Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Star Wars Univerzum
Jon
Pedig nekem bent van a TOP 3 2016-os listámban :D Asszem. (Mármint elméleti listámban.)
Megnézem, milyen filmek voltak 2016-ban.
....
Ja :D A La La Land és az Arrival után, nálam dobogós :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
kenobi
No lám, hogy ide korábban nem találtam...

Bemutatkozásképp:
Előzményfilmek:
Az utolsó részt leszámítva szinte értékelhetetlenek s főként az ócskán megírt forgatókönyv, a lehető legrosszabban bemutatott főszereplő és a valaha volt legérthetetlenebb szerelmi szál jócskán foltot hagyott a szérián.
DE: Működnek Star Wars filmként még ha tették azt úgy ahogy.
Sikeresen tágították a galaxist és az utolsó rész azért már jó is lett.

Eredeti hármas:
Egyedülálló filmes teljesítmény a trilógia. Nem tökéletes, de a varázsa miatt ez nem is számít.
Kiválóan felépített karakterek és karakterfejlődés, emlékezetes katarzis,
a valaha volt legjobb romantikus száll ebben a kategóriában.
Mi kell még?

7. rész
Filmként jól teljesít, de Star Wars filmként önmagában nem állja meg a helyét, Önmagában arra ad okot következtetni, hogy megint ott vagyunk ahol a 4.rész végére kerültünk...

Az új szereplők közül Rey Poe és Fin is nagyon fura
- Fin karaktere ideális lenne egy új Lukenak, de nem egy dezertáló rohamosztagosnak, ahhoz képest hogy egész eddig harcosnak nevelték...
- Poe-ra tán még fogadni is mernék, hogy erőérzékeny, képességei nagyon erre utalnak
- Rey... az, hogy elvileg bármiféle képzés nélkül elmekontrollt használt, nagyon abnormális, a magas fokú erőérzékenység ezt nem igazán magyarázná, akkor inkább robbantaná le valaki karját pusztán az akaratával, mintsem egy ilyen finom műveletet végrehajtson... Az biztos hogy magyarázatra szorul


Zsivány egyes:
Röviden vagy a legjobb vagy a második legjobb film eddig, bár az első fele azért inkább a második helyre húzza.
Ez adja a legtöbb okot a bizakodásra nem a 7.rész

---------------------------
 
Aes Sedai
Régi kánonról mi a véleményed?

Szerintem jobb mint az új, hiba volt eldobni, főleg ennyire teljesen.
 
kenobi
Ez azért nem ilyen egyszerűen megállapítható.
A Legendák kánonjáért teljes szívemmel rajongok, de azt el kell ismerni, hogy ráfért volna már egy erős rostálás, főleg a 6 részt követően nagyon hullámzó a történetek minősége.
Igazából ha valamit ebből az időszakból tényleg siratni lehet, az a Timothy Zahn művek, főleg a Thrawn trilóga és az általa behozott karakterek.

Az Old Republic korszakát ezzel szemben annyira nem kell félteni,még ha hivatalosan még nem is kánon,ez csak pusztán azért van, hogy az új szériákat könnyebben eltudják helyezni, de szépen lassan visszahozzák a karaktereket és a történéseket (pl: Százéves sötétség, Bane és a kettős szabály már D.Kánon) és látva a Malachort, igazából bármikor behozhatják Revant akit szerintem nem kell bemutatni....

------------------------

Erről jut eszembe, kicsit spoiler esélyes, de szerintetek mennyi az esélye, hogy ugyanazt fogják eljátszani Kylo-val mint anno Jacon-nel, azaz ha hasonló indok áll mögötte az egy elég durva 4. trilógiát vezethetne elő...
 
Aes Sedai
Igazából bár én nem örülök a régi kánon legyilkolásának, azért van bennem annyi üzleti érzék, hogy megértsem miért tették. Így egyszerűen sokkal-sokkal egyszerűbb nekik. Amit én tényleg sajnálok, hogy (legalábbis jelenleg) tényleg teljesen reset gombot nyomtak rá. Én azt tudtam volna egy kompromisszumos megoldásnak elfogadni, ha csak a karaktereket meg a történetszálakat rebootolják, de megtartják magát az univerzumot: a bolygókat, a fajokat, a járműveket, technikákat stb. És erre építik rá az egész Disney kánont. Ezt simán meg lehetett volna oldani szerintem.

Ezért is bízok a Régi Köztársaság történetek visszatérésében. Ha visszahozzák Revant meg azt az egész erát, azzal tulajdonképpen az eredeti SW galaxis nagyrészét is vissza kell hozni. :D
 
kenobi
Neked(/tek) amúgy ki a kedvenc Jedid, kiterjesztve ezt az egész Legendák kánonra és miért?
Akár többet is írhatsz, kíváncsi vagyok ki milyennek látja az ideális Jedit
 
goku5
Kinek milyen a stílusa szerintem ahhoz illő a jedijeik szereti.
Nekem azért mindig is de főleg az újban tetszett meg nagyon Obiban és bármelyikben az örök Yoda!
De azért a lázadó Anakin is jó volt. Az újszerű Jedi megmunkálásért meg Luck.
 
Mistogun
Kinek ki a kedvenc jedije nekem yoda.
Itt egy oldal amiben tudtok szavazni:
https://www.poll-...7d9F033-46
nem reklám csak nekem tetszik ez az ötlet.


FIRE AND BLOOD
 
dungeonlord
https://www.youtu...oAK_iSLW8o
Hát ez hatalmas :D .Ilyet se látni minden nap .Már nagyon várom animében xD
Mistogun: Itt vannak az eredmények:
https://www.youtu...kcQDvPXp40
Mi a véleménytetek?
 
Mistogun
https://www.youtu...oAK_iSLW8o
Hát ez hatalmas

Igen nagyon nagy:D
Itt vannak az eredmények:
https://www.youtu...
Mi a véleménytetek?

Igen már láttam a vég eredményeket azt nem értem hogy Raven hogy lett csak 8. én minimum 4.-nek raknám de amugy biztos vagyok hogy aki Windunak aki rá szavazott a fele nem azért szavazott mert tudja használni a Vapadot ha nem azért mert lila fénykard de menő:O :D


FIRE AND BLOOD
 
dungeonlord
Szerintem Revan érdemli meg az 1(1., vagy első, de nem 1)helyet :/
Itt van a Star Wars Lázadók 4. évad-ának 2 előzetes-e. https://www.youtu...tigV-biVGg

Mondtam már Dungeon, az én topicjaimban kell ragozni.


Szerk:
https://www.youtu...0CbN8sfihY
A Star wars 8-as 2.előzetes-e.(A pont az előző mondatra ragad, nem a következő mondat elejére, de ez a kisebb dolog.) Carrie Fisher utolsó filmje :/.

Második felszólítás Dungeon, ahol én vagyok a moderátor, kell ragozni. Ebben semmi személyeskedés nincs, ez pusztán egy tény.
Legközelebb már törölni fogom a kommentet. Próbáld meg, nem nagy megerőltetés, csak egy kis odafigyelést igényel.
Moderátor

Szerkesztette: Jon - 2017.10.10. 19:22
 
kristofkristof
Nem tudom mennyire lehet itt erről bővebben beszélni, mert biztos vannak itt olyanok, akik nem nézték meg az előzetest, szóval én egyelőre annyit mondanék, hogy jobb előzetes volt, mint a 7 előzetese. Szerintem a film is jobb lesz, mint a 7, bár azt (számomra legalábbis), nagyon nehéz lenne alulmúlni. Sajnos a félelmeim, gyanúim közül sok beigazolódni látszik az előzetes alapján, azonban mindenképpen csak jobb lehet szerintem. Biztos, hogy ezt most moziban fogom megnézni.
 
Jon
Aki a spoilerek miatt nem akarja megnézni a trailert, annak legyen annyi esze, hogy nem néz addig SW-os topicokat, szerintem.
Mindenesetre ha trailer-spoileres lesz a komment, akkor jófejségből tegye ki mindenki a komment elejére.


Szerintem nem jobb, mint a hetedik előzetese, az hidegrázósan hangulatos volt, de jó trailer lett :D
Spoiler nélkül, nekem Kylo Ren messze a legérdekesebb, legkomplexebb karakter aki eddig feltűnt a SW filmekben. Telitalált a színész, a karakter, a sztorija. Szerintem tökéletes gonosz.
Ez volt az első gondolatom a trailer után.

Ha nem majmolja úgy a Birodalom visszavágot, mint a hetes az Új reményt, akkor szerintem nagyon jó lesz, de legalábbis borítékolhatóan szórakoztató ("epic";). Nekem Az ébredő erővel is csak az újabb halálcsillag felrobbantásakor volt gondom, amikor már nem tudott nem zavarni a pofátlan másolás (az mondjuk viszont nagyon is gond volt). Amúgy látványra, hangulatra, világra, karakterekre nagyon összerakták.
Persze ezt 20 éves fejjel mondom, úgy, hogy két éve néztem meg a SW filmeket, nem ezen nőttem fel, szóval... nyilván mást vártam, mint az, aki mondjuk 20 éve rajongó. De a Star Wars hangulata nekem igazán a hetesen jött át, ott ülve a moziban, ahogy gondolom ez még sok fiatallal-gyerekkel így volt, és ott lett egész igazán az első hat film is.


És már meg is vannak a jegyek :D December 16., 16:00, IMAX-ben, 10-en megyünk, ha minden jól alakul :))) Már két éve ez a decemberi program gimis haverokal/osztálytársakkal (+az öcsém :D ).
Ha másért nem, hát már ezért is nagyon örülök a Disney-féle SW-nak, és nem szeretném, ha áttolnák májusra a filmek premierjét.
Szerkesztette: Jon - 2017.10.10. 19:17


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
goku5
Hát ez is tele lesz akcióval. Csak nehogy megint az akció és látvány legyen előtérben a történet helyett.

Amúgy a SW lázadók 4.évad mikor kezdődik? Nem találtam még időpontot.
 
Papirtigriske
Október 16.-án indul és november 13.-ig fog tartani, legalábbis az évad első fele. Hetente dupla részek, szóval elég gyorsan kipörgetik majd.
Én is beszereztem délután a jegyeket, ki nem hagynám. Lehet lehúzni a hetedik részt, szerintem nem volt olyan rossz, ahogy egyesek szeretik beállítani, persze ízlések és pofonok. :D Pedig a 9. premierje esélyes, hogy tolódik, mert ugye rendező váltás meg egyéb dolgok. De azt hiszem, innen most kimasírozok, mert meglátok egy spoilert és elsírom magam. xD


i66.tinypic.com/2dhzair.jpg
 
Ugrás a fórumra: