Mikor elindul a zene 0:44 körül az simán lehetne az új opening-nek a zenéje
Szerkesztette: MrSouthpaw - 2017.06.24. 18:07
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Jaeger Köszi a videót. Huh nem tudom mit lehet itt most spoiler nélkül leírni, sikerült angolul meglesnem, laza rész volt egy kis felvezetővel. Gondolom mindenkinek meg van a múltheti kép Steinről ő az aki elintézte Iida bratyóját. S Jaeger linkelt videója alapján az évad második felében ezzel az arc lesz dolgunk. Olvasom a mangát jó lesz de nagyon. Tökéletes ellenség engem egy kicsit Jokerre emlékeztet. És MrSouthpaw a dátum a végén az arc igazi kezdetét jelentheti, mert a Kövi részben szerintem még Midorya ismerkedik GT vel.
PleXy95 írta:
Igen, ez erdekelt, de nem talalom az oldalon. Velem van a baj? ><
Tapion-sama nem lehet elégszer megköszönni azt az áldozatos munkát amit végeztek. Köszönöm. Nagyon. Deku annyira jó ez a név most komolyan. S nem csak az ahogy japánul mondják mert az is tetszik de a jelentés amivel bír, s a jelentés amit Midorya (Uraraka) adott neki. Komolyan ugy érzem hogy ez az anime/manga méltó utódja az FT-nek a szívemben.
Nincs mit a videó miatt igazából én is véletlenül találtam meg És kösz a fordítás tényleg szép munka.
A következő rész is nagyon jó lesz azért ne felejtsétek el. Midoriya edzése Gran Torinoval is elég király meg poénosnak igérkezik.
PleXy95 írta:
Igen, ez erdekelt, de nem talalom az oldalon. Velem van a baj? ><
Nem, nem veled van a baj, hanem a majd' 600 sorral, amit le kellett fordítani és be kellett formázni ^^ Csak 6 órám ment rá kb. De hát, ilyenek ezek a nyári hétvégék ^^""
Nem, nem vettem rossz néven csak valahogy ki kellett fejeznem, mennyivel opatósabb volt ez a rész, mint az előzö 25 xD
Amúgy reggelemte nehezen lenne fent, ugyanis az angol feliratos videó legkorábban 11:30kor jön ki
Én láttam a linkelt videót de nem rémlik hogy ott Deku ruhája a módosított változatban lett volna, de nem olyan nagy a változás szval lehet hogy csak figyelmetlen voltam. De lehet hogy majd változik az opening s abban láthatjuk majd az új ruhát. Egy biztos ez az arc is jó lesz , A harcok isteniek lesznek meg olyan kombók hogy csak nah
Akkor a ruháról...
Akit érdekel: Bár az előzetesben benne van már, de azért spoilerbe rakom.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Első verzió:
https://vignette3...1221053816
Ez pedig a második ami az előzetesben is lesz:
https://vignette1...1209055414
Mármint hasonló de vannak rajta változtatások. Pl. Kesztyű, színe, meg olyan maszívabb az egész.
)
Ugrás a fórumra: |