Kíváncsi leszek a special hova is viszi karaktereinket.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
KingBradley írta:
Kíváncsi leszek a special hova is viszi karaktereinket.
KingBradley írta:
Nem lenne rossz!
Mármint, visszajöhetne a régi Red Ribbon hangulat.
2 kis srác, egy hadsereggel és annak speciálisan képzet vezetőjével szemben.
Csak engem nem érdekel mi zajlik a szigeten? Nekem azok az orvvadászok gagyik voltak. Fillernek elment, de hogy specialt kapjanak...
Amúgy honnan tudni az októberi 2 szünetről? A szeptember 10-et tudtam csak...
A BD kiadások 133.részig meghirdetve. Viszont az utolsón a szokásos 11 rész helyett 13 lesz.
https://www.amazo...-ray+BOX11
Valaki szerint mert ez lesz a vége a Supernek. Szerintem inkább azért, mert nem akarták az arc utolsó 2 részét levágni (durva lenne mondjuk ha odáig tartana).
Xindrix, az a kérdés, mennyit lehet még lenyúzni a DragonBallból? És most tegyük félre a pénz kérdést.
Olyan szinten lesznek erősek a szintlépése után, hogy már az angyalokon kívül tényleg nem lenne ellenfele. Ez pedig jelentheti azt, hogy jön a futureZeno vagy Főpap gonosz saga és lezárják? Ha ez tényleg egy perfekt, tökéletes forma lesz, akkor könnyen lehet az utolsó is. Az pedig, hogy még van 4 be nem mutatott univerzum is igaz, de most jön még egy Jiren akit legyőznek. Oké, és utána? Nagyon nehéz már kreatívnak lenni, mert már tényleg alig akad ellenfelük.
Ki tudja lehet van sokkal erősebb harcos (harcosok) abban a 4 univerzumban mint Jiren. Igaz még az ő erejét se ismerjük. Lehet még egy "szint" az angyalok előtt, hogy tudjanak erősödni. A szint alatt nem feltétlenül újabb szintlépést átváltozást, hanem lépcsőfokot értek. Legyen még valami Jiren és az angyalok között amiért legyen érdemes erősödni de még mindig nem az angyalok szintjére.
Én úgy vagyok vele most, hogy ha még ki akarnának találni valamit, kitudnának ,hiszen annyi mindent bemutattak. A maradék 4 univerzum, az angyalok, a Grand Priest, Freeza is tervez valamit, stb. Szerintem amit mindenképp meg kellene lépniük az az, hogy a Z végéhez ugorjanak. Addig úgyis tudjuk, hogy mi lesz az univerzummal és kik élik túl, stb. azután viszont izgalmasabb lenne.
+ még célozgattak az animeben is és a mangában is, hogy Beerus még meg akar küzdeni Gokuékkal, amikor az ő szintjén lesznek.
Ugrás a fórumra: |