenfélre. Nem rajta mutatják be a titsok fegyvert erőt, hanem Vegitán, és hát akárki akármit mondjon jobb tudni mire számíthatunk egy erős ellenfél ellen.
Vegitát ne írjátok le ő még mindig él és mivel nem úgy tűnik, hogy 2 képesek legyőzni Blacket és Zamasut így biztos felfog állni
Egyesítve 2016.08.28 21:34:37:
És az isteni ki képes gyógyítani a sebeket mivel Gokut is tulajdonképpen át szúrta vagy mit csinált vele de a lényeg, hogy a lyuk össze fort és képes volt teljes erővel küzdeni most ez miért ne lehetne lehetséges?
Gokut csak megvágta, nem szúrta át. Vegitát azért nem kell leírni amúgy ennyire .
Amikor elsőre jelent meg a sorozatban is elég jól bírta, sőt, már rég kidőlt mindenki kétszer, amikor ő még harcolt.
Szimplán annyi, hogy elsőre túl erős ellenfelekkel kerül össze és túl ego. Azért ő is elég taktikus, a torna alatt is láttuk, hogy Magetta és Hit ellen is kitalált taktikát.
Gokunak annyi előnye van, hogy ő imád nem rögtön teljes erőből támadni, tesztelgeti az ellenfeleket, játszadozik. Laza, ennek megvan a hátránya is, ahogy Whis is megmondta... Jó példa erre Dermesztő ellen. Illetve, hogy sok esetben nem ő kezd elsőre, hanem Vegita. Hit is csak a időmegállítás miatt volt bonyolult ellenfél, amúgy gyengébb volt az SSjBluenál.
De ahogy többen is mondták, Vegita ugyan olyan erős mint Goku, ezzel szemléltetik, hogy marha erős ellenfélről van szó, hogy őt gyorsan kiütik. Illetve, valszeg készültek felmérések a rajongóktól, hogy melyik karaktert mennyire szeretik, ha mi jobban is szeretnénk Vegitát látni a rivaldafényben, valszeg a rajongók többsége, Japánban és máshol Gokut akarja látni, hogy ő győzi le az ellenfeleket.
Illetve Goku izgalmasabb karakter, mint Vegita, Vegita nyers csöndes és bezárkózó személy, elég egyszerű mozgáskultúrával (általában karba tett kézzel áll vagy lebeg). Goku ezzel szemben extrovertált típus, szórakoztatóbb ezáltal a néző számára is eladhatóbb.
Ugrás a fórumra: |