Ami kényelmes, és praktikus az ciki ez annyira emberi XD
Vita topic (kulturáltan vili?)
Nem értem mi a baj az ilyen gatyával. Az, hogy fürdőgatyában mászkálnak a fiúk utcán persze normális, de ez ilyen meg "hú de ciki". Az gázul néz ki, az oldalzsebes gatyával nincs különösebb gond. Persze nem arról bezsélek hogy 3 számmal nagyobb néz ki jól, vagy normálisan, az mind a nőknél mind a pasiknál hülyén néz ki, legyne szó felsőről vagy alsóról.
Én se hallottam még ezt a hülyeséget. Az ég világon semmi baj sincs ezzel a gatyával, csak valaki kurvára unatkozott és kitett egy ilyen hírt, szóval most a sok majom akinek önmagától semmi ízlése sincs, csak azt szajkózza amit mindenki más, rá is kezdett. Gratulálok.
http://genderflui...om/gender/
Ez a legbővebb elmebetegség lista, amit eddig láttam ebben a témában. Jó szórakozást.
Ezt az előző hsz-es dolgot a Dragon Ballos topicokban is reklámozhatnátok, a négy szavas szabállyal együtt
Ez a lista meg igencsak WTF
---
http://kiszamolo....-lopasnak/
Bedobok ide egy ilyen klasszikus clickbait témát, hátha feléled a topic.
"Egyébként ha neked 15 ezer forint sok pénz, az egy intő jel, hogy sokkal fontosabb megoldásra váró dolgok vannak az életedben, mint hogy egy játékkal játsszál. Majd ráérsz akkor ilyenre pazarolni az idődet, amikor egy ilyen kis összeg már nem lesz sok pénz a számodra."
Ezt egy gyökér osztályellenség írta. Szóval akinek a 15 ezer forint nagy összeg (kb az ország lakosságának a 90%a), az ne is játsszon meg filmezzen. Húzzon a halál faszába az ilyen. "Kis összeg" Hát b*zd meg a jó kurva anyádat kedves szerző, ha ez neked kis összeg utald el nekem minden hónapban.
Amúgy tényleg clickbait téma, de jó kis cikk, mert nagyon buzi aki írta. xD
Hát nem tudom, alapvetően azon gondolkodtam, hogy tökre igaza van. Utaztam mostanában Pestre diákjeggyel, pedig már nem volt (és még nem volt) diákigazolványom. Csak nem kérték el, se pénztárnál, sem a vonaton, ezért utaztam. De egyébként bántott egy kicsit, utoljára már nem is így jöttem fel. Pedig ugye diák vagyok, tehát lehetne egy ilyen erkölcsi mentségem, csak éppen már nem volt diákom, mert tavalyra már nem hosszabbítottam meg, idén meg még nem volt (most már van ideiglenes, hála Istennek). De mégis rossz érzés volt.
De itt van ez a komment:
"Egyébként csak zárójelben kérdezem, szerinted mennyire tisztességes, hogy az átlag 120.000-es fizetéshez képest 10.000 Ft-ba kerül egy budapesti havi bérlet? Linzben ahol laktam 1200 € fizetés mellet 25€ a felnőtt havibérlet. Nem a hangyákba kéne beletörölnöd a lábad, hanem észre kéne venned tényleg mitől ilyen kurva drága a budapesti közlekedés."
Szóval én alapvetően hajlok az ilyen erkölcsi hozzáállásra, csakhogy a cikk feltételezi, hogy a társadalom igazságos. Ha az lenne, ha tényleg mindenki maga tehetne arról, hogy számára 15000 FT sok pénz, akkor szó se róla, minden szavával egyetértek.
Csakhogy a társadalom rohadtul nem igazságos, és nem igazságosan áll fenn a rendszer. Persze ez sosem volt, és nem is lesz igazságos, de mivel így áll a dolog, ahogy, nem hibáztatható senki azért, mert ellop egy igazából jelentéktelen összegnyi valamit, hiszen az az osztály, akitől ő lop, őt lopja nap mint nap.
Azért azt kétlem, hogy Pesten 120 ezer lenne az átlagfizetés, amikor nálunk Fehérváron egy kezdő betanított munkás megkeres 130-at túlórákkal együtt + kap buszbérletet is. Apropó, bérlet... vidéken még drágább, mert itt ugyan csak 7000 Ft a felnőtt havi bérlet, de kb. óránként járnak a buszok, éjszaka nincs semmi és természetesen metró, villamos stb. sincs.
nem hibáztatható senki azért, mert ellop egy igazából jelentéktelen összegnyi valamit, hiszen az az osztály, akitől ő lop, őt lopja nap mint nap.
Pf, borsodban meg a 30 éve keményen dolgozó emberek is 80 ezret keresnek. :'D
Azért olyan drága a pesti (meg en bloc magyar) közlekedés, mert te perkálod le a kisnyugdíjas mariska néni utaztatását is.
Amúgy azt látom, hogy aki normális szakon tanult és jó a szakmájában, annak nem olyan hatalmas összeg 15 ezer Ft, kb. egy napi keresete, pár év tapasztalattal a háta mögött meg még kevesebb
Informatikusok, mérnökök, pénzügyesek, több (egzotikus) nyelvet beszélő emberek, saját ügyfélkörrel rendelkező ügyvédek, vállalkozó szakemberek (pl. maszek asztalos, klímás, burkoló stb.), hirtelen ezek jutottak eszembe.
Az orvosok, akikre te gondolsz, nem az államnak dolgoznak? Azt ne keverjük ide, köztudott, hogy az állam a legrosszabb munkaadó (bár azért hálapénz témában is hallani érdekes sztorikat, mennyi megy a doktor úrnak borítékban pl. egy szülésnél). Egy "maszek" orvos azért nem kereshet olyan rosszul (pl. a bőrgyógyásznál, akihez járok néha anyajegyet leszedetni, 5000 Ft, csak az, hogy rád néz, de mondhatnék fogorvost is).
Ugrás a fórumra: |