Hozzászólások
Dragon Ball duma topic
Coelho
Vannak még pluszban Dragon Ballos mozifilmek is, de azokkal nem kell annyira foglalkozni. :D
 
Shiro
A Bardock-osat, még megnézheti, mint előzményt.

Illetve a Garlick Junior Saga helyett ajánlanám a Trunks speciált.
 
Coelho
A Trunks Special az rendhagyó, mert tökéletesen beleilleszkedik a cselekménybe és kiegészíti azt, ellentétben a többivel, ahol vannak problémák a időbeliséggel.

Szerintem sajnos nagyon egy kaptafára készültek a mozifilmek, de van köztük pár jobban sikerült is (pl. a Janembás vagy a Bojackos).
 
Dova
Gondoltam beteszem ide is ezt a linket amit egy kedves fórumozó, deadtom belinkelt a Anime topicba, hogy ne azt offoljuk szét:
https://www.youtu...ahMPOEr0_s

Egy nagyon király beszélgetés Lippai Lászlóval, de az első pár perc különösen izgalmas, ugyanis azt mondta a művész úr hogy tavaly felvettek 76 részt egy Dragon Ball szériából, amit megnevezni sajnos nem tudott, de valószínűleg a Superről van szó, főleg hogy a beszélgetés során elhangzott hogy itt is japán alapján fordítottak.

Ez mekkora hír te jó ég!! :D :D Remélem valamelyik tv társaság lecsap rá, esetleg a Viasat 6 ha már nem rég úgy is sugározták. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon sokat dob rajta (kivételesen) a magyar szinkron, hiszen gondolom sokan, nagyon sokan Lippai Lászlón nőttünk fel mint Goku, annyira egybeforrt vele, hogy teljesen más a hangulata is a résznek ha az ő hangján megy adásba.
Biztos volt már ilyesmiről szó, hogy talán azért lehet ez, mert Goku eredeti szinkronja szerintem kicsit gyerekes, vagy nem tudom hogy mondjam. Tudom hogy egy hölgy szinkronizálja, akinek hatalmas tisztelet azért hogy a mai napig, idősen is ilyen hangokkal dolgozik, de pl. Narutot is egy hölgy szinkronizálja, ott sokkal férfiasabb az a hang. Én amugy pont a Super megjelenése óta szoktam csak meg a szinkront is, lévén hogy nem volt más :D, de azért mégis király lenne magyarul is!

Ezt is a Dragon Ball Poadcast tette közzé, egy gyors kis szinkronizáció, GOKU VS ZAMASU jelenet, azt a rohadt mennyire király ez is..!

https://www.youtu...K0dwUyMK8M

Szóval én nagyon remélem hogy valamikor adásba kerül majd, kíváncsian várom a további híreket! Köszi a linket még egyszer, feldobta a napot! :D
 
Jaeger
Nem értek hozzá, de egy okos megmondhatja. Ezeket a szinkronokat nem megrendelésre csinálják? Mi értelme 76 részt lenyomni ha senki nem veszi meg?


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Pistman
eddig szerintem arra hajlik a dolog, hogy ez a DB Kai lesz
logika alapján
"tavaly már leszinkronizáltak 76 epizódot egy új sorozathoz, csak a forgalmazásáról nem tud még pontosan."
és a Super csak idén januárban jött ki
akkor tényleg Kai szinkront kapunk? vagy Super szinkron?
https://www.episo...r?season=4

a Super 76. epizódja január végén jött ki
így lehetetlen hogy leszinkronizáljanak egy még ki nem jött részt én úgy látom
vélemények?
:hmm
 
https://myanimelist.net/profile/Pistman21
Imperator
Egyébként lehet csak szimplán rosszul emlékezett Lippai, bár az is előfordulhat (ami viszont elég valószínűtlen), hogy a hazai megrendelő azonnal lecsapott a sorozatra, és szinte a japán premierrel egyidőben készült el a szinkron. Lényegében ha az epizódból a hangsáv már elkészült, és ugye a legtöbb rajzfilmnél/animénél jóval előre felveszik a hangot, akkor azt már lehet is szinkronra küldeni. Manapság sok esetben úgy szinkronizálják itthon a filmeket, premier sorozatokat, hogy a képanyag jóformán nincs is hozzá.
 
Pistman
na ezért olyannyira homályos ez a kérdés :) de sokat gondolkoztunk rajta és erre jutottam
remény nincs veszve ami a Supert illeti
 
https://myanimelist.net/profile/Pistman21
vincentlll
szuper dragon ball heroes op 6 érdekes gohanks jól néz ki
https://www.youtu...lbt3n6j8yI
 
Ugrás a fórumra: