Hozzászólások
One piece. Ki nyerne harcban ?
Hiei
Meg a tengerészektől, akik elakarták vinni? Két év alatt kitudja mennyi erős kalóz került oda, mert a főbázis elköltözött. Ez nem lehet mérv adó.
Kid elolvasnám a fórumszabályzatot. Különben átmegyek Kaidouba és megrapellek.
Szerkesztette: Hiei - 2017.08.03. 20:51
 
AFR
Ott inkább az a mérvadó hogy 1 évig a repülő hallovasok és Hachi is védte a hajót. 1 év kellett hogy Duval annyira lesérüljön.
 
dungeonlord
Off:
AFR írta:

Ott inkább az a mérvadó hogy 1 évig a repülő hallovasok és Hachi is védte a hajót. 1 év kellett hogy Duval annyira lesérüljön.

Marineford arc után és a Ox Bell között 2-3hétig Hachi és a többiek védték Luffyék hajóját. Utána jött Kuma,aki egyedül 2évig védelmezte hajót.A többit már tudjátok.
On:
Kuma vs Doffi
Fujitora vs Cracker
Zoro vs Nekomamushi
Law vs SAbo
Blackbeard vs Dragon(tipp)
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.08.03. 23:18
 
AFR
Kuma nem egyedül védelmezte a hajót.
A 603. fejezet 13. oldalán mikor Franky mesélt Kumáról a többieknek mondta hogy 1 évvel azelőttig Hachi, Duval és a Repülőhal Lovasok is védték.

Kuma vs Doffy
Szerintem régen Kuma de mióta robot már gondolom nincs ugyanazon a stratégiai szinten illetve szerintem nem tud Hakizni így most már Doffy.

Fujitora vs Cracker
Fujitora mivel szerintem egy Admirális erősebb egy Yonkou parancsnoknál bár nem olyan sokkal illetve Fuji a páncélokat gravitációval könnyen elintézheti és onnantól Cracker semmi.

Zoro vs Nekomamushi
Szerintem Zoro ugyanis Neko nem tudta legyőzni Jacket akit szerintem Zoro fog leverni. Ha meg a megcsonkítottat vesszük akkor egyértelmű.

Law vs Sabo
Sabo szerintem a gyümi előtt is erősebb volt Lawnál.

BB vs Dragon
Szerintem Dragon de ez attól is függ hogy BB milyen szerepkörben fog tetszelegni. Ha ő lesz a legerősebb boss akkor erősebbnek kell lennie Dragonnál.
 
dungeonlord
Ne álljon a topic,ezért itt a kövik:
Jozu vs Kataruki
Magellan vs Marco
Doffi vs Cracker
Sanji vs Croco
Akainu vs Sabo(Dressrosa után 2hét)
Aokiji vs Zoro
 
Jon
Az előzőekkel kapcsolatban egyetértettem AFR-rel.

Jozu-Katakuri
Jozu biztosan rohadt erős volt, de Katakuri a Mama legerősebb embere, Jozuról ez nem mondható el azért. A Mama ugyanolyan Yonkou volt, mint Fehérbajusz, a csapataik is hasonló erősek kell legyenek (de ha kis eltérés van, akkor is).
Én Katakurit mondanám, nem simán, de azért egyértelműen.

Magellán-Marco
Hát fogalmunk sincs, hogy milyen erős Magellan. Nevetségesen könnyen elintézte Feketeszakállékat, amikor nem tökölt, viszont Luffy is képes volt tartani egy ideig, ez egy ellenérv... Ha nincs is admirális szinten (de simán lehet, hogy azon van), akkor is rohadt erős. Legyen döntetlen.
Egyébként remélem látni fogjuk még a csávót.

Doffy-Cracker
A látottak alapján én egy szoros csatában Crackert mondanám.
Akármekkora tank is Doffy, nem látok nála olyan fizikai erőt, mint Luffy G4-e, és ráadásul Luffy is csak Nami és a hasa miatt volt képes tartani. Doffy veszítene, biztos vagyok benne.

Sanji-Crocodil
Ha Crocodil nem erősödött, akkor egyértelműen Sanji. De gondolom erősödött. Mindenesetre ha megint fel is tornázta magát Shichibukai szintre, akkor sem hiszem, hogy Doffy-féle erősségű lenne, márpedig Sanji is nemsokára ott kell legyen valahol.
Úgyhogy nálam Sanji a régi Croco ellen, a mostani ellen meg ki tudja, legyen döntetlen.

Akainu-Sabo
Szerintem Akainut a Yonkoukon (meg Dragonon) kívül jelenleg senki nem tudná megállítani 1v1-ben. Egyébként szerintem Sabo kikapott volna Fujitorától, ha végigviszik a harcot.
De lehet, hogy mire legközelebb találkoznak, Sabo már rendesen használja majd a lánggyümölcsöt, és majd ő öli meg Akainut... de őszintén, szerintem Luffynak kéne lennie, és ő is lesz.

Aokiji-Zoro
Jelenleg még egyértelműen Aokiji, Luffyék még nem értek fel az admirálisokhoz. Közel vannak, de még nem.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Germa66
Én a Katakuri Jozut egyenlőnek tippelném. Sztm nem arról van egy harcnál szó hogy ki kinek milyen embere vagy milyen rangban van. Ha Jozu hakija erős, akkor a védelmén nem nagyon tud csorbát ejteni véleményem szerint Katakuri. Természetesen ez egy erős hipotézis, mert még nem igazán láttuk Katakurit úgy hogy megerőltetné magát.

