Azért én Syzyt vagy magamat is benevezném a versenyre.
Duma topic 14
Emlékeztek még, amikor volt Naruto-féle duma topic, és a sok tízéves mindig azon vitázott, hogy Narutonak vagy Sasukénak volt-e szarabb gyerekkora? Aztán mindig megállapították, hogy Narutonak, mert vele senki se akart barátkozni.
Mint barátnőmet, Kage?
Ez a nagy számok törvénye, több száz, vagy akár ezer fórumozóból választódtunk ki. Meg régen a Naruto jó volt.
Nekem a huszonpár évesen a feleség, gyerek, saját ház, nyugodt egzisztencia sokkal nagyobb sikernek számít, mint egy szociológus diploma és a Deák téri csajozás.
De ez azért különös, mert általában senki nem szereti a Narutót.
Egyszer egy pizzaárus megkérdezte, hogy összeteheti-e a pizzákat a feltétes résznél. Spórolni akart az energiájával. És már indította a cselekvést, hogy megtegye ezt a szentségtörést. Ijedtemben, ráordítottam, hogy: NEEE! Annyira megijedt, hogy utána haragudott rám. De hogy gondolhat valaki ilyen barbárságra? Simán összeragadhatnak a feltétek és lehet, hogy sosem lehet már őket szétválasztani rendesen. És lett volna egy feltét nélküli pizza.
Sabaku írta:
Nekem a huszonpár évesen a feleség, gyerek, saját ház, nyugodt egzisztencia sokkal nagyobb sikernek számít, mint egy szociológus diploma és a Deák téri csajozás.
Gdat88 írta:
De ez azért különös, mert általában senki nem szereti a Narutót.
Ugrás a fórumra: |