Örülök hogy újra van élet a fórumon. Nem tudtam hogy megelőznek minket. Azt hittem rosszabb a helyzet.
Duma topic 14
Jon írta:
Sabaku ma nagyon szeret belekötni a kommentekbe, ha kell, eltekint komplett sorok fölött is
Még sosem stoppoltam. Egyszer kellett leintenem egy taxit egy Szilveszter este. Az éjszakai busz bedöglött. -15 fokban fort fel a a hűtővize a margit hídnál. A Flóriánig gyalogoltam el, de a bakancsom elkezdte kinyírni a lábam. Kicsi ittas is voltam, Kiba fáztam, szóval leintettem az első taxit mert tudtam gyalog nagyon keservesen és már világosban érnék haza onnan Békásra olyan tempóban.
Ishida írta:
Ezért a szarért nem jártak a HÉVek rendesen és kellett éjjel stoppolnom.
Miskolcon két hónapja keringenek a vizes vb buszok. Vizsga előtti napon reggel mentem fel, ötkor keltem, mert délre be kellett érnem a TO-ra. 10 percem volt átszállni, de természetesen a busz késésben volt. Erre a végállomás előtt beállt elénk egy vizes vb busz, és ott ácsorgott tudatlanul 5 percig, mert nem tudta hová kell menni, és én lekéstem a csatlakozást. Azóta felejtős nekem ez az egész.
Szegény Acnologia. Olyan szinten nyerésre állt, hogy arra nincsenek szavak, erre nem csak a barátság ereje lett a veszte, de még klisés módon el is enyészett a semmibe. Már alig várom az utolsó fejezetet, hogy láthassam a gyerekeket, akik olyanok, mint a szüleik kicsiben.
Javaslom a heti manga nélkül maradtaknak a Boku no Hero Academia-t. Kb. olyan szinten van, mint Naruto az elején, mikor még jó volt.
Sabaku írta:
melyik hév?
Ezt mondom én is. Békás még vállalható, de azt mindig látni az adott kocsiban, hogy ki fog Kaszásnál leszállni. Nem tudom mi van azzal a hellyel, mert minden aránylag jó környék körülötte, de ott egy brutális melegítős suttyó proli csomópont van.
Nekem nem tűnt fel, hogy nem jár rendesen, de én úgyis éjszakaizni szoktam már este.
Ugrás a fórumra: |