Véleményem szerint Croco simán veri Sanjit. A jelenlegit. A képességének természete miatt. Sanji egyszerűen nem tud hozzá közel menni mert kiszárítja. Sokan lenézik Crocot mert Luffy olyan hamar leverte, de mindenki elfelejti hogy Luffy akkor majdnem 3szor is meghalt és csak az elképesztő mázlija mentette meg. Croco tapasztalt kalóz az újvilágot is megjárta. És akkoriban nem igazán létezett fegyverzet haki a sztoriban így nem tudhatjuk hogy képes e rá. Márpedig ha Boonak meg Kanjuronak van akk fejberúgom Odát ha neki nincs :D
 
jasek89
Akainu vs Sabo
A harchoz még annyit tennék hozzá, hogy még a legjobbak háborújában megtudtuk, hogy a tűz gyüminek van egy gyengepontja a magma gyümi. Ugyanis a magma a tüzet is megégeti, ezt láthattuk Ace esetében. Vagyis a tűz gyümi nem sokat ér Akainu magma gyümije ellen, így Sabo max a hakira hagyatkozhat, viszont Sabo hakija r*hadt erős.

Nem tudhatjuk Akainu h áll a hakival, mivel eddig nem láthattunk tőle olyan harcot, amikor rászorult volna. De ha azt nézzük, hogy Akainu egymaga állította meg hakival Fehérbajusz egyik csapását, valszeg ő sem szégyenkezik a haki erejével.

Szal ha azt nézzük, h Sabo nem tudja használni a gyümi képességének előnyeit Akainuval szemben, így csak a hakira hagyatkozhat, míg Akainu haki mellett magma formban tolhatja, így Akainut hoznám ki győztesnek.


Big Mom vs Fehérbajusz
Tudom korai még ez a kérdés, de kíváncsi vagyok jelenleg mit gondoltok róla. :D
Szerkesztette: jasek89 - 2017.08.11. 23:33
 
dungeonlord
Jon írta:

Magellán-Marco
Hát fogalmunk sincs, hogy milyen erős Magellan. Nevetségesen könnyen elintézte Feketeszakállékat, amikor nem tökölt, viszont Luffy is képes volt tartani egy ideig,

1dologról ne feledkezz meg!!
Mr 3 volt az egyetlen,aki képes volt Magellan mérge ellen védekezni. Ha ő nem lenne,akkor több hulla lenne Impel downál.Késöbb pedig Magellan használta Awakening,amit még Mr 3 képességét is könnyedén áttörte.
Magellan képessége ellen a tűz a legjobb .(Elméletileg a legendák szerint a főnix képes a mérget hatástalanítani)
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.08.12. 10:05
 
Germa66
Ezt honnan szedted? Annyit tudunk hogy Marco sérülései begyógyulnak. Méregről eddig nem volt szó az esetében. Ha túléli az max úgy lehetséges ahogy vki felvetette korábban, hogy lángba borul és újjászületik mint egy igazi főnix. Azonban nem tudjuk hogy rendelkezik e ilyen képességgel.
Szerkesztette: Germa66 - 2017.08.12. 19:47
 
Jon
Big Mom vs Fehérbajusz

Biztosan nem véletlenül tartották őt a legerősebbnek. Ha egészséges (és fiatalabb), akkor szerintem Fehérbajusz a győztes, egyértelműen (de nem simán, persze). Viszont az öreg és beteg, marineford-i Bajusz ellen... hát jó kérdés. Még mindig nem láttunk akkora pusztító erőt a Mamától, mint az Öregtől, és az is biztos, hogy a megfélemlítés sem működne ellene (nyilvánvalóan). Nagyon jó kérdés... nem láttunk még eleget, meg nincs összehasonlítási alapunk.
De szerintem Big Momnak kéne nyernie, ő ereje teljében van. De még egyszer mondom, a beteg és öreg ellen.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Kid16
Kid vs jinbe
Hawkins vs capone bege
 
Germa66
Jon sztem Big Mom is elég csoffadt már :'D 72 vagy mennyi éves

Sztem Jinbe legyőzné Kidet, tapasztaltabb, megfontoltabb, plusz nem használ fegyvert se semmilyen fémet így Kidnek nincs előnye.

Hawkins képessége egyértelműen jobb harcra mint Bege-é, ő inkább a taktikus, háttérből irányító. Lehet Hawkinsnak van Hakija is.
 
jasek89
Kid vs Jinbei

Nem tudjuk Kid mennyire erős, de azt tudjuk, h Kid kissé forrófejű és képes fejjel menni a falnak. Míg Jinbei megfontolt, tapasztalt és emellett erős is, nem igazán látok olyan szempontot, ami Kid-et erősíteni, így egyelőre egy sima Jinbei győzelemre voksolok.

Na akkor jöjjön a két badass karakter

Katakuri vs Rayleigh :D
 
AFR
dungeonlord írta:

1dologról ne feledkezz meg!!
Mr 3 volt az egyetlen,aki képes volt Magellan mérge ellen védekezni. Ha ő nem lenne,akkor több hulla lenne Impel downál.Késöbb pedig Magellan használta Awakening,amit még Mr 3 képességét is könnyedén áttörte.
Magellan képessége ellen a tűz a legjobb .(Elméletileg a legendák szerint a főnix képes a mérget hatástalanítani)


Nem használt Awakeninget vagy legalábbis nem tudjuk hogy a Venom Demon az volt e de nem valószínű.
Miért a tűz a legjobb?
 
Ugrás a fórumra: