Sasha írta:
Igaz is. Elég lenne, ha csak minden egyes fellépését követően kérne rólam egy képet.
Lehet el kéne kezdenem likeolni Saphira-chan minden hozzászólását. Hátha...
Duma topic 14
Sasha írta:
Igaz is. Elég lenne, ha csak minden egyes fellépését követően kérne rólam egy képet.
Saphira írta:
Pf, töled sem számitottam ilyen kommentre
Kérdés hogy mennyire válik be nála s mire alapozod hogy talán fog is - ha még azt se tudod, hogy nálam van-e értelme és komolyabb hatása.
Próbáld ki Heni azt, hogy leírod, hogy milyet kaksiztál, de részletesen. Milyen a színe, az állaga. Firkált-e már a vége, mielőtt kidobtad. Szóval mindent. Ha ezt is lájkolja akkor nem csak hajt rád, de még perverz is.
Gman más embereken keresztül se szólna hozzám. Valójában én fertőztem meg Capacot, hogy előjött belőle ilyesmi - ha én nem lennék ilyet le se írt volna. De, ezt ugye titokba kell csinálnom.
Vagy is... igen, minden bizonnyal Gman a ludas.
Ezen én is agyaltam már, de nem csak az öregek csinálják ezt. Uncsim kisvárosba/nemrég falu volt még - lakott és ő is úgy szokta meg a biciklire való felszállást, hogy egyik láb fel, aztán csak méterekkel később a másikat. Az se mindegy, milyen bicikli amin csapatják. Azt hiszem én is összefutottam már olyannal, amilyet nem olyan volt tekerni és pont emiatt nem is úgy volt egyszerűbb felszállni rá, mint a Mountain Bikeomra. Megmondjuk én amúgy is vagyok akkora fasz, hogy ha copyzni akarnám az öregeket, beborulnék az árokba.
Rákosi alatt vezették be azt a technikát. A mai napig ezt tekintik a szocializmus legnagyobb vívmányának. Egészen a 90-es évek közepéig ez volt az elfogadott technika, Majd kelet-európát is elérték az amcsi 80-as évek olyan 1995 körül, ami hozta magával a lázadásnak azt a formáját, hog az előírtaktól eltérő módokon szállj fel a kerékpárodra. Forrásként ott van Pepsi Béla például. Ez a mai napig az önkifejezés egyik formája.
Ahhoz előbb fizetned kéne. Legalább is rád ez vonatkozik. Azt hiszed, minden ingyen van?
Ugrás a fórumra: |