Aniraza eléggé hasonlít az egyik OVAban lévő ellenségre,olyan mint Hatchiyack.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Itt van a Heroes videó róla. https://www.youtu...GsRUNjcLs0
Akkor viszont a Frieza - Goku - Jiren hármas elég biztosnak néz ki a legvégére, mert eddig minden ilyen Heroes dolog jött az animében is.
Csak a méretek miatt
Épp írni akartam a kinézetre, hogy nem éppen egy Optimus, de a méreteket látva azért elég hűű.
Csak a méretek miatt
Épp írni akartam a kinézetre, hogy nem éppen egy Optimus, de a méreteket látva azért elég hűű.
Hozzá fog még akkor egy U3 egyén kapcsolódni?
Kurosawa írta:
Aniraza eléggé hasonlít az egyik OVAban lévő ellenségre,olyan mint Hatchiyack.
Kis kitekintő a mozi leírásra : azért elég erős a szöveg ahol azt írja hogy a legerősebb fajról lesz szó a csillagharcosokról, mert ha nem lenne csoda bab meg sárkány gömbök akkor régen mindenki halott lenne ...
Frieza alap formában kiirtotta az egész bolygónyi csillag harcost uh már akkor sem voltak a topon utána Vegita min 2x meg halt Goku 1x és min ~4x csak a bab vagy más tartotta életben ha nem vitte el a szívroham ..
Remélem jó lesz a mozi de azért vannak erős meg fogalmazások benne
Mint faj, lehetnek a legjobb harcra termett lények a hetes univerzumban.
Meg azért ez nem ilyen fekete és fehér sztm, árnyaltabb a kép mivel vannak dolgok amik még nem igen tisztázottak velük kapcsolatosan.
Ellenben ha csak arra támaszkodunk amit tudunk, magára a potenciálra és a csatákhoz/harcokhoz való hozzáállásukra, amit már eddig elértek a génjeik által és még ami rejlik bennük.
Szerény véleményem szerint nem feltétlen túlzó, függetlenül hogy ki és mikor halálozott el.
Olvasni ettől sokkal durvább dolgokat is a DB vel kapcsolatosan az interneten ( sajnos ), szóval ez engem nem vág hanyat.
superlacko írta:
Goku is 2x halt meg. egyszer Raditz ellen, aztán pedig a Cell sagában.
Ahogy néztem nekem teljesen ugyanolyannak néz ki a haja, mint most kék aurával, csak szimplán nincs rajta póló.
A promó képeken teljesen máshogy nézett ki, bár azóta lehet a fent említett a végleges.
http://media.comi...032325.jpg
superlacko írta:
Goku is 2x halt meg. egyszer Raditz ellen, aztán pedig a Cell sagában.
3x is. Hit is megölte, igaz csak pár másodpercre
Januártól új ED a ONEPIXCEL együttestől. Nem is bánom, mert a mostanit szinte mindig áttekerem. Egy Boogie Back szintű jöhetne.
lencse írta:
Az a 7.ending KingBradley
Ahogy elnézem a Jump Fest-en nem mondtak semmit a Super jövőjével kapcsolatban, ebből arra következtetek,hogy valami váratlan lesz a torna végén
Ugrás a fórumra: |