Amilyen sokan várjuk innen, szerintem kb mindenki
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
De lassan pereg az idő a holnap hajnalig... :/
laszlo222
KingBradley írta:
De lassan pereg az idő a holnap hajnalig... :/
laszlo222
Érdekes elképzelés, de...Ha már én találnám ki Goku/Gohan fúzióját,
egyértelműen belecsempészném a karakter hajába, utóbbi rövid tincseit. A képen ugye, egyértelműen (a haja alapján) Goku. Legalább is én nem találok Gohan ra utaló stíljegyet.
Plusz észrevehető a bőrszínükben egy kis tónusbeli különbség. Bardock a leg"barnább" és Gohan bőrét kicsit világosabbra szokták csinálni még Gokuénál is.
Nekem továbbra is nagyon tetszik ez a külső,amikor megláttam kb olyan érzésem volt mint amikor először láttam ssjben.
Hit meg lesz izzasztva szerencsétlen. De végülis érdekes,hogy a másik technikáját miért nem használja... nem lenne muszáj szíven ütni mindenkit. Elég lenne szilánkosra törni a combcsontját és máris harcképtelen.
Mákja van ennek a Dysponak,mert szerintem csak egy olyan dolgot tud jól ami pont hatásos a Time-skip ellen,egyébként verhető lenne.
Srácok. Emlékeztek a Buu-saga elejére kb amikor Goku közel van már a "vissza téréshez a menybe" és elmondja hogy mi az a Fúzió.
Azt is elmondja hogy ahhoz hogy Fúzionálni tudjon két élő lény legyenek azok akárkik. ahhoz egy szinten kell lenniük a Ki.-jüknek.
Nah már most ti el tudnátok képzelni hogy szegény Gohan szintjére le kéne süllyedni a szuper erős Gokunak csak azért hogy "kicsit" erősebb legyen? Mint hogy inkább szintet lépne egy maga ami a valószinübb. Plusz Gohan nem tudja a Fúziót. Ugyanis akkor ő a Kaoshinneknél volt edzeni. Ebben a Superben és a Z ben is eddig csak Goku, Piccolo, Krilin, Trunks, és Goten tudja csak mi az a fúzió és hogy mit kell csinálni hozzá. a többiek csak sejthetik.
Rakfely írta:
Srácok. Emlékeztek a Buu-saga elejére kb amikor Goku közel van már a "vissza téréshez a menybe" és elmondja hogy mi az a Fúzió.
Azt is elmondja hogy ahhoz hogy Fúzionálni tudjon két élő lény legyenek azok akárkik. ahhoz egy szinten kell lenniük a Ki.-jüknek.
Nah már most ti el tudnátok képzelni hogy szegény Gohan szintjére le kéne süllyedni a szuper erős Gokunak csak azért hogy "kicsit" erősebb legyen? Mint hogy inkább szintet lépne egy maga ami a valószinübb. Plusz Gohan nem tudja a Fúziót. Ugyanis akkor ő a Kaoshinneknél volt edzeni. Ebben a Superben és a Z ben is eddig csak Goku, Piccolo, Krilin, Trunks, és Goten tudja csak mi az a fúzió és hogy mit kell csinálni hozzá. a többiek csak sejthetik.
Rakfely tényleg nagy hülyeség amit írtál Goku abban erősebb mint Gohan, hogy erősebb átváltozást tud meg sokkal képzetebb a tapasztalat révén. De KI tekintetében közel azonos szinten vannak sőt én megkockáztatom, hogy Gohannak nagyobb mennyiségű KI-je van mint Gokunak. Ez a Gohan vs Goku harcból is látszott.
Nem volt rossz az harc, nagyon király volt látni hogy Gohan mennyit vissza hozott a régi formájából, viszont már lett tárgyalva hogy Gokunak a Blue forma és a Kai-ken is irányítva van. senki se tudja hogy tényleg 100%Blue-t adott bele é esetleg csak magára rakta a piros aurát, vagy esetleg csak 20% blue és 20% Kai-ken volt. Goku egyetlen nagy képessége amiben a legjobb szerintem hogy tökéletesen megtudja állapítani mennyire erős az ellenfele és ahhoz mérten harcol. Legalábbis szerintem
Annyiszor látta már a két kölyöktől a fúziót, hogy nagyon durva túlzással már mi is le tudnánk tolni. Mellesleg Rakfely pozitív tanácsként írom, hogy a kis-nagybetűkre és az írásjelekre nem ártana figyelni, mert mérhetetlenül összefolyik az írásod. Ennek pedig az lesz a hátránya, hogy idővel senki nem fogja elolvasni az írásod.
Rakfely írta:
Nem volt rossz az harc, nagyon király volt látni hogy Gohan mennyit vissza hozott a régi formájából, viszont már lett tárgyalva hogy Gokunak a Blue forma és a Kai-ken is irányítva van. senki se tudja hogy tényleg 100%Blue-t adott bele é esetleg csak magára rakta a piros aurát, vagy esetleg csak 20% blue és 20% Kai-ken volt. Goku egyetlen nagy képessége amiben a legjobb szerintem hogy tökéletesen megtudja állapítani mennyire erős az ellenfele és ahhoz mérten harcol. Legalábbis szerintem
Remélem ez a rész mindenkinek darabokra törte a picike lelkét és utána is még jobban összetörte, aki azt gondolta, hogy a God erősebb mint a Blue. Örülök, hogy a készítők kezdik összehozni a mangával a sorozatot.
A rész király volt, bár ahogy teltek a percek és még Goku sehol sem volt... hát előjött belőlem, hogy ez a rész is a hypenak szól, de utána szépen beindult. Számomra a rész legjobb jelenete egyértelműen a ring szélén lévő jelenet, amikor Hit átváltott a dimenziós cumóra és majdnem kiesett a nyuszika.
A következő részben viszont az öreg biztosan mafubázni fog, de honnan a bánatból szerzett üveget? Úgy látszik, hogy ez a semmit nem lehet használni, csak a fegyverekre vonatkozik, mert a robotos univerzumban is ott a botos csávó, Rosi is üvegezik..stb.
Ugrás a fórumra: |