Gohan az nem egyszer volt dühős Raditz esetében a düh adott neki erőt amivel hirtelen power upolt és megsebbesítette, Piccoloval edzett kiskorában is elkattant egyszer az agya, Nappa, Frieza, Cell tényleg csak egyszer adott neki a düh erőt.
Én teljesen biztos vagyok benne, hogy Gohan vs Gokuban az lesz, hogy megfog izzadni Goku.
Gohan Frieza óta edz. Az egy dolog, hogy a bemelegítő tornán csak SSJ1-et mutatott annak az volt az oka, hogy ha feljebb megy a méreg még gyorsabban hatott volna.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Gohanban hatalmas potencia van hiszen csillagharcos.De azért hirtelen nagy valamit azért ne várjunk már el tőle. Hosszú távon van neki nagy lehetőség. De ne várjuk már el hogy mindig a düh okozzon már fejlődést.
Messze van ő még Gokutól és a ssjb-től. De még bőven lehet ő is az.
Amúgy megsebezni egy erősebb ellenfelet nem olyan nehéz.Csak ki kell használni a lehetőségeket. Krilin is bőven tud sebezni de hogy legyőzni már más kérdés. Csaj egy jó és váratlan támadás kell.
. Ennyi erővel Goku is lehet az, mivel Dügből ő lépett elsőnek szintet anno Freeza ellen...
Bocs , de ez téves
Mert az első Bardock volt , ő tőle származik a super saisan-jin legenda , amikor a múltban elverte Frizza egyik rokonát
Nekem tetszett a rész egynek elment , de nem is volt olyan nagy szám
Ezek a földön kívüliek nem voltak nagy ellenfelek
Amúgy azt soha nem értem , miért kerek formájú minden úrhajó a db világában , pedig nem igazán praktikus
Nah mindegy , csak mint Sci-fi fan , a star wars vagy star trek vagy stargate hez hasonló űrhajókat sokkal értelmesebb elgondolásnak gondolom
Nah meg jobban is néznek ki
De mindegy ez csak az én véleményem
Szerintem is nagy szennya volt goku , hogy pont oda vitte az ürgét
Bár az a elgondolás , hogy a 10G alatt nem fog tudni mozogni , szintén nem volt hülyeség
De ha nem lett volna csak kamú a bomba , nem hiszem hogy a 10G megállította volna , végtére is csak egy gombot benyomni , szerintem 10 G alatt is menne
Én azt hitem , hogy C17 simán kikapja a kezéből , mint ahogy DR Gero esetében is tette , de nem nyer
A vége már tipikus , minden nagy szerűen halad , c17 is beleegyezett a dologba
Mondjuk az nekem is szúrja a szemem , hogy Gohan elégé erősen el volt tunyulva , és pár óra alatt szeretnénk fel húzni a szintjét
Egy tér idő szobai edzésnél , ami mondjuk félnap lenne , az az fél év , már reális lenne a dolog
Mert végül is , ő ázottá nem edzett , mióta legyőzték Majin Buu-t , az meg csak csak 2-3 év kihagyás
De mindegy , nem keresek a csomót a kákán , ha képes az elveszett erőt , memoriából visszahozni , hát ámen rá
Biztos jó harcok lesznek
Mondjuk nekem , ez a battle royal , kicsit csalódás volt, főleg így megvalósítva
Vagy legalább egy hatalmas bolygón tartották volna , a problémám azzal van , hogy kicsi lesz a ring és már az elején repkedni fognak az emberkék
Jó lett volna , ha lett volna egy nagy tér , majd be dobnak mindenkit és amíg bírják megy a harc , ha valaki eldől kieset
Kicsit úgy mint a yu yu hakusho !
Hogy keresgélni kéne egymást , vagy egy szere csak páran futottak volna össze , izgalmas is lett volna ha pl több elleni harc alakul ki , pl 3 az 1 ellen stb !
Szóval az biztosra vehető , hogy nagy lesz a tömeg a küzdő téren , nem hiszem hogy erre nem gondoltak
De attól még a db hangulat miatt nézni fogom , annyira nem rossz azért
Tujátok mire gondoltam , nem volna rossz , ha a női saiyan , goku másik univerzumi anya lenne !
De ez csak vágyálom
Szerkesztette: KA-San - 2017.04.23. 17:24
Gohan szerintem tuti tudni fogja az ultimate szintet a torna előtt ami azért ha jól emlékszem egálba volt vagy még valamivel erősebb is volt a Buu sagaba Goku ssj3-as szintjénél. És persze még gazdaságos is volt KI szempontjából. Még az is lehet, hogy már a Gohan x Goku résznél is tudja már és onnantól lesz neki valami tuning ami a tornán fog kiteljesedni.
A battle royalt meg biztos gazdasági okokból választották a készítők. Azért ezt a 8 univerzumot 1v1-be egymásnak engedni eltartott volna vagy 1,5 évig, amit persze ugyan úgy megnéztünk volna.
deadtom írta:
A battle royalt meg biztos gazdasági okokból választották a készítők. Azért ezt a 8 univerzumot 1v1-be egymásnak engedni eltartott volna vagy 1,5 évig, amit persze ugyan úgy megnéztünk volna.
Én se úgy gondoltam , hogy 1 vs 1 , ha nem battle royal , de nem ilyen ringes megvalósításban, főleg ilyen kicsi ringel .
Ha nem pl egy fél bolygó , vagy egy nagyobbacska sziget lett volna a küzdőtér .
Csak a ring méretével vannak gondjaim , mert nyilvánvaló , hogy mindenki a középpont felé fog tülekedni , hogy elkerüljék a széleket .
Ami kb halál zóna !
Nah meg túlságosan átlátható , mindenki mindjárt szemelőt van , mindenkinek .
Így a gyengébb tagokat , azonnal ki spécizhetik maguknak az ellenfelek .
Ha nagyobb lett volna a tér , és kicsit keresgélni kelet volna egymást , esetleg kialakultak volna fura párosítások , még érdekesebb is lett volna.
Pl egy meccs 7es univerzumból 2 fő , 9-esből 4 , stb !
Igazából nem tudjuk pontosan mekkora lesz a ring, csak a találgatás megy mindehol. Az biztos, hogy mindenki beljebb fog tömörülni, de csak ki kell ejtetni a ringből az embereket ezáltam muszáj lesz a külső perem felé menni. Én nagyon kiváncsi vagyok már hogy is fog ez kinézni.
Biztos hogy hatalmas lesz az a ring is. Azért egyszerre 80 ember férjen el rajta és harcolni is legyen hely!? Ahhoz azért kell a hely. Mert különben az első percekben oda lehet a versenyzők fele annak meg nem sok értelme lenne.
Amúgy az is lehet stratégia hogy éppen a szélére helyezkednek a gyengébbek és odacsalják az ellenfelet hogy onnan valahogy könnyebben ki tudják ejteni. Stratégiailag jó húzás, az erősek meg mehetnek középre harcolni.
Ti ezt úgy képzelitek, hogy a 80 embernek fejenként kell legalább egy 10 x 10 méteres rész. Azonban 80 ember bőven elférne a 6 vs 7 es univerzum küzdőterén. Szűkösen, de elférnének.
Persze biztos nagyobb lesz annál. Olyanra számítsatok, mint amikor az openingben sétálnak a ringben. Kényelmesen elfér rajta mindenki és nem is túl nagy. Biztosan nem kilométeres nagyságú lesz a ring.
Mellesleg a ringről pár szónyi észrevételt engedjetek meg:
Ha az anime végi animáció előrehaladottságát vesszük az eltelt idő alapjaként, akkor szerintem a 48 órából még 1 percnyi idő sem telt el! Folyamatosan ugyan az és ugyan az... Szóval ne hőbörögjetek, még semmire sem halad a Daisinkan
Rotcsa
Mit akarsz 25 óra alatt majdnem végzett a külső gyűrűvel, a maradék 23 óra alatt csak be fejezei a egyel bentebb lévőt a többi rész meg marad szétszórva. Úgy látszik a főpap nagy fába vágta a fejszéjét. Vagy ha már Buu se úgy néz ki mint az intróba lehet a ring se olyan lesz.