Bastian írta:
Az a baj, hogy nem hiszem el, hogy ilyet gondolt volna a mangaka. Egy illusztrátorral dolgozott, ráadásul elég jól eltervezett mindent, volt nyilatkozat bőven, amiből kimatekozható volt, hogy olyan 180-200 fejezetes lesz a manga. Ez meg is valósult. Az már az ő sara, hogy milyen irányba ment el a történet, de mindentől függetlenül, nem fogja tudni kozmetikázni a dolgot 8-9 anime eredeti résszel, amik adnak egy anime eredeti zárást. Lényegében most olyan 70 fejezetnyi anyag vált semmissé, pedig a mangásoknak tetszettek azok a részek. Az igazi rinya pont ezek után kezdődött apránként, szóval én amondó vagyok, hogy szimplán eszük ágában sem volt teljesen feldolgozni a mangát azt követően, hogy véget ért, és borzasztóan le vannak maradva. Szóltak a mangakának, hogy találjon ki valamit 11 részben, mert animeként nem lesz folytatás.
Igen. Valamennyire egyetértek. Elkezdtem olvasni a mangát miután megtudtam, hogy az anime nem azt dolgozza fel. (Még nem értem a végére, 120. fejezet körül vagyok) Majd csak a végén fog kiderülni teljes mértékben, hogy ez jó döntés volt e, de egyelőre nagyon érződik az animém, hogy fogalma sincsen hogy merre tartson. És, igy nem nézem túl nagy élvezettel a részeket, pedig az első évadot iszonyúan imádtam. Kár érte