Király rész volt. Gokunak a hülyeségeit egyszerűen nem tudom megunni. Jókat nevettem, "a 10 millió zenit a fődíj" mentegetőzésein.
Bubu ellenben nagyon jól néz ki, bár még szokni kell, mert így elsőre kissé furcsa volt.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Jó kis rész volt! Krilin tényleg jó! Pláne tényleg tud jól harconi erősebb ellenfelek ellen is, viszont akkor sem hiszem el hogy ilyen szintű különbség lenne Krilin és a ssjb Goku között még ha az nem is adott bele mindent.
Buu, meg az előzetesből, hát nem tudom hogy lett ilyen nyűlanka! Szépen lefogyott és megnőtt volna?
Na ez egy iszonyat király rész volt, szinte végig rázott a hideg! Hatalmas pillanat volt, mikor Goku mondta Krillinnek, hogy tényleg ő a legjobb barátja. A rajzolás is rendben volt, a hangulat is, nagyon várós a Torna... Buu meg érdekes, nem lett rossz az új formája és biztos sokat erősödött is, de remélem, hogy tényleg csak ideiglenes forma ez neki. Üde és vicces színfoltja a DB-nak, hogy olyan kövér.
Goku és Krillin harca tényleg elég epic közelire sikerült... De hogy a kék kamehaja akár kicsit is felérjen Kuririnével, azért túlzás. Mondjuk Goku csak játszott, ez látszott.
Majin Buura én is kíváncsi vagyok, hogy tudott lefogyni, de én is egy ideiglenes formára gondolok.
Egyébként ha mindig is létezett, akkor gyakorlatilag Zeno teremtette őt...
Utólag jutott eszembe, hogy jó volt még a részben és többször is külön kiemelték és aztán alátámasztották, hogy ez nem élet halál harc (ahol Goku és Gohan könnyedén nyerne, kisebb erőfeszítés nélkül), hanem tournament szabályokkal, ahol ész is kell és stratégia is. Ez jó megoldás arra, hogy a gyengébb karakterek is jelentősebbek legyenek, mert ha a következő arcban jön megint valami nagy gonosz, akit rendes harcban kell legyőzni valószínűleg ott megint jelentéktelenné válnak kicsit.
Egyetértek Xindrix. A 11-es univerzum nemcsak Toppo és Jiren miatt lesz a legnagyobb favorit, hanem mert ők egy összeszokott csapatnak tűnnek. Erre eleve utal az egyenruhájuk, plusz az előzetesben is lehetett látni az összeszokásból egy szösszenetet. Valahogy azt sejtem, hogy a torna elején az összeszokatlanságuk miatt nagyon szenvedni fognak Gokuék. Emiatt én jósolok tőltünk 1-2 gyors kiesést.
Talán jó taktika lenne kihasználni az ellenfelek népharagját Goku ellen. Valószínűleg az elején úgyis mindenki Gokura fog támadni. Kíváncsi vagyok eszébe jut-e ez Gohannak. Nekem úgy tűnik a mai részből, ő fogja kidolgozni a taktikát.
Azért egyet ne felejtsünk el...
A föld harcosai lehet nem a legerősebbek, gondolok itt Krilin-re, Piccolora, Tien-re, Master Roshi-ra, de viszont hatalmas "terepgyakorlatuk van", harci tapasztalatuk és itt nem a sima gyakorlásra, trainingre gondolok. Több élet-halál harcon vannak túl, a Földért a Bolygóért a jövőért és ebben viszont lepipálják sztem a többi univerzumot. És pont ez látszott Krilinen és a többiek mind egytől egyik hasonlóan jó, taktikus harcosok. Tiennek is rengetek technikája van nem beszélve az öregről...
"Van még cucc a pincében" rocky-s mondat nagyon illik ide most.
Goku és Vegita... ők viszont együtt lehetnek gyenge láncszemek mert a csapatmunka részükről viszont nem a legjobb, de talán kompenzálják az erejükkel, bár az most ide kevés lesz. Ha nem is rögtön ,de a meccs közben megtanulják a csapatmunkát...
Én, mint 15 éve Dragon Ball rajongó beleborzongatm Krillin és Goku harcába, meg a flashbackbe ( Goku és Krillin barátságának a jele, szép emlékek ) és az ending is egy kicsit meghatott.
Amúgy nagyon jól érzékeltették Krillin és Goku erőbeli különbségét, a Kamehameha nagysága és fénye, plusz a tény, hogy mennyire kimerült Krillin és a megjegyzés, amit tett, mint egy "elektromos ütés" egyértelművé tette, hogy brutális nagy szakadék van kettejük között. De Krillin nagyszerű tapasztalt harcos és hála az égnek ez nagyon sokat fog számítani a következő részekben ( Amúgy Piccolo a legértelmesebb és legbölcsebb harcos, a mai napig lenyűgöz, főleg mióta próbálkozom a japán nyelvvel, hogy mennyire szépen fejezi ki magát, ami jól leírja a karaktert, amúgy Tenshinhan is értelmes/okos ember, rá is kíváncsi leszek ).
Szerintem nagyon jó rész volt, szépen építik fel a harcosokat a konkrét csapat harcra és ez nagyon izgalmasnak ígérkezik. Már nagyon várom, amúgy a legrosszabb ebben a 20 perces játékidőben, hogy mire belemelegszem a hangulatba már vége is a résznek.
Valakinek van ötlete arra, hogy Krilin és Tien (meg a többi, aki tudja) hogyan fognak Solar Flare-t csinálni a World of Void-ban? Látszólag nagy feketeség az egész....
Talán Vegita bedob egy Blood Moon-t, hogy meg tudják csinálni és hirtelen történik a csillagharcosokkal valami.... izgi! Bár a farkuk nélkül nem sok esély van rá, hogy előjön az Ape, de ki tudja... talán változik még valami addig...
Egyetértek azzal, hogy a Univ. 11-ben Toppo és Jiren igen komoly ellenfelek lesznek... Ismerik egymást harc közben és mind a ketten legalább Goku szintű harcosok! A többi csapattagról nincs sok info, a female Broly sem lesz szerintem könnyű falat és a macska sem véletlenül néz ki úgy, mint Beerus és tagja a teamnek....
Amire igen kíváncsi vagyok, hogy: Kiket vonultatnak majd fel Gowasu-ék??! Az öreg gyakorlatilag mindent tud Goku technikáiról, sőt: még a fúziót is látta!! A bölcsessége és az informáltsága miatt mindenképpen számolni kell velük!!
Tényleg nagyon rendben volt ez a rész. Krillint mindig kedveltem (jó még a sima DB-be egy kis szemétláda volt xD de a Z-be szerethető a karaktere). Ő volt az egyik azok közül akik edzettek mint a fene de kb annyi hasznát vették az edzésnek a Z alatt, hogy a szemükkel követni tudták Gokuék harcait. De legalább most kap szerepet és mit kell mondjak elég dope Krilin (a félelmei legyőzése óta)
beeng
Végülis meg is válaszoltad miért is kellett az ssjb. Goku egy nagyon erős, tapasztalt és teknikás harcos viszont nem csapatjátékos ugyan ugy ahogy Vegita sem. Ez az átalakulás csak erődemonstráció volt. Elméletileg nem lehet érezni, hogy mekkora ilyen állapotba az ereje, viszont azt szokták emlegetni, hogy egyfajta nyomást éreznek és félelmet. Ugyan ez volt Bills-el szembe is amikor az elején nekimentek.
Szóval amikor egymásra lőtték a kamehame-t még mindig az erejével akart felülkerekedni Goku de ne gondoljuk, hogy ez kicsit is megeröltető volt számára. Láttuk már Merged Zamasu ellen mire képes egy full poweres kamehame. De amikor C18 megrugta és lefolytatták a beszélgetést Goku megértette, hogy itt nem csak az ereje fog számítani hanem a cspatmunkára is amin neki azért még csiszolni kell.
Ugrás a fórumra: |