Szerintem csak teljes alakot/dolgot tud teleportálni. Viszont ez a beteleportálás a gyomrába... nem rossz ötlet. Sôt igazából mûködhet is. Az biztos hogy elég beteg lenne de Natsuból kinézném.
Fairy Tail manga
Logikailag simán elképzelhető, de kétlem, hogy ilyen módszerrel fogják legyőzni a főellenséget ) Natsuék le fogják verni, és kész, szerintem nem kell túlbonyolítani. Csalódott is lennék, ha nem lennének képesek rá, annak ellenére, hogy kb. ezért léteznek, erre esküdtek meg, ez a céljuk, és csak ők képesek rá.
Hmmm kezd olyan érzésem lenni, hogy ha ez az "Időszakadék" használható időutazásra, akkor azért jelent meg a múltban Acnologia, mert itt sikerrel jártak és beletaszították.
A visszaemelékezés egyébként jó volt, a fiatal Hisui nagyon cuki és még Arcadiost is láthattuk. Tehát a király nem púsztította el a kaput hanem saját célra használta, végre erre is van magyarázat. Bár ha jól emlékszem Arcadios azt mondja a NMJ alatt, hogy zeref könyvének alapján építették
Kezd egyre kuszább lenni, hogy most Zeref mit akar meg én Gerard szkepticizmusával értek egyet, Anna sztorija is kicsit sántít.
Nem tudom hogy Zeref időutazása vagy Anna Achno kitörlése a nagyobb blöff... vagy mondhatnám "elmélet"nek is. slorasil ez egy lehetséges verzió de csak ennyi lenne? így nyilván egy körbe kerül ahonnan nem tud kijönni.... Sántít mind a 2 elmélet, és szerintem időutazásra elvileg csak a kapu jó az is előre. A megsemmisítés kicsit reálisabbnak tűnik számomra.
Nos akkor ezek szerint a barátság ereje mégis kinyittatja a könyvet. Gondolom hogy azal nyitották ki majd szerepe lesz. pl ezért tud majd uralkodni a démon erőn Natsu... vagy akár meg is szüntetni...
Egyelőre néhány kérdésre választ kaptunk, több viszont a megválaszolandó bizonytalanság. Jó rész volt.
Ez egy érdekes fejezet volt. Arra leszek kíváncsi hogy Lucy tényleg ki tudja e nyitni azt a könyvet és ha igen akkor Natsu kap e egy hatalmas power up-ot. Ami nem ártana neki hisz Onii-chan nem igazán kíméli.
A visszaemlékezés szép volt. A kis Hisui nagyon aranyos és Arcadios is milyen fiatal volt . A kis sárkányölők meg szépen átmentek a falon ha jól vettem ki akkor részben ezért is kötöttek ki pont ott az időben hogy Lucy-nak ne keljen majd a kapuval bajlódnia.
Acno-t meg ilyen könnyű lenne kitörölni? Nem hinném. Sárkányölő kellenek ide semmi más. Ha csak "elzárnák" úgymond hogy csapdába essen az szerintem csak amolyan ideiglenes megoldás lenne mert valaki majd csak találna módot arra hogy ki szedje onnan.
AFR írta:
Ezt az Acnologiás részt kifejtenéd bővebben?
Nem értem amit írtál. Milyen múltbéli megjelenésére érted ezt?
így nyilván egy körbe kerül ahonnan nem tud kijönni
Annának és Zerefnek egyértelműen ugyan az a terve
Köszi így már értem.
Viszont ez probléma lenne mivel akkor a múltban két Acno lenne. Vagy ha a múltban azért van csak mert innen oda kerül akkor meg eredetileg honnan származik és miért került volna a múltba.
Logikailag ez lehetetlen nem?
Ami pedig a Layla és a király rokoni kapcsolatát illeti. A beszédstílus abból is adódhat hogy elvileg a családjuk barátok voltak. Hisui mondta anno.
Személy szerint nem örülök h a király tudott erről a tervről
Mint momdtam mind2 terv túl egyszerűnek tűnik... Ennyivel nem hinném hogy el lehetne intézni a dolgokat.
Nem lehet hogy Anna tanácsára Layla meg akarta semmisiteni a kaput, a király meg mivel magának akarta azt, köze van Lucy édasanyja halálához? Vagy ez túlontúl vad elképzelés?
Viszont ez probléma lenne mivel akkor a múltban két Acno lenne. Vagy ha a múltban azért van csak mert innen oda kerül akkor meg eredetileg honnan származik és miért került volna a múltba.
Logikailag ez lehetetlen nem?
Személy szerint nem örülök h a király tudott erről a tervről
Tehát a király nem púsztította el a kaput hanem saját célra használta, végre erre is van magyarázat. Bár ha jól emlékszem Arcadios azt mondja a NMJ alatt, hogy zeref könyvének alapján építették
Nem lehet hogy Anna tanácsára Layla meg akarta semmisiteni a kaput, a király meg mivel magának akarta azt, köze van Lucy édasanyja halálához? Vagy ez túlontúl vad elképzelés?
Ugrás a fórumra: |