Hozzászólások
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
xindrix
Abban se lehetnek biztosak, valaki nem e hal bele.

Ez is igaz, meg tegyük fel, hogy elnyomják ezt még a maradék 3-4 leggyengébb univerzumra, elhasználják az energiájuk nagy részét és akkor mi maradt Hitre, Jirenre és a többi nagyágyúra?

Továbbá, tényleg hosszú lesz a torna. 5 perc telt el, utaltak rá, hogy Gohant és a többiek egy darabig még várni fognak, Jiren még meg sem mozdult. Szerintem az év további részében ki fog ez tartani, maximum utána még jön egy pár pihentető rész a következő arcig.
 
Coelho
A farkasok is kibírták. A barátaikat meg maguk mögé állítják addig.

De nyilván nem ez lesz a sorozatban. :D
 
laszlo222
Nekem az az érzésem, hogy ezek hiába gyilkos technikák, nem fog meghalni egyik sem. Látva, hogy Krilin gyilkos pengéket dobál, biztos nem lesz. Pedig ha belegondolunk, nem szabadott volna ilyet küldeni rá, mert hát ha betalál akkor cumó. És nyilván azért küldte rá, hogy betaláljon.
 
goku5
Ennek a technikának tényleg az a hátránya, hogy sok energiát emésztene fel. És ki tudja hány ellenfelet ütne ki. És akkor más ne is harcoljon. Éppen ez a baj eddig is hogy szinte mindenkit mi ütöttünk ki. Na és a többiek? Lehet ők még javában spórolnak az erejükkel.

És ez a gyilkos technika is annyira gyilkos, amennyire hat az ellenségre. Pl a kis madárkánk is simán elkerülte. Egy sokkal esősebb meg maga téríti el egy számára ilyen gyenge támadást.
 
Ashen
Számomra nagy csalódás volt ez az epizód. Krillin Goku mellett a kedvenc karakterem amióta először megláttam még anno az RTL Klub képernyőjén, örültem neki, hogy kapott 3 részt amiben központi szereplő volt, mikor megláttam a részek címeit akkor pedig kifejezetten vártam ezt a részt, én is valami hasonlót vártam mint a Saibamenek ellen csinált, hogy végre valami nagyot fog alkotni. Erre pedig annyira telt tőle, hogy Roshival együtt kiütött egy papagájt, C18-al közösen egy olyan farkasfélét akinek a legnagyobb ütőkártyája, hogy holtnak tetteti magát, majd végül egy vak harcost (külön kilett emelve, hogy Krillin gyors gondolkodású, taktikusabb harcos, erre azt nem veszi észre, hogy az ellenfele szeme csukva van...). Aztán pedig sunyi módon kiüti egy olyan karakter, aki amúgy is sokkalta erősebb nála.
Úgy tűnik ismét folytatódok majd a megszokott dolog, hogy a Saiya-jinek lesznek minden probléma megoldói (bár ez végülis érthető, még az itt kialakult kis közösségben is a többséget csak ők érdeklik), de remélem nem lesz igazam.

Viszont ami eszembe jutott, mikor megláttam Krillint a "kispadon", hogy egy Genki Dama vagy ahhoz hasonló technika tiltott? Tudom, hogy még Goku jelenlegi KI kontrolljával sem tudná megcsinálni egy ilyen tornán, de volt rá utalás, hogy a hasonló dolgok tiltva vannak? Elég epic jelenet lenne, ha még Freeza is KI-t adna Gokunak hozzá.
 
Lacika
A kiesési sorrend lehet, hogy az alapján lesz ahogy az openingben kapják a gömböket a harcosok? Csak mert Krilin pont az egy csillagost kapta.
 
goku5
Hát a gömbök nem tudom egyáltalán jelentenek-e valamit, mivel 7 gömb van szóval 3 harcosnak (Goku Gohan Vegita) nem jut gömb. Akkor ők nem esnek ki? A többieknél meg hogy hanyas van meg nem is tudjuk. Na meg a végén Gokunál van a 4 csillagos gömb. Akkor ő esik ki 4.-nek? Vagy az már a vége és nem számít?
 
Lacika
Ja az már nem számit az eleje csak de igen én sem látom mivan a tobinel
 
Shiro
Krillin ügyes volt, szépen harcolt. Szép volt ahogy megmentette Lazulit.
A legjobban a labdázós technika tetszett nekem. C18-hoz viszonyítva be tudtam határolni az erejét.
Harc koreográfiát nézve tök jó volt.

De...

No name ellenfeleket kapott, akiknek semmi különös képessége nem volt.
Ha mondjuk Bazsalikom ellen megy úgy mint Goku és Gohan Nintendo játszmájában, akkor azt mondom, hogy oké. A farkas erejét már ismerjük, ha elenne harcolt volna akkor tudtam volna értékelni, hogy az erőben megmutatkozó hátrányát hogyan hidalja át különféle trükkökkel és egyéb ügyes mozdulatokkal.
Jelenleg meg csak azt mondhatom, hogy kiütött 3 vele egy súlycsoportban lévő ellenfelet...segítséggel.

Vagy tényleg kaphatott volna valami trükkösebb ellenfelet, akivel szemben Goku bár jóval erősebb, de a trükkjei miatt túl sok energiába került volna legyőzése.
Szerkesztette: Shiro - 2017.07.18. 05:09
 
peterk
Elkapott a nosztalgiahangulat és nekiestem a Dragon Ball manga olvasásának (megint :D). Viszont valamit észrevettem:
Ugye a Superben van egy teremtés (Kaioshin) és egy pusztítás isten (Beerus) (plusz ugye Whis). Azt is tudjuk, hogy ők össze vannak kapcsolva (ha meghal az egyik, akkor a másik is - nyilván Whisre nem gondoltam :) )
Most tartok a DBZ -nél ott, amikor Kaioshin mesél arról, hogyan pusztította el őket Buu... és ott ugrott be, hogy ők 5 -en voltak eredetileg. Na most akkor a pusztítás isteneiből is 5 volt addig? Ha igen, akkor a többi univerzumban mi a helyzet?

http://naruto-kun...Ball/508/6
 
tehenhun
Shiro írta:
... A farkas erejét már ismerjük, ha elenne harcolt volna akkor tudtam volna értékelni, hogy az erőben megmutatkozó hátrányát hogyan hidalja át különféle trükkökkel és egyéb ügyes mozdulatokkal....


Végül is igazad van, mert vannak az U6-nak is olyan harcosai, akiknek tisztában vagyunk az erejével, és velük is össze tudtuk volna hasonlítani Krillin képességeit. Szinte az összes többi teljesen ismeretlen.
De mennyire király lenne, ha a godpad-en Zénónál jelennének meg számok a harcosok mellett, amik a harci kapacitásukra vonatkoznak?! :O Nekem pl. nagyon tetszett régen a Dermesztő seregében rendszeresített scout. Itt meg lenne Krillin egy 100-as skálán 25, a vak farkas olyan 32, aztán mégis legyőzte. :) Kale-nál szépen felszökne a max fölé mondjuk 110-ig, de mikor Goku mindent belead a végén, 1 000 000-nál kisül a gép. XD
 
http://hello-project.hu
goku5
peterk
A pusztítás isten a fő Kaioshinnel van kapcsolatban. Ő nem halt meg. Lényebében ha jól emlékszem belőle lett az új Buu. De ha jobban megnézed most is 2 Kaioshin ül a lelátónkon. Sőt van még egy otthon is. Mégis egy pusztítás isten van. Ami a lényegesebb hogy most az öreg avagy a fiatalabb a fő Kaioshin. Mert ha az öreg akkor Buu pusztítása esetében is élt ő is csak el volt zárva.
 
shrek11
tehenhun írta:
Itt meg lenne Krillin egy 100-as skálán 25, a vak farkas olyan 32, aztán mégis legyőzte. :) Kale-nál szépen felszökne a max fölé mondjuk 110-ig, de mikor Goku mindent belead a végén, 1 000 000-nál kisül a gép. XD

Hát jobban tetszene,mint a régi Scouter-es számítások,amik már trilliárdos nagyságrendűek. :D

A Buu sagába is behoztak egy újabb erőszintmérést ha jól emlékszem,azt is használhatnák,vagy egy újat.
 
laszlo222
Lehet, hogy erőssebb volt a vak csóka, de ez még nem jelent automatikus győzelemet minimalis erőkülönbségnél. Krilin jól kompenzálta a hátrányát a lábszagával. Ezt jóindulattal soroljuk be a technikák közé. Kellenek az ilyen fun jelenetek is.
 
KingBradley
Hát jobban tetszene,mint a régi Scouter-es számítások,amik már trilliárdos nagyságrendűek. :D


Nem kellene kimondhatatlan számokat használniuk, elég tömköríteni? Mega, tera, peta, 4K, 8K...stb. :D
Csak az adott "1 harci egységet" kellene újradefiniálni. :)
 
Ugrás a fórumra: