Amúgy Heni hova tűnt mostanában? Véletlenül ránéztem a ranglistára, és szemet szúrt, hogy jé, hát jó régen láttam.
Duma topic 14
Jon írta:
Amúgy Heni hova tűnt mostanában? Véletlenül ránéztem a ranglistára, és szemet szúrt, hogy jé, hát jó régen láttam.
Na jó, de most ne legyen már menő, hogy elég tökös volt rabolni.
Nem szeretem Bustát, de igaza volt, hogy nem ment ki Pest központjába bunyózni. Ha már mindnképp péniszt akartam voltna méregetni én azt mondtam volna neki, hogy felejtsd el, hogy itt bunyózunk. Találkozunk egy elhagyatott helyen. Kamerák előtt elmondjuk, hogy ez egy barátságos sportmérkőzés (persze nem) és szétcsapom a fejed.
Nem attól volt tökös, mert rablást követett el, hanem attól, hogy ő nem csak egy dalszövegben mert kemény lenni, hanem igenis, a konfrontációját képes volt addig vinni, hogy odaálljon és lerendezze a dolgot egy az egyben. Busta meg kihívta a rendőrséget ahelyett, hogy azt mondja, igen köcsög, akkor gyere az xy edzőterembe és lekesztyűzzűk te csicska börtöntöltelék. Ez lett volna a reális az alapján az image után amit Busta tol. Mert ugye az 55-65 kilós Fankadelit verekedni hívni az sokkal könnyebb dolog volt számára.
Én mentem volna, mert nekem az első gondolatom, ha meglátok egy nagydarab embert, hogy milyen lehet vele bunyózni.
De ha valakinek nem ez a szenvedélye, akkor attól nem várok el ilyet. Paja G nyilván nagyon jól tud bunyózni, mert az élete a gyúrásból és a bunyóból állt Tökölön. Bustának semmi esélye nem lenne, tehát kár lett volna belemenni.
Érdekes kérdés, hogy rosszul tette-e, hogy nem állt bele egy biztos vereségbe. A legegyszerűbb persze az lett volna, ha előbb lesz kemény és utána keménykedik. De szerintem mindig tudott volt róla, hogy ez egy színjáték.
Viszont ez szerintem nem bátorság kérdése, hanem beállítottság. Paja nem bátorságból ment bunyózni, hanem azért, mert szereti azt és jó benne. Ráadásul 100% a siker. De azt akartam ebből kihozni, hogy ez nem annyira bátorság, hanem megszokás kérdése. Ha sokat csinálja az ember, már természetessé válik.
Egy mára halott gengszterrepper és egy kamu gengszterreper. Én nem szeretem a celeb dolgokat, de ezt azért akármeddig elnéztem volna.
https://www.youtu...VhfraV3SXM
Amúgy Busta förtelmesen suttyó, de azért elismerésem, hogy átütötte azt a mentális gátat, hogy a rajongói egy amerikai rapsztárként bánjanak vele. Amilyen rajongás a tinilányoknál már nem menő, mint anno a Tokio Hotelnél vagy a No Thanxnél volt, azt a szintet ő elérte a tinisrácoknál, meg a kültelki suttyóknál. Én nem gondoltam volna, hogy ezt Magyarországon meg lehet csinálni. Emberek tetováltatják fel magukra a nevét, meg az együttese nevét. Karasztrófa.
Én szerintem itthoni családi-baráti buliba hívom meg egy-két barátnőmet. Hívtak pár házibuliba is, de a francnak sincs kedve.
Annyira vicces egyébként, hogy gman a fórum legsikeresebb embere, meg ahogy ezt az itteni társaság nagy része még mindig nem dolgozta fel.
Ugrás a fórumra: |