Én realista vagyok. A szupererőnél Yujiro miatt egyből rákattintottam a emberfeletti fizikumra.
Duma topic 14
your archetype is the realist.
traits: practical, understanding, honest, brutal, logical, creator, intelligent, sensible, down-to-earth, reasonable, Hanma Yujiro fan
the realist is most commonly used to symbolize the highest possible outcome in a dire situation. they are the ones who have everything planned, and hand out reality checks as if they were pamphlets to those who need them--which, quite honestly, is everyone who isn't a realist. although they can be harsh (brutal truth over merciful), they are nurturers and care more than they let on. realists tend to do things that will lead to the best outcome, and use their knowledge of reading people to manipulate situations and problems in order to get out of a rock and a hard place.
fictional characters that are realists: hermione granger, dana scully, thorin oakenshield, lestrade (from sherlock), leia organa, willow rosenberg, madafaka Yujiro
other personality types that go with this: ravenclaw, horned serpent, poseidon, artemis
Hogy tud vki magányos lenni? Karácsonykor is olvastam gyk-en, hogy panaszkodnak, akik egyedül töltik a karácsonyt, mert nincs kivel stb. Nekem meggyőződésem, hogyha ebben a pillanatban eltűnne minden ismerősöm, legrosszabb esetben két hónapon belül már lennének olyanok, akikkel jó dolog összejárni és rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, illetve a barátság kezdeti stádiumáról beszélhetünk.
Na mi azt fogjuk csinálni a haverokkal, hogy átmegyünk az egyikhez, akiknek nagy kertjük van. Összeraktunk egy ősrégi gépet, kb olyan 20 éveset. Be fogjuk kapcsolni, és miközben megy, televerjük tűzijátékkal, majd fölgyújtjuk. Persze remélhetőleg egész idő alatt rotty részegek leszünk (én még az ünnepek előtt vettem 4 üveg Captain Morgan rumot, 5 emberre). Na így kell majd szilvesztert baszatni, gödi módra, gamer módra, tévés módra, MLG Noscope Master módra.
Én nem vagyok kibékülve a szilveszter intézményével. Erőltetett modoroskodás, amikor kötelező jól érezned magad. Nekem azok voltak a legrosszabb szilveszterek, amikor bulikban voltam és azok a legjobbak, mikor a barátnőmmel, egy darab barátommal, vagy egyedül voltam és góztam a neten.
Azt meséltem már, hogy anno majdnem kiköltöztünk Brüsszelbe, amikor még alsós voltam? Anyám kapott állásajánlatot. Az szüleim ki is mentek megnézni a várost, de azt látták, hogy tele van "mocskos arabbal" akik kb fellökik az embert meg a nőket a metrón, köpködnek meg minden tiszta kosz. Úgy voltak vele, hogy ide nem hoznak két lányt felnőni, így maradtunk itt. Azért most így utólag visszanézve baromira tisztelem ezt a döntésüket, bár amikor történt fel se fogtam kb, hogy majdnem kimentünk.
http://pamelagell...m=facebook
Na kit lep meg, hogy a karácsonyi misébe is gránát került? Pont a Fülöp-szigeteken ráadásul, ahol a keresztények is fundamentalisták, de érdekes módon nem ők dobálnak gránátot a mecsete.
Ugrás a fórumra: |