Hozzászólások
Boruto anime
goku5
Hát olyan előre gondolni hogy milyen erős lenne a gyerekük tényleg nagyon korai. Egyelőre még had jöjjenek össze.
Azért a DB-ban szintek vannak és azon mennek végig. Itt azért nincs ilyesfajta. És a feleségválasztásra gondoltam. Pont olyan mit a DB-ban.
Amúgy a hokage vagy csak úgy mint egy nő védelmezője nem pont a szerelme, férje a legalkalmasabb?
És éppen ezért is írtam, hogy nézi figyeli Borutót de hogy miért azt még ő maga sem tudja. Szóval annak beismerése mekkora lenne neki.
Amúgy ha lenne gyerekük az tényleg inkább Uzumaki lenne, így lényegében kihalna az Uchiha klán. De a gyerekük is ki tudja tényleg és vajon mennyi ereje, milyen képességei lenne. És vajon milyen erejük lenne az ő ellenfeleiknek, ha már Borutónak ilyen "isten" szintű ellenfelei akadnak.
 
roku
Nagyon furcsa arról beszélni milyen erős lenne a gyerekük... Kezdjük ott, hogy lehet, hogy semennyire nem lenne erős a kölök, mert lehet, hogy éppen nem jön elő csak lappang benne egy képesség.

goku5 abban igazad van, hogy figyeli Borutot, de ez tényleg nem hasonlítható Hinatához, mert Hinata tudta, hogy miért érdekli Naruto. Bár imádom a romantikus szálat minden történetben, de nem hiszem, hogy ebben pont másolni kellene az elődöt. Sokkal inkább egy olyan egymásra találás érdekelne, mint Sakura és Sasuke, mivel arról sok nem lett elmondva. Belegondolva, hogy mennyire nem mutatja ki Sasuke az érzelmeit, nagyon fontos, ahogy később hívja Sakurát. Először azt hittem, nincs jelentősége, aztán belegondoltam és ennél "szebbet" nem is mondhatna...

Arról, hogy kihal az Uchiha klán ha összejönnek, nagyjából bárhova házasodik Sarada az Uchiha NÉV mint olyan valószínűleg elvész, de a klán vérvonala tovább öröklődik. Valójában ez akkor lenne érdekes, ha a sharinganon kívül fel tudna mutatni bármi épkézláb elvi rendszert a klán, amit mivel Itachi titka titok maradt, így ez sincs. Azon kívül Sarada is megtarthatja a nevét és a gyerek is megkaphatja a Uchiha nevet. Nincs kőbe vésve, hogy az apja/férje nevét kell kapnia/felvennie.
 
goku5
Na éppen ezért írtam én is hogy Sarada figyeli Borutót és még maga se tudja miért. És beismerni ha érez is felé valamit nehéz lenne neki. Ő inkább a büszkesége miatt mint sem Hinata a félelme miatt.

És hogy hogy jött össze Sasuke és Sakura. Na abban nincs semmi. Sakura vágyakozása valahogy elérte. abban nincs semi olyan nagy dolog még most se ismerve Sasukét. Csak összejöttek valahogy. Gondolom Sasuke is úgy állt hozzá, hogy ő azért jó társ lesz mellé, pláne azok után amiket vele tett és mégis mellette maradt. Nem volt ott semmi nagy dolog.
Az igazi jó sztori történet Narutó és Hinatáé volt.
És már csak a személyiségek miatt se lenne semmiben hasonló az elődökhöz.

Amúgy már szerintem írtam ide hogy japánban ha jól tudom olyan rendszer van a nevekkel kapcsolatban, hogy mindig a régebbi nagyobb neves klán nevét veszik fel. Szóval ha Borutóhoz menne akkor nagy valószínűséggel ő is és gyerekei is Uzumakik lennének. Mert nehogy már Borutó venné fel az Uchiha nevet. Ha valami kisebb "neve nincs" klán fiához menne akkor maradna az Uchiha.
 
Papirtigriske
Olyan témát feszegettek már oldalak óta, hogy esküszöm fejre állok. Házasság, szerelem, stb. és mindezt úgy, hogy egészen eddig senki sem tett egy lépést sem a másik irányába. Ezek még borzasztóan gyerekek, Sarada pedig eddig semmi extrát nem mutatott Boruto irányába. Figyelte? Nem is biztos, hogy konkrétan őt, a Naruto végén inkább arra figyelt, mit csinál. A Gaidenben ugye az apjával való "fogócskába" fut bele, a Moziban meg azt figyeli, ahogy a saját apjával edz. Ez utóbbi kettő biztos a Borutonak szólt? Véleményem szerint túlzottan sokat láttok bele dolgokba velük kapcsolatban és meglódult a fantáziátok. Túl korai ez még, mert a karakterek közötti kapcsolatok is alig vannak kibontva.

Sakura és Sasuke kapcsolatáról semmit nem tudunk szinte, maximum elejtett megjegyzéseket, de nem titulálnám semminek. Elég idő telt el a háború vége és Sarada születése között, nem tudhatjuk, mi változott Sasuke részéről. Azért abba sem árt belegondolni, hogy pont ő csak úgy nem dobálózna a klánja nevével és címerével. Nem lehet ezt az egészet Sakurára fogni.

A harmadik. Az állítani, hogy az Uchiha klán feltétlen kisebb nevű, mint az Uzumaki, egyenesen nonszensz. Plusz, jelen pillanatban egyiket sem nevezném klánnak.


i66.tinypic.com/2dhzair.jpg
 
goku5
Na igen. Ebben igazad van. Egy kicsit elszaladt a fantáziánk. Tényleg tól korai ez még. Pláne hogy ez nem is az a műfaj.

Amúgy meg lényegében alig tért vissza Sasuke már meg is lehetett az esküvő és egyből jött Sarada is. Mivel Narutóék esküvőjén még nem volt és aztán kb 1 évvel jött Borutó. Borutó és Sarada meg kb hasonló születésűek.
Szóval Sasuke se vacakolt sokat a randizással meg nőválasztással.

Klánnak nem igazi nagy klánok tény de csak családok legyen ez is elég. És hogy Nagy klánok családoknál is kinek a nevét veszik fel kérdezd Hinata Uzumakit.
 
DereX
Papirtigriske írta:

Olyan témát feszegettek már oldalak óta, hogy esküszöm fejre állok. Házasság, szerelem, stb.


Olyan jó, hogy ezt végre más is látja. Eszméletlen milyen viták mennek itt hetek óta, én már csak megfigyelő vagyok inkább és nem veszek benne részt. Minden kis apróságon fennakadunk, hogy miért tud ennyi mindent, miért ilyen későn mennek erre-arra-amarra. Lényegtelen mind.


goku5
Hinata nem vette fel az Uzumaki nevet. Miért vette volna? Ne keverjük már ide a jogrendszert. Amit egyébként ugyanúgy megtagadhatsz. Nem kötelező felvenni a házastárs nevét. Vagy mutass bármilyen forrást.
 
starlight
A két héttel ezelőtti részben volt benne, hogy Sasuke és Sakura első randija kb két és fél perc volt. Hát annyi folyhatott le, hogy két hét múlva esküvő, ruhát olyat választassz amilyet akarsz, házat meg olyat veszel amilyet tetszik :D
 
vilmos17
Wikipedian látta gondolom , ott írják úgy , hogy Hinata Uzumaki. Egyébként sehol máshol nem láttam.
 
DereX
Igen és a wiki arról ismert, hogy hiteles.
 
goku5
Én a wiki-t nem is igen nézem. Én se találom hitelesnek.
De már jó pár oldalon láttam, hogy úgy nevezik az esküvő után.
Azt hogy fel kell-e vennie nem kötelező, de gondolom felvette. (amúgy ez egy kitalált világ mennyire érvényes ott a mi jogrendünk, de inkább a japán)
De a lényeg, hogy a gyerekek Uzumakik. Szóval visszakanyarodva a témára így Sarada és Borutó gyerekeik is gondolom Uzumakik lennének Így még ha nem is veszi fel Sarada az Uzumaki nevet, de a gyerekeik azok lennének. De ez már tényleg messzi fantáziálgatás. Hinatát csak mint aktuális példát hoztam.
 
roku
Való igaz, messze még amikor aktuális lesz a romantikus szál a sztoriban. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy jelenleg annyira semmilyen a sztori, hogy el kellett szórakoztatnunk magunkat. Én azt se tudom hol áll a fejem, honnan jönnek az anime adaptációk. Ikszdé Sasuke és Sakura kapcsolatát pedig egyszerűen nem tudom elképzelni ennyire egyszerűen.
 
bakod
Szerintem felvezető fillerekhez képest tök vicces meg használható infót ad. Majd minden időben kiderül de még nagyon messze vagyunk attól hogy bármit megtudjunk... Boruto szeme is alszik vagy én nem tudom... xd
 
goku5
Hol fillerek ezek? Ez mind meg van mangában. Max egy kicsit átigazítva az animéhez.

Amúgy teljesen igaz, hogy ezeket is jobb híján találjuk ki. Most hiába van itt a Gaiden azt már ismerjük. (legtöbbünk) így nem sok új jön nekünk.
És hát az a jó ha száll az ember képzelete.

Amúgy ma tették ki az oldalra a Borutó majda 10. fejezetét. Annak a vége után mondja már tényleg valaki hogy Sarada se érez semmit Borutó iránt.

Sasuke és Sakura kapcsolatát én nem bonyolultan nem igen tudom elképzelni. Nem igen sok minden lehetett köztük. Alig jött vissza Sasuke máris esküvő és Sarada. Majd lényegében azonnal megint elhagyja a falut. Jó ha max 2 évig voltak együtt. De ez olyan max hogy inkább az is 1 év.
 
DereX
goku, annyira vicces, hogy lapokkal ezelőtt felhívom valamire a figyelmet, akkor azt mondod, hogy nem bizonyított, majd most meg azt írod, hogy a 10. fejezet után mondja meg valaki ,hogy nem érez semmit.

Komolyan sokszor nem értelek.
 
Konczi
DereX írta:

goku, annyira vicces, hogy lapokkal ezelőtt felhívom valamire a figyelmet, akkor azt mondod, hogy nem bizonyított, majd most meg azt írod, hogy a 10. fejezet után mondja meg valaki ,hogy nem érez semmit.

Komolyan sokszor nem értelek.


Ne foglalkozz vele.

Mindig mindenhova ír csak azért, hogy írhasson.

Általában csak olvasom a fórumba lévő dolgokat, de őt mindenhol látom :D
 
Ugrás a fórumra